- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
neyseki ex olarak kalmış insanın zoruna gidiyo dimiBenim canım ex eltim de akrabalar fotomuzu beğenip anasayfasına haber akışında düşürünce kaynını eklemiş, fakar hiçbir benle alakalı fotoyu gönderiyi iliişki durumunu vs beğenmemiştiher şeyi beğenen insan benimle alakalı şeyleri ikimizin fotosunu falan beğenmedi yani canım benim olsa da yesem
Daha ziyade hoşuma gidiyorduneyseki ex olarak kalmış insanın zoruna gidiyo dimi
İyi akşamlar kızlar yarın tam bir aylık nişanlıyım..Nişanlım üç erkek kardeşler abisi evli küçük kardeşi ise bekar ama iki yıldır sevgilisi var canlı tanışmasakta telefondan facebooktan belli bi muhabbetimiz var bu kızla,sorunuma gelecek olursak bu kız nişanımı ne tebrik etti facebookta bir iki resim paylaşmıştım ne onları beğendi bugün nişanlıma söyledim niye böyle diye oda beni tebrik etti çok takılma dedi ama benim canım sıkıldı ben bikaç daha söylenince nişanlım boş işlerle uğraşma dedi ama şimdiden kız hakkında kötü düşünmeye başladım nişanlımada kızdım buda böyle bi dertti işte :)
Bence kiz en doğusunu yapmış. Senden de olgun. Mecbur degil resimlerini begenmeye. Cok yakin olma derdinde olma . Ayrica senin ağırlığın olacak nisanlisin ve ciddi bir olay. paylasimin dert gibi gelmedi. Nisanlin dogru demis bos isler diye.İyi akşamlar kızlar yarın tam bir aylık nişanlıyım..Nişanlım üç erkek kardeşler abisi evli küçük kardeşi ise bekar ama iki yıldır sevgilisi var canlı tanışmasakta telefondan facebooktan belli bi muhabbetimiz var bu kızla,sorunuma gelecek olursak bu kız nişanımı ne tebrik etti facebookta bir iki resim paylaşmıştım ne onları beğendi bugün nişanlıma söyledim niye böyle diye oda beni tebrik etti çok takılma dedi ama benim canım sıkıldı ben bikaç daha söylenince nişanlım boş işlerle uğraşma dedi ama şimdiden kız hakkında kötü düşünmeye başladım nişanlımada kızdım buda böyle bi dertti işte :)
İyi akşamlar kızlar yarın tam bir aylık nişanlıyım..Nişanlım üç erkek kardeşler abisi evli küçük kardeşi ise bekar ama iki yıldır sevgilisi var canlı tanışmasakta telefondan facebooktan belli bi muhabbetimiz var bu kızla,sorunuma gelecek olursak bu kız nişanımı ne tebrik etti facebookta bir iki resim paylaşmıştım ne onları beğendi bugün nişanlıma söyledim niye böyle diye oda beni tebrik etti çok takılma dedi ama benim canım sıkıldı ben bikaç daha söylenince nişanlım boş işlerle uğraşma dedi ama şimdiden kız hakkında kötü düşünmeye başladım nişanlımada kızdım buda böyle bi dertti işte :)
Belki nisana davet edilmemiştir de bundan yapıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?