Elti

Facelegen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
18
1
1 senelik evliyim kavınvalidem ile birlikte yaşıyorum alt kattada eltim yaşıyor yeni hamileyim ve düşük tehlikem var kayınvalidem iş göstertmiyor düşük yaparım diye eltimde inip çıktıkça görüyor ve kıskanıyor her gün bir olay bi kavga sıkıldım yeni değil bunlar gerçi ilk evlendiğim haftadan başlamıştı onlar balayına gitti ben gidemedim onlar dış çekim çekindi bende olmadı bide işimiz ortak en büyük sıkıntı orda herşey sorun kayınvalidemle hiç anlaşamamışlar yıllardan beri ama benden ne istiyo eşi içine atmaktan panik atak geçirdi ve hiç durmadan her olayda kayınvalideme benim eşim hasta onla ilgileneceksiniz diye sıkıştırıyo yine panik atak olcak diye korkutuyo her olayda bunu öne sürüyo ne yapmalıyım akıl verin çok sıkıldım bu olaylardan.

Kac yaşındasın profilde 17 yaziyo 16 yasindami evlendin

Rabbim evinize dirlik düzen versin.

Siz öncelikle bebişinizi düşünün. Hiç bir zaman Unutma anne karnında olmasına rağmen bütün hissettiklerini hissediyor bebeğin üzülme takmamaya çalış. Şuan en en önemli olan şey senin sağlığın yani dolayısıyla bebeğinin sağlığı.

Ne kadar çok takarsan o kadar çok üzülürsün unutma arkadaşım.

Kayınvalidenle iyi ise aranız eltinle de olmayı versin. Görmezden gel fazla da muhattap olma.

Evet baya erken evlendim aşk evliliği oldu çok şükür eşimle iyiyim mutluyum sıkıntım eltim kayınvalidemle anlaşıyorum ama üzerime yürüyüp çığlıklar atıyor nasıl boşvereyim ki

eltin kıskandığı içinn senin üzerine yürüyorr.. sende birşey demiyorsun anladığım kadarıyla sessiz kalıp kendini ezdirme eltinle bir an önce konuşş tartışmada olsun gerek evde olsun.. herkes gücü yetene sataşır.. bebeğini düşün böyle şeylerla kafanı doldurma.. ona inat kayınvalidenle daha iyi ol :-)

Nasil ustune yuruyup ciglik atiyoo ?? O ne be oyle delimi ne !!
Bidaha oyle yaparsa soguk suyu bosalt suratina!!
Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis..
Dipnot: 17 yasinda sende hemen hamilemi kaldin bi nefes alaydin iyiydi!!!

Eltin tum bunlari yaparken kimse sesini cikarmiyorsa kusura bakma da gecimli olan bir tek sensin onlar degil.

Şimdi hiç erken evliliğe falan girmek istemiyorum, evet toplumumuzun kanayan yarası, olmaması gerekir falan, ama zaten aldırış edilmeyecek ben de çenemi boşuna yormuş olacağım. Onun yerine şu açıdan bakıyorum olaya, o elti zaten senin yaşından ötürü öyle davranabiliyor. Biliyor ki sen başa çıkamayacaksın, ufaksın, ben bunu döverim bile deyip hücumluyor. Yani ana neden her ne kadar karışmak istemesem de erken evlilik...
Bu arada ben şu yaşımda, ki 23 yaşındayım, anaerkil, demokratik, özgürlükçü bir aileden geldiğim halde toplumumuzun evlilik kültürü ile başa çıkabileceğimi sanmıyorum. Bu sistem beni bile yutar, kaynana, görümce, elti, kayın derken, püfff...
Sendeki de iyi cesaret, böylesine büyük meselelere erkenden dalmışsın bile. Üzerine bir de hamilesin, çok cesursun çok.
Ben bırak şimdiyi önümüzdeki 10 yıl boyunca acaba hazır olacak mıyım diye düşünüyorum valla. :KK50:

Konuşmamayı tercih ettim 3 haftaya yakındır küsüm ama ortak olduğumuz için eşleriniz ortak küsemezsiniz deniyo...

Kendi ailemden ve eşimin ailesinden yakın akrabalarımızın çocuğu olmadı genetik olabilirmiş kuzenimdede olmadı bu yüzden zaten korkup çocuk düşündük 6 haftalık hamileyim 17 gün sonra reşit oluyorum yaş, eş dediğim gibi bunlar sıkıntı değil çok şükür ki ..

Yok canım herkez sesini çıkartıyo ama nasıl anlatsam biraz fazla çirkef 21 yaşında kendisi ama ne bağırmaktan anlıyo ne başka bişeyden ben kendimi koruyamadığımı farkettikleri için eşim kayınvalidem kayınbabam görümcem hepsi beni koruyo zaten en büyük kavga nedeni bu sevgili gelin koymuş adımı ciğerinizi koruyun siz sevgili gelininizi koruyun siz her olayda bunları söylüyor

Ailem karşı çıktı evlenmeme ama onlarda eşimle ve ailesiyle iyi olduğumu gördükleri için şu qnda mutlular bekledikleri gibi olmadı evliliğim 2 ay bile sürmiceğini idare edemeyeceğimi düşündüler tek idare edemediğim eltim

X