Elti

Benimki de öğretmen,havasından geçilmiyor. O gelince evde dünya dueuyor kvlerde,o neyi nasıl isterse öyle oluyor. Ben bu oyunu bozacam da nasıl hala nasıl yapacağımı bulamıyorum 🤔
Al işte küsmeden önce öylelerdi zaten.Kv benim hayalim gelinimle kahve içmek dedi eltime bakarak bende yanlarındayım HE...Bilmiyorum biraz da mazlumun ahını aldılar herhalde yani benim 😀 Seni o kadar iyi anlıyorum ki,ama cevap bende de yok.benimki ilahi 😀

Al işte küsmeden önce öylelerdi zaten.Kv benim hayalim gelinimle kahve içmek dedi eltime bakarak bende yanlarındayım HE...Bilmiyorum biraz da mazlumun ahını aldılar herhalde yani benim 😀 Seni o kadar iyi anlıyorum ki,ama cevap bende de yok.benimki ilahi 😀
Eğitime bakmıyor arkadaşlar. Ben eğitim ve kariyer olarak eltimin çok çok önündeyim kayınvalidem beni sevmez onu çok sever.

Bence egitim durumu olarak kendinizi eksik hissediyorsunuz gibi geldi bana.

Bu arada ben eltimi cok severim . Her firsatta ararim o da beni arar. Ayri sehirlerdeyiz 1 yildir. Inanir misiniz ozluyorum eltimi :KK22:

Bu durumda napacaguk,verecek elleeine bir top sektirip gondereceguk. Dur bakalım yapacaz bisiler.

Eğitime bakmıyor arkadaşlar. Ben eğitim ve kariyer olarak eltimin çok çok önündeyim kayınvalidem beni sevmez onu çok sever.
Senin eğitimin ve kariyerin yeter sana sevmesin daha iyi 😀 Birde şu var inanıyorum ben buna yıldızlar uyuşmuyor deniliyorya bir enerji oluyor insandan insana geçen tabi düşünce de var içinde çok doğru bence ne yaparsan yap yok ya yok sevmiyor

İlk yazdigin o akademisyen avukat ben ortaokul mezunuyum. Kimse degil sen kompleks yapmissin bu durumu. Disardan okullarini bitir madem.

Senin eğitimin ve kariyerin yeter sana sevmesin daha iyi 😀 Birde şu var inanıyorum ben buna yıldızlar uyuşmuyor deniliyorya bir enerji oluyor insandan insana geçen tabi düşünce de var içinde çok doğru bence ne yaparsan yap yok ya yok sevmiyor
Evet sevmesin canım. Yıldızlar uyuşmuyor ama başından beri hem eltim hem de kayınvalide tarafından çekememezlik oldu. İyi muamele görmedim. Uzaklaştım ikisinden de. Bana uzak Allaha yakın olsunlar. Sevsinler birbirlerini önemli değil 😉eğitimle alakalı değildir sevgisi onu anlatmaya çalıştım.

Bu arada ben eltimi cok severim . Her firsatta ararim o da beni arar. Ayri sehirlerdeyiz 1 yildir. Inanir misiniz ozluyorum eltimi :KK22:
Öyle zaten ickici bir baba umursamaz bir annenin dramindan cikamadim ki hayata bir bakayim ne var ne yok.Ne kadar güzel ya heryerde söyleme bunu ya benim gözüm değmiyor garantili merak etme 🙌 Daha da iyi olun görüntülü aramaya geçin inşallah 😀

Evet kiskaniyorsunuz, hem de fena)))
Kv-ler eltiyle küs ama yine de icinizdeki kiskanclik sizi rahat birakmiyor.
Boş verin eltiyi, 3-5 gunluk hayat, hayati doya doya yaşamaya çalisin.

Evet sevmesin canım. Yıldızlar uyuşmuyor ama başından beri hem eltim hem de kayınvalide tarafından çekememezlik oldu. İyi muamele görmedim. Uzaklaştım ikisinden de. Bana uzak Allaha yakın olsunlar. Sevsinler birbirlerini önemli değil 😉eğitimle alakalı değildir sevgisi onu anlatmaya çalıştım.
Sen böyle yazınca şimdi,ben de nedimesi olmamistim kv araları bozuktu o zaman yaş 19 daha yeni tanışıyoruz bana kötülemişti bende kötü yaptım ya nedimen olamam demiştim birde bana bir kere sarılmıştı ben sarilmadim.Benimde hatalarım var ona karşı dimi sana ne deseler yumuşarsın mesela çok yakın konular çünkü? Yani ben eltinim öyle düşün

Malesef kıskanıyorsun ama kv deden değil egitim seviyesinden belliki
Ne yapabilirsin okumaya acıktan devam edebilirsin

Öyle zaten ickici bir baba umursamaz bir annenin dramindan cikamadim ki hayata bir bakayim ne var ne yok.Ne kadar güzel ya heryerde söyleme bunu ya benim gözüm değmiyor garantili merak etme 🙌 Daha da iyi olun görüntülü aramaya geçin inşallah 😀
Akli basinda bir kadinsiniz belli ki..
Kendinizi gelistirmeye calisin. Egitimin yasi yok cunku :)

Ayyy goruntulu de konusuyoruz. Darisi herkesin basina 😊😊

Back
X