elti sorunu

seracem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
78
28
3
40
Bir sorum var..objektif yorumlarsaniz sevinirim...
Eltim 20 yildir kayinvalidemlerle karsilikli oturmus.yemeleri icmeleri birlikte olmus.hala daha oyle devam ediyor esimde evlenene kadar onlarla yasamis.onada emegi olmus. esimde maddi destekte cok bulunmus onlara..yemek temizlik vs isleri eltim yapmis hep.
Ben 2 yillik evliyim kirada oturuyoruz.. 33 yasindayim.evim ayri. arabayla 10 dk yok bile onlara mesafesi.bi oglum oldu 10 aylik.surekli ya gelin diyor yada birgun bizi bos birakip ertesi gun yoldayiz diye arayip pat diye geliyor.hazirlikli olmuyorum cocuktan disari cikip alisveris
yapamiyorum. ihtiyaca gore az az aliyoruz.onlar yeme icmeyi seviyorlar..
Gunboyu cocukla yoruluyorum kemdimize gore yemek yapiyorum.camasir,temizlik. cocuk bakimi..aksam olunca bebekle siziyorum 1 saat.ona cocuklarini buyuturken kayinvalidem yardim etmis..
surekli cocuk sevme bahanesiyle geliyorlar.5-6 kisi birden geliveriyorlar. haftada 3-4 kez oluyor bu.cocugun bakimiyla ilgili yorum yapiyo.aglayinca siz bu cocuga bakamiyorsunuz gibi seyler soyluyor.biryerinde ufak bisey gorse abartiyo...surekli yatarsin gibi konusma arasinda laf soyluyo.
sessiz kaliyorum.kalbini kirmiyim yogun yoruluyo.beni kiskaniyo diyorum ama surekli bunu yapiyo.icime atiyorum iyiligide var diye ters cevap vermiyorum.
onlara gittigimde hicbisey belli etmiyorum 1-2 gece kalip donuyoruz.esim ozluyor diye mecbur kaliyoruz.haliyle bebegide istiyorlar surekli..ozluyoruz deyip duruyorlar..

evlerinin sartlari elverissiz fakat yadirgamadan uyum sagladim ilk gunden beri. beni cok yonlendirmeye calisiyor.ne yapmaliyim..bilemiyorum.oyle gozukuyorki tamamen kopamayacagiz.fakat kirmadan nasil mesafe koymaliyim...gorusme sıklığini nasil azaltabilirm.bunaldim artik..

Son düzenleme:
Öncelikle yazını düzelt. Paragraf ve noktalama kullan ki okuyup fikir veren çok olsun.

Benim fikrimce; o seni kırıyorsa, sen de onu kırabilirsin. Böylece alacaklı verecekli kalmaz. Adalet yerini bulurm

Mesafe mesafe mesafe kadınla sohbet etme hı evet tarzı cevaplar İşine karışmaması gerektiğini anlasın . Eşin çok çok önemli bu noktada. Bnm eşimin ailesini anlatmışsın. Sen gitme onlarda uzaklaşır belki ama eşin düşkünse zor.

Sende laf arasında ona de ki ,sen çocuklarını büyütmüşsün rahatsın ama benim 5 dakka oturmaya fırsatım yok. Tabiki bebek uyuyunca benim de uyuyup dinlenmem gerekiyor, senin gibi cocuklardan yana boş vaktim yok, oğlum büyüsün o zaman sık görüşürüz benim içinde daha iyi olur hem de. Sohbet ediyor gibi yapıp lafı sok. Böylece sık gelmesinden rahatsız olduğunuzu anlar eskisi kadar gelmez. Siz ona iyi davrandıkça o yüz bulup daha çok gelir. Arada laf sok ki huzursuz olup gelemesin bu kadar.

Allah sabir wersin ilk önce .
Mesafe koyman icin muhabbeti sohbeti yawas yawas kesmen lazim herseye alinma umursama boyle yapmazsan cok uzulursun.

Bir kaç gece kalıp evinize dönüyorsanız ancak eşinizle halledebilirsiniz.
Geldiklerinde yardım talep edin
Bebege baksınlar siz hazırlık yapın işinizi yapın.
Bir de kıyaslama yapmışsınız hem kendi hemde validenin evi ile ugraşıp bebeklerini birlikte büyüten bir insanla aynı durum da degilsiniz
Empati lütfen.

6 kişi gidilir mi çocuklu kadına yuh. Eşinle konuşacaksın. Haftada bir gelip bir kaç saat oturup gitsinler. Siz de gidince kalıp bebeğin düzenini bozmayın. Zaten hastalık mevsimi, çocuk hastalanmasın.

Konuşup derdinizi anlatmaktan niye çekiniyorsunuz?
Kimseyi kurmak istememek iyi,hoş da yerinde kullanılırsa doğru olur bu tavır.
Durumdan rahatsızsınız ve haklı olduğunuz yönler var.
Söyleyin uygun bir dille ve kibar bir üslupla.
Elitiyi kırmayacağım derken sinir hastası olmak var işin ucunda.

10 dakikalık mesafeye 2 gun yatili kalmak
Madem çok özlüyor her akşam gidip 1 saat kalıp gelsin. Sizi niye peşinden sürüklüyor?
Evinize gelenlere de iş yaptırın, yemek yaptırın çocuk baktirin gelmezler bence sık sık.
Insan kendi ailesini haftada 3 4 kaldıramaz eltiyi düşünemiyorum ..

Öncelikle iyiliği sana yapmamış. Sana kötü davranana iyi olmak zorunda değilsin.
10 dk mesafeye 2,3 gece yatılı kalmayarak mesafe koymaya başlarsın.
Eşine düzenim bozuluyor. Kendi evimde düzenimde yaşamak istiyorum diyeceksiniz.
Diğer türlü dublex tutup beraber yaşayın daha iyi.

1-2 gece kalip donuyoruz.esim ozluyor diye mecbur kaliyoruz
Ayyyyyy niye evlenmiş acaba
Kıl oluyorum şöyle adamlara ya
10 dk mesafede bir sorun olmadıkça neden kalıyorsunuz neden buna tamam diyorsun konforundan ödün veriyorsun anlamıyorum.
Varsın evinde birşey olmasın sürekli full ikram ağırlayacak değilsin haftada 3-4 geliyorlarsa yıpratma kendini. Ne laf söylüyorsa da he he de geç. Çocuğu ağlatıyorsunuz derse senin çocuklar hiç ağlamadı herhalde kvcim ağızlarını mı bantladın çocuk bu ağlar elbet de. Niye çayın yanında ikram yok derse gelen giden bitmiyor ki eve ne alsam tükeniyor çocukla da çıkamıyorum havas soğuk de. Ağzın var ver cevaplarını.

Bence suçun büyüğü eşinizde. Siz gidip yatılı kalıyorsanız onlar da çat kapı gelir. Dua edin bir de yatıya kalmıyorlar sizin gibi. Haftada bir kez 2 saat oturma yapın yeterli. Diğer günler müsait olmadığınızı söyleyin. Bunu da eşinizle konuşarak yapın. Madem onlardan kopamıyordu niye evlenmiş? Sizin başınızı yakmasaymış. Bence fazlasıyla anlayışlısınız ve sizi eziyorlar. Eğer mesafeli durursanız eskisi kadar laf da sokamaz kimse.

bulundugum yer merkeze caddeye falan uzak kaliyor. cocukla cikmak cok zor oluyor.surekli evde kaliyorum.baska aktivite yok hayatimizda..tek orasi var iste....bunaldigim icin sesimide cikarmiyorum.eskiden calisma hayatim vardi.simdi tutsak gibiyim.psikolojim bozuldu.yardimsiz cocukla biryere gidemiyorumda.yerine gore onlarda gelip kaliyorlar..onu problem etmiuorumda.surekli cat kapi beni geriyor

On dklik mesafede iki gun kalmak nedir ya hu? Simartmayin su adamlari şöyle.. Ufak bi cinnet herseyi çözer, kimsenin nazini cekmeyin hele hele anneliginize sakin laf ettirmeyin. Atin su orta çağ kafasini artık canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…