elti...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Kizlar... aranizda eltilerini kiskananlar var mi... bu gece arkadaslarimla bi muhabbet gecti ve bunun sacma oldugu dendi...ama genelde kiskancliktan cikmiyor mu kavgalar... peki kiskanmakla özenmeyi nasil ayirt edebiliriz....

insan özendıgını kıskanmaz bence, hatta onun guzel olması sevılmesı hosuna gıder cunku ozendıgı kısı genelde olmak ıstedıgı kısı ya da kendıne yakın buldugu kısıdır

kıskanmak yersız bi şey, çunku kendıne guvenen kadın kıskanmaz

İmrenmek: Eltim gibi kek yapabilsem keşke.
Kıskanmak: Ayh herkes bayılıyor ama eltimin kekinde buluyorlar anlamam! Altı üstü kek.
Özenmek: Gördün mü? geçen sefer büyük eltim yapmıştı ya aynısını yapmış, özenti işte ne olacak!
Örnek almak: Bu sefer eltim gibi yaptım keki pek güzel oldu.

Simdi herkes kiskanmadigini soyleyecek. Ama burdaki elti konulari hep kiskancliktan acilmiyor mu? Her sorunun dibinden kiskanclik cikiyor. Kadinlarin buyuk kismi eltilerini, gorumcelerini, kayinvalidelerini, gelinlerini kiskaniyor bence.

Bana gelince; evli degilim.

İmrenmek: Eltim gibi kek yapabilsem keşke.
Kıskanmak: Ayh herkes bayılıyor ama eltimin kekinde buluyorlar anlamam! Altı üstü kek.
Özenmek: Gördün mü? geçen sefer büyük eltim yapmıştı ya aynısını yapmış, özenti işte ne olacak!
Örnek almak: Bu sefer eltim gibi yaptım keki pek güzel oldu.

Cok aciklayici oldu tatlimmmm cok sagol :)

Asla kisksanc biri deģilim , ama itiraf ediyorum eltimi kiskaniyorum benim esim soģuk birisidir baskalarin yaninda resmidir ama kaynim karisini göklere siydirmaz canim tatlim ..............hep böyledir ben esimden duymadigim için bu sözleri üzülürüm ya ayni anneden babadan olma benimki tam tersi öģle degil gece gece itiraf ettim

Asla kisksanc biri deģilim , ama itiraf ediyorum eltimi kiskaniyorum benim esim soģuk birisidir baskalarin yaninda resmidir ama kaynim karisini göklere siydirmaz canim tatlim ..............hep böyledir ben esimden duymadigim için bu sözleri üzülürüm ya ayni anneden babadan olma benimki tam öģle degil gece gece itiraf ettim

Bence buda güzel birsey senin icin herkes itiraf edemez... ama sana sunu söyleyeyim...esine duyulan saygi bence kaynina duyulmuyordur...bu tabiki benim fikrim..

X