elti sorunu bendede olucak galiba

neyseki ex olarak kalmış insanın zoruna gidiyo dimi

Yüz yüzeykenki tavrı nasıl ona bakın bence facedir instagramdır ne kadar takar oldu insanlar artık hayatımızı buna göre yönlendiriyoruz neredeyse.

Çok büyük dertmiş, eltin nerden oldu ki ayrıca kaynının sevgilisi belki yarın ayrılır.
Asıl onu sen sahiplenmişsin bence

Nişanlınız haklı
Boş işlerle uğraşmayın
Kızın işi gücü yok pür dikkat siz ne paylaştınız diye mi bekleyecek
NişanlınıI tebrik etmiş işte
İsterseniz liste verin herkeai tek tek arayıp tebrik etsin ayrı ayrı

Bence sizin değil o kızın elti problemi olacak
Buluttan nem kapıyorsunuz çünkü

seni daha aileden gormuyodur kesin nişanlini tebrk ettiğine gore....yanı olsan da olur onun için olmasanda olur...

Bir erkek arkadaşım olsa abisi nişanlansa tutup kızı tebrik etmezdim. Ama sizin muhabbetiniz varmış bu durumu değiştiriyor.

Daha simdiden takildiginiz konulara bakin ..valla tebrik ediyorum , bu kadar kucuk bi seyi nasil buyutebildiniz....

Haha canım çok komiksin yaa daha nişanlı değil sözlü bile değiller belki de yarın öbür gün ayrilacaklar. Dıdının dıdısı..

Klasik elti iste nisanlina cici kizi oynayip sizin ya bir seyinizi cekemiyodur ya da sizden hoslanmiyodur. Yapabilirseniz onun hakkinda asla nisanliniza kotu konusmayin. Nisanlinizin gonlunu kazanmis cunku. Onun taktigini uygulayin ilerde cici kizi oynayin sizde.

Bence kiz en doğusunu yapmış. Senden de olgun. Mecbur degil resimlerini begenmeye. Cok yakin olma derdinde olma . Ayrica senin ağırlığın olacak nisanlisin ve ciddi bir olay. paylasimin dert gibi gelmedi. Nisanlin dogru demis bos isler diye.

Ya taka taka benim gibi olacan cikacan bosver takma kafana etmezse etmesin eltin bile degil ne olacagi belli degil sen nisanlilik zamanlarini guzel gecirmeye bak öptüm

Gereksiz şeylere takılip caninizi sıkmayin bence,belki unutmuştur,dalgınligina gelmiştir.ön yargili olmayin bence,belki cok iyi anlaşscaksıniz

Orta daha resmiyet yokken gereksiz samimiyet kurmak istemiyordur bu kadar basit. Siz resimleri eklediginiz zaman facebooka girmemistir girdigi zamanda sizin ginderiniz bayagi asagilarda kalmistir. Ozellikle de aramamistir resimleri. Herseye anlam yuklemeyin bazi seyler kasitli olmayabilir.

Çok erken samimiyet kurmayın hep problem başka birşey olmaz.
Eşimle 10 yıldır tanışıyorduk ama ailesi hayatıma istemeye gelmeden 1 hafta önce girdi.
Yuzgoz olunuyor. Elti konusundan daha evlenmeden azar isitmissiniz. Boş işlerle uğraşma demiş bir de. Bu da hoş değil vana göre..

Canımmm sana nasılsa sende ona öyle davran. Ve olabildigince uzak dur ve nişanlina da pek belli etme ben 3 yildir cekiyorum senin gibi başladı durumum çok vahim yerlere geldi.. o yuzden mesafeni koru. Herkes senin gbi düsünmüyorr işte

O şahıs tebrik etmeyince bi yerin mi eksiliyor boşver gitsin ben olsam takmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…