• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ve kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı derecede hayatımın içinde herşeyi benimkiyle kıyaslar bu durumda o kıskanç olmuyormu ayrıca madem ben kiskandim neden sorun hep ondan kaynaklı cikiyo tamam aramak zorunda değil ama bu kadar hayatıma müdahele etmek zorundada değil anlatmak istediğim buydu ama neyse
Arayip sormayan eltiden ne zarar gördunuz ayol ahh elti işte asla sevimez aslaa 🤣🤣🤣

Bende iyi anlaşıp beni dışlayan kaynana ve eltiden istiyorum, hatta görümcem de olaya dahil olsun, valla söz hiç umrumda olmayacak, kıskanmıycam :KK9:

Ne yapmalıyım anlamadım biraz daha açık ifade edersen sevinirim :)

Zaten ben hep oralardan vurmaya çalışıyorum 😂 çok beceriksiz kızı doğdu doğalı hep kresteydi o cocugadaayrı üzülürdüm inan bakıcı bile tutmadı sabah 7 akşam 5 kreşe verdi daha bir bucuk yaşında çocuğu ....bebeği olacakmis hayırlı olsun diye aradım geçen çalışmanın zorluklarından söz ettim bende o memurlukla havalanınca...başlarda iyi bi döküldü ama sonra baktı bana prim veriyo geri çekildi hemen korona olamasa yine çalışma zor değilde bilmem nede ....kendi kv için anne gelip bakacak ikinci çocuğa vs yapınca bende kv ve k.pederimin bana dokuz ay boyunca kırdığı fındıkları söyledim tabi önce sus pus sonra lafı değişti....geçen yaz bize geldiler harika yemekler ve pastalar yaptım k.peder övdüde övdü...kv de öyle yarim yamalak güzel olmuş dedi tabi bunun surat 5 karış ne güzel olmuş dedi ne ellerine sağlık özellikle k.peder içli köftemi övdükçe suratı yerlere düştü 😁 hayır insan bi yalandanda olsa evet güzel olmuş der ama bu tamamen sustu ve en son ayakkabısını giyip tam aşağı inmek üzere iken her şey çok güzeldi ellerine sağlık dedi yine asikbi suratla ve yine az bi ses tonuyla 😁 yani demem o ki oda benim evde oturuyo olmamı cekemiyo resmen her fırsatta soyluyo yemeklerimin övülmesine dayanamiyo ama haklısınız bende bu şekilde vurucam madem öyle bundan sonra Bende durmam kısasa kısas 👊😁👍
senin gibi elti de bende var insan gibi konuşsan bile hava atıyo diye anlar kendi kendine herşeyden nem kapar kıskanır düşmanımın başına sizin gibileri anca bişeyleri yarıştırmakla geçinirsiniz işte ya bi salın rahat bırakın haklı ya da haksız rabbim herşeyi görüyo zaten

Aşırı derecede hayatımın içinde herşeyi benimkiyle kıyaslar bu durumda o kıskanç olmuyormu ayrıca madem ben kiskandim neden sorun hep ondan kaynaklı cikiyo tamam aramak zorunda değil ama bu kadar hayatıma müdahele etmek zorundada değil anlatmak istediğim buydu ama neyse
Hayatiniza nasil mudahale ediyor merak ettim

Inanın benim kadar çaba gösteren olmamistir bu hayatta yaşım 33 20 yaşımdan beri kpss ye giriyorum önlisans mezunuyum bölümüm nerdeyse alım yapmiyo kızım doğunca inanın bırakın kursu markete bile zor gidiyorum ki 2 nci bir bebek planımız daha var bu durumda daha da zor olucak o dediginiz kurslar olursa memurluk yada daha iyi bir iş için bırakmak istiyorum kızımı ama benim sorunum kv ile görüşmek zorunda kalmak mesela geçen akşam evlerindeyiz oturuyoruz sürekli onun adıyla seslenir ya bana yine bana emel dedi sonra simgeye çevirdi yani bu kadına tahammülüm yok yazık eşimde diyo ki valla sana emel dedi bende sasirdim ama korkuyorum yine annen diye başlarsın diye....evet eşimin de çoğu yerde suçu yok ondanda ailesiyle görüşmemesini istiyorum oda bi yerde olmuyo her seferinde o kadını çekmek beni sinir ediyo aslında onlarla görüşmesek yada kv temcit pilavı gibi diğer eltiyi öne sürmese yine gidecek birşeyler ve bu kadar sinirlenmicem ama damarıma damarıma basiyotek çare duymamak o kadını zaten çok şükür nerdeyse görüşmuyo gibi birseyim ben...eşim çoğu kez kizimida alıp yanlız gidiyo k.pedere ayıp oluyo ama yapicak birsey yok
Acik konusayim agir kiskaniyorsun, yani esine bile gorusme diyorsun sirf sen kiskaniyorsun diye adami ailesine karsi dolduruyorsun, benimde eltimle aram iyi degil bizmkilerde bazen karistiriyorlar isimleri hic sorun yapmadim bu konuyu

Buradan bakınca onun sizinle değilde sizin onunla derdiniz var gibi duruyor. Kadının ayaklarının üzerinde durmasını, ekonomik özgürlüğünün olmasını, bir sürü arkadaşı olmasını iyi bir hayat yaşamasını kıskanıyorsunuz belli ki. Ben bunu anladım.

Ay sanki eltim yazmis bunlari, ben memurum eltim ev hanimi ama inanin o kadr bunaltti ki beni, biktim resmen...yakin oturyoruz kv ve eltiyle, kv ile iyi anlasiyorum, eltiyle de iyi anlastigimi saniyordum yanilmisim baya doluymus bana karsi gecenlerde birseyj bahane etti ve tartsma cikardj etegindeki butun taslari doktu suan konusmuyoruz ama zoruma giden yuzume gulerken hep hakkimda kotu dusuesiymis....beni cevredekiler hep uyardi ben yok size oyle geliyor dedim ama haklilarmis....neyse Allah eltinizin yardimcisi olsun

Ay sanki eltim yazmis bunlari, ben memurum eltim ev hanimi ama inanin o kadr bunaltti ki beni, biktim resmen...yakin oturyoruz kv ve eltiyle, kv ile iyi anlasiyorum, eltiyle de iyi anlastigimi saniyordum yanilmisim baya doluymus bana karsi gecenlerde birseyj bahane etti ve tartsma cikardj etegindeki butun taslari doktu suan konusmuyoruz ama zoruma giden yuzume gulerken hep hakkimda kotu dusuesiymis....beni cevredekiler hep uyardi ben yok size oyle geliyor dedim ama haklilarmis....neyse Allah eltinizin yardimcisi olsun
Aynı şeyleri yaşadım biz sadece eltimle yüzgöz olup tartışmadık ama yüzüme gülüp hakkımda kötü düşündüğü kıskandığı bariz en güzeli mesafeli uzak durmak

Evliyim ama kaynanam beni dışlıyor eltimi üstün tutuyor elticik memur olunca iyice havalandi harika mutlu giden bir hayatı var ama sürekli benimle yarış halinde tabi memur olması benimde işimin olmaması beni uzuyor her zaman her yönden hep bir adım önde tamam olsun ama neden benimle bu kadar uğraşıyo kaynanam emrinde bi dolu meslekli arkadaşı harika bir şehirde yasiyo bense doğuda eşi memur kendide benimse eşim memur değil derdi ne acaba bi kere bile arayıp sormaz mecburi olan zamanlardada konuşunca bana sorar eder ona gore resmen plan yapar kaynanam ise hep elticik aşşa elticik yukarı nasıl yapicam bilmiyorum benimse tek bir arkadaşım bile yok herşey kötü gidiyo eşim yüzünden görüşmek zorundayizda lütfen bana fikir verin valla kafayı yicem ya 😔😔😔
Arkadasinin olmamasinin eltiyle olan alakasini anlayamadim ama bence sen ikisinide bosverip esine evliligine odaklan. Sende is bulabilirsin istersen.

Işte bakın gerçekten hiç bi sorunum yok geldiğinde bana karşı suratı 5 karış kaynanayla muhabbete girip beni dislamalar aynı ortamda küs gibiyiz açıkçası onunla arkadaş olmak isterdimde ama olmak istemiyo hep bi mesafesi var....ayrıca önlisans mezunuyum okulu okudum ama iş sahibi olamıyorum aslında eltimde değildi kaynanam saolsun kardeşi savcı eltimi memur yaptılar ben ise dislaniyorum elimi attigim her iş her sınav kuruyo bunalıma giriyorum artık 😔
Üzülmeyin katıp olabilirsiniz katipliği denediniz mi

Aynı şeyleri yaşadım biz sadece eltimle yüzgöz olup tartışmadık ama yüzüme gülüp hakkımda kötü düşündüğü kıskandığı bariz en güzeli mesafeli uzak durmak
Yani inan o kadar sinirim bozuldu ki, zaten ben yogun calisiyorum ve kucuk cocgum var surekli bir kosturmaca icindeyim ama eltimn gordugu herseyi ona kasitli yapmisim, sanki cok umurumda ona gore plan yapmaya falan ugrasicam benim kosturmam bana yetiyor, duyunca sok oldum anladim ki surekli benimle kendini kiyaslayip her hareketime kurulmus...ama boyle daha iyi oldu artik niyetini tam olarak biliyorum

1. 13 yıldır Kpss ye girip kazanmıyorsan başka bir alanda iş ara.
2. Elticik nedir yahu? Kadin memurlugun avantajlarını söylemiş diye linç ettin.
3. Mutsuz hayatına 2.çocuk planı yerine önce iş bul hayatını düzene sok kardeşim lütfen ya.

Zaten mesafe koydum ama sorun şu ki o hep benimle alakadar yani kaynanamı salmak istiyor üzerime ama izin vermiyorum eşim malesef annesine çok inaniyo buda sorun ayrıca yaş 34 de doğru gidiyo meslek konusundada umutlarim tukeniyo artik 😔ha bu arada eltim kendi cabasiyla birşey olması kaynanamı yağladı hem baya bi el ayak öptü kendimi kıyaslamıyorum da bugün bebeği için hayırlı olsun demek için aradım kendini baya bi övdü havalandı yok memurlara izin var da yok memurum ya rahat oluyo diye zırt pırt hava atmasi bozdu moralimi aklınca küçük görüyo beni
Eltiniz gorgusuzun tekiymis. Ben sizi kiskanc gormedim onun size hava atip ezmeye calismasi rahatsiz etmis sizi. Bende gecen bir akrabami aradim yeni dogum yapti diye kendini esini yasadigi yeri ovup havalara cikarmaya baslayinca kisa kestim gorusmeyi :)) bence mumkun mertebe gorusmeyin kendi hayatiniza odaklanin. Siz onun davranislarindan ne kadar rahatsiz oldugunuzu belli ederseniz o kadar ustunuze gelir. Vermeyin bu firsati. Ayrica memur olmasi cokta vasif sahibi oldugu anlamina gelmiyor sonucta cerrah degil hakim degil alt tarafi bir kamu kurumunda calisiyor. Bu kadar buyutmeyin gozunuzde.

Yani inan o kadar sinirim bozuldu ki, zaten ben yogun calisiyorum ve kucuk cocgum var surekli bir kosturmaca icindeyim ama eltimn gordugu herseyi ona kasitli yapmisim, sanki cok umurumda ona gore plan yapmaya falan ugrasicam benim kosturmam bana yetiyor, duyunca sok oldum anladim ki surekli benimle kendini kiyaslayip her hareketime kurulmus...ama boyle daha iyi oldu artik niyetini tam olarak biliyorum
yaa dimi herkesin bi hayatı var yani kendilerini göstermek için gözlerinin içine gircekler nerdeyse , ben henüz evlenmedim nişanlıyım coronadan kaç kez düğün erteledik eşyamızı hep alelacele aldık ettik bu süreçte hastalıklar kazalar yaşadık maddi manevi yıprandık ama herşeyde kendine pay çıkarıp kıyaslamaya girdi anlamsız bi şekilde sürekli bi diş gösterme çabasındaymış nişanlımın kuzenleriyle üstüme oynamaya kalktı nişanlım önlerine bi set çekince ablacım ablacım diye yanaşmaya başladı ama iş işten geçti bir kere insan gerçekten şöyle bi geri çekilipde bakınca anlıyo ama iyi niyet suistimal edilince benim gözümde düşüyor insan hep kendi hayatıma baktım böylede devam edicem isteyen istediği gibi kıyaslasın onun izinde gitmek isteyende gitsin ,herkes kendi hayatında çok mutlu ve meşgul olsun ki kimsenin hayatıyla ilgilenmeye karışmaya fesatlık kin kıskançlık beslemeye vakti olmasın gerçekten çok gereksiz insanı yiyip bitiren hisler duygular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X