- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi samanthajonesz
Arkadaşlar herkese merhaba gerçekten size bi sorunumdan bahsetmek istiyorum. 3 yıla yakın birlikteliğim var. Beraber yaşıyoruz ve ailesine çok yakın oturuyoruz. Devamlı görüşüyoruz gerçekten çok iyi insanlar olduğunu düşünüyorum ancak eltim olacak kişi çok tuhaf. İlk tanıştığımız zamanlar bana sürekli iltifatlar ederdi kayıp kardeşi olduğumu söylerdi ancak bir akşam yemeğinde sevgilimin babasına “öyle mi baba o da mı öyle yapıyor baba” tavrından sonra biraz uzaklaştım.Sevgilimin doğum günü için ortak arkadaşlarımızla bir organizasyon yaptım ve eltim kvyi arayıp bir plan olup olmadığını sormuş. Kv de çağıracak mıyım diye beni aradı ve ben de çağırmayacağımı dilerlerse ailecek tekrar plan yapabileceklerini söyledim.Bana ağzımız bir olsun arkadaşları planlamış diyelim diyince şaşırdım ve yalan söylemek istemediğimi ortada yanlış bir şey olmadığını belirttim. Benim ailem başka şehirde yaşıyor ve şuana kadar 2 kez gelebildiler 2sinde de eltim bir şekilde kendini dahil etti, yatıya kaldı ve dışarı çıkma planlarımızı kendine göre şekillendirdi bahaneler sunarak( bir yaşında çocuğu var) teyzem bir süredir tedavi görüyor başka şehirde (6 saat mesafesi), onu ziyarete gidecektim sevgilimin annesi ve babası da gelip görmek istedi. Erkek arkadaşım çok yoğun çalıştığından dolayı gelemedi.Beraber güzel vakit geçirdik ancak döndüğümüzde eltimin “biz de gelecektik sabaha karşı yola çıkacaktık ancak yer yoktur belki diye vazgeçtik” demesiyle şok oldum çünkü ne alaka yani. Ve kv de keşke gelseydiniz gibi bir cümle kullanınca gerçekten canım çok sıkıldı benimle ilgili her şeye bu kadar dahil olması çok rahatsız ediyor özellikle şuan nişanlı bile değiliz. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?