Elti sorunsalı

amaan boşver. elti dediğin nedir ki. dış kapının dış madalı. valla eltimle karşılaşınca öpüşmeyiz bile. meraba meraba. bütün muhabbet bundan ibaret.:51:

kayınvalidemgil 3 elti evdeki koltuklardan tut perdelere herşey aynı herhangi birine gidince sanki aynı eve gitmiş gibi oluyorum :)) dün çalıştığım eczaneye iki elti geldi isimleri aynıydı şaşırmadım ama hastalıkları teşhisleri hatta ilaçları bile aynıydı buna şaşırsammı şaşırmasam mı bilemedim.. Allah elti hastalığına yakalatmasın salla gitsin ya madem kaliteli zaman geçirmek istiyorsun o yokmuş gibi davran zamanla o alttan almaya çalışır...

onun söylediklerini bukadar ciddiye alma bence
Allah ım borçlarınızı biran önce bitirmeyi nasip eylesin....borcunuz falan olduğundan bence streslisin ve uyüzden her söyleneni ciddiye alıyorsun herzamanki gibi davranın ve söylediklerine bukadar kafaya takmayın herkes kendine baksın.....seni sinir ettiğini anladıkça çirkinleşecektir....

Canım o tatlı canını üzmeye deger mi?
Önemli olan bebeginle eşinle olan huzurun mutlulugun bırak o napıyosa kendine yapar herkesin yaptıkları ortada sen mesafeni koru ona karsı yeter..

Kendıne guvenı olmayan eltınız sızı kendıne hep rakıp olarak gormus sızde hep ıyı nıyetle yaklasmıssınız ona
en ıyısı muhattap olmamak bence kendı kıskanclıgında bogulsun kendısının farklı daha ıyı seyler yapacagını gostermeye calısıyor gıbı geldı bana

elti hastalığımı hahahahah koptum kısssss:) :60::60::60::60::60::60:
benimde 1-2 ay sonra resmi olarak bi eltim olacak,Allahtan kızcağız yarım yaşımda:)
şimdilik gayet seviyeli ve sevgi dolu bi yakınlığımız var:)bana yenge diyişine hastayım:)
sırf buyüzden bile seviyorum onu:)

bana daha önce kimse yenge dememiştidee:31:

:60:
kayınvalidemgil 3 elti evdeki koltuklardan tut perdelere herşey aynı herhangi birine gidince sanki aynı eve gitmiş gibi oluyorum :)) dün çalıştığım eczaneye iki elti geldi isimleri aynıydı şaşırmadım ama hastalıkları teşhisleri hatta ilaçları bile aynıydı buna şaşırsammı şaşırmasam mı bilemedim.. Allah elti hastalığına yakalatmasın salla gitsin ya madem kaliteli zaman geçirmek istiyorsun o yokmuş gibi davran zamanla o alttan almaya çalışır...

Aman boşver ..mesafeli ol herzaman ..aynı ortamda zaman zaman olabılırsın illakı ıyı gecınmek her konuda sohbet etmek zorunlulugnu nıye hıssedıyosun kendınde anlamadım..sen buyuk gelınsın sonucta onune seti sen koy .1 adım uzak durmayı bılsın yorumlar yapmasın..1 2 derken bakıcakkı senın tavrın degısmıyo söyledıgı sözler karsısında ,susmayı bılıcek enınde sonunda ..

ozgeozer08 haklısın tavırlar aynen öyle...
Bilmiş bilmiş konuşmalar başkalarının fikirlerini kendi ürünüymüş gibi satmalar.
Örnek aile tablosu çizmeye çalışmalar vs.. vs...
Dün akşam eşime dedim en sonunda senden rica ediyorum onun yanında olmadığın kadar samimi ol, gözüne sok :)
Aman taşınacağız diyor zaten en iyisi az görüşmek...

30 yşındayım bugüne kadar hiçbir eltinin birbirini sevdiğini anlaştığını görmedim.ne annemde ne k.validemde ne çevremde..kuma kumayı çeker elti eltiyi çekemezmiş deyimi bile var yani.ama anlaşanda vardır tabi istisnalar gereği..
benimde eltim olacak bir gün ama daha çok var çünkü kaynım benden 13 yaş küçük..bakalım nasıl olacak,ama şimdiki kızlar fenaa söz meclisten dışarı..

Canım kusura bakma aa senin elti biraz ezik sana karşı kendince içten içe bir yarış içinde,yani senin yaptıklarına ve sana imreniyor aslında,kendinede gveni yok,hem kaynana çocuğuna bakıyormuş ya bu samimiyetide kısaknıyor sen fazka yüzgöz olma kaynanayla aranıda iyi tut,inşalah yakında borçlarda biter,helal olsun ne güzel emek verip bir yuva kurmuşsunuz birşeylerin sahibi oluyorsunuz allah nazardan saklasın başka dert te vermesin elti kıskançlığından öte,boşver hayat sana güzel ,sorunları takıntıları olan tatminsizlikleri olan olgunlaşmamış zihniyetleri seni sıkmasın canım

oynayın...hayat oyundan ibaret bazıları söz konusu olduğunda...
sakın açık vermeyin sakınnn...
böylelerinin yüzüne gülüp hıı hıı demekten başkasından anlamaz...
ben şunu yapacam bunu yapacam dediğinde aferin deyin,
kayınvalideyi istemem dediğinde senin seçimin ben memnunum deyin...
oynayın yaa...

Kayınvalidesine gelip 1 saati zar zor doldurup giden biri kendisi, kayınpeder kayınvalide varmış diye toparlanmaz bacak bacak üstünde gayet rahat takılır.
Annesine yaklaşmanın yollarını yapıyor bu ara, bebek doğursa bile annesine bırakıp gezer, evlilikte aradığı tek şey konfor çünkü..

oynayın...hayat oyundan ibaret bazıları söz konusu olduğunda...
sakın açık vermeyin sakınnn...
böylelerinin yüzüne gülüp hıı hıı demekten başkasından anlamaz...
ben şunu yapacam bunu yapacam dediğinde aferin deyin,
kayınvalideyi istemem dediğinde senin seçimin ben memnunum deyin...
oynayın yaa...

kesnilikle katılıyorum bazen gerçekten oynamak gerekiyor istemesekte ben bunu öğrendim1 yıllık evliliğimde..
çünkü herşey bizim isteğimiz gibi olmuyor gelişmiyor..mecburende olsa zaten yapıcaz istemesekte bazı şeyleri bari oyuna çevirelim durumu..rol yapalım yoksa insan içi içini yiyor..mesela benimde çoğu zaman istemediğim şeyler oluyor
ama hayır diyemediğimden tamam diyorum gülüyorum geçiyorum napiyim.yüzyüze bakıyoruz herşeyde karşı durup
hayır dersem bu seferde olmuyor.

[SUB][/SUB]
Bilmiş bilmiş konuşmalar başkalarının fikirlerini kendi ürünüymüş gibi satmalar.
Dün akşam eşime dedim en sonunda senden rica ediyorum onun yanında olmadığın kadar samimi ol, gözüne sok :)
Aman taşınacağız diyor zaten en iyisi az görüşmek...

ONA NİSPET YAPMAK;

son derece yanlış olur,eşinizide alet etmeyin...bana göre yanlış..

Benimde elti sorunum vardı aştım artık..Nasıl mı??

Onu önemsemiyorum....Onun hal ve hareketlerine göre davranırsanız onu ciddiye alırsınız..

Oysaki onu önemsememek ona vereceğiniz en güzel ders olur bana göre...

sizin eşinizle olan ilişkinizi birilerine kanıtlama ihtiyacınız yoktur herhalde??

ama demekki onun var...varsa bir sorunda vardır demektir...:34:

terrakota kanıt derdim yok evt.
İdeal eş tavırları sıktı artık, ramazanda bir adım attım gayet samimi davrandım kardeşimmiş gibi, aşar gibi olduk ama dün gene azıttı bu bilmiş bilmiş konuşmalarla.. Akşam eve gittim gergindimm eşime bu yüzden dedim herşeyi gözümüze sokarak yapıyor biz yapmayınca terslik var sanıyor galiba... diye..
Ortak arkadaşlarımızdan kimle aram iyiyse o soğuk davranır ona, çözemedim kızı...
Kendi içinde bişeyleri aşmaya çalışıyor gibi hissediyorum, böyle şeylere gerek yok mesajı vermek istiyorum hep, yakın oluyorum burnu kalkıyor sanırım...

Son düzenleme:
terrakota kanıt derdim yok evt.
İdeal eş tavırları sıktı artık, ramazanda bir adım attım gayet samimi davrandım kardeşimmiş gibi, aşar gibi olduk ama dün gene azıttı bu bilmiş bilmiş konuşmalarla.. Akşam eve gittim gergindimm eşime bu yüzden dedim herşeyi gözümüze sokarak yapıyor biz yapmayınca terslik var sanıyor galiba... diye..
Ortak arkadaşlarımızdan kimle aram iyiyse o soğuk davranır ona, çözemedim kızı...
Kendi içinde bişeyleri aşmaya çalışıyor gibi hissediyorum, böyle şeylere gerek yok mesajı vermek istiyorum hep, yakın oluyorum burnu kalkıyor sanırım...

sevval eltini gereğinden fazla önemsiyorsun......
Bende senin gibiydim baştan iyi olalım istedim ama eltim mesafe koydu
baştan hazmedemedim neden olsun dedim?
Şimdi kendime inanamıyorum
Herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil
Değişik karakterde insanların varlığına tahammül etme nezaketi göstermeliyiz...
Ben kendi adıma bunu başardım..Eltimi görüncede rahat ve kendim gibi davranıyorum...

Eltini çözme zahmetinde bile bulunma
Değerli zamanını onu düşünerek harcama
Bak şuna inan
Ne kadar uzak durursan o kadar kıymetli olursun
Ancak nispete gerek yok
Gerektiği zaman elbette ağzını kapa ama eşinle samimi olma çabaları bence bu kişi için gereksiz bir tavır..

Buna değmez...

Son düzenleme:
Aman taşınacağız diyor zaten en iyisi az görüşmek...[/QUOTE

sızınle bı sure samımı olup hayatınızda olan bıtenı ogrenıyor sonrada aynı seylerı kendı yapıp kendı dusunmus gbı davranıyor dımı

maalesef bazı ınsanlar bu kadar acız ve zavallı ıste bundan sonra sızınle samımı olmasına ızın vermeyın bence

hayatınızda ne olup bıttıgını ogrenemesın ve yorum yapma hakkı olmasın ayrıca o tarz konusmaya baslayınca

agzının payını verın derım ben Allah boylelerıne akıl fıkır versın ne dıyelım

bencede herşeyin farkında olan bir eşin var çok şanslısın ya tersi olsaydı seni fesatlıkla suçlasaydı? okadar kötü sıkıntılar okuyoruzki burada çok şükür allah eşin ve bebeğinle daha mutlu etsin bak k.valide k.pederlede aran kötü değil...

sen eltini dert edecek kadar önemseme bence kapını kapat mutluluğuna bak:)bol bol bebişini kokla o senin negatifini alacaktır:)

Back
X