Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer ortada size açıklamak istemediği ailevi bir durum varsa elbette buna benzer bir bahane uyduracaktır. Benim demek istediğim tek şey bir insana tavır koymadan önce olayın gerçek nedenini öğrenmek gerektiği. Haksızlık ediyor da olabiliriz bazen. Ben olsam sana bundan dolayı darıldım ben derdim... insanlar konuşa konuşa... eğer olay gerçekten senin düşündüğün gibiyse tavrını için rahat bir şekilde koyarsın, hak yemeden. Yok eğer değilse konu zaten kapanır gider.
Bunun, sızın bır ımtıhanınız oldugunu dusunun sadece...
birebir katılıorum dediklerine
yoksa o gelene kadar kafamda kurup durucaktım geilncede belkide sonradan pişman olacağım şeyler yapacaktım şimdi en azından sinirim geçti ii varsın kk![]()
birde burada bakıyorumda bir çoğu iyilik perisi olmuş.
şaşırıyorum.
şaşırıyorum.
şaşırıyorum.
Hakedene hakettiğini yapmanın bile bir hakkı vardır.
Düştü hadi bir tekmede ben vurayım diye kıssasa kısas yapılmaz.
Bir insanın sağlık sıkıntısı varsa, azıcık insanlık namına yardımcı olursunuz.
Ayrıca eltinin ne yaptığının, ne nedenle ne yaptığının bir açıklaması yok. Belki de başka bir sıkıntısı vardır kimbilir. Kadının evinde birşey yoktu da yemek yapamadı kimbilir.
İlla karşılık yapılacaksa, yeri geldiğinde başka biryerde o karşılık yapılır.
Sağlık sıkıntısı yaşayan birine bunları yapmakla, evine çağırmamak istememek arasında fark var hani.
eltimimi bukadar ii anladında beni neden anlamıorsun peki canım
akşama kadar çalışıorum 5 aylık bir bebeğim var yeni mobilya gelicekmiş şimdi öğrendim akşam bir dünya işim var bunların yanında yarın eltim gelirse akşama kadarda onunla hastane işi için ugraşıcam akşam evde hem kendi hemde onun bebeği beni beklio ahsta ziyareteine gelicekleri hiç saymıorum ben ilk konumdada söledim hadi bana yaptıgını bi tarafa bırakalım böle sorunalrımda var ben onun evine giderken kendi evime nasıl mrkete gidiorsam ona aynı şekilde ihtiyaçlarını alıpda gidiorum başka bir sıkıntısı vardır kimbilir diorsun sürekli bende sana olmadığını sırf kaynanamla gittiğim için yaptıgını söylüorum ama benide düşünmeliydi demi
sağlık sıkıntısı yaşayan brine bunları yapmak derken???????
baştan beri aslında normal birşey için gelseydi kabul etmeyeceğimi ama sağlık için sesimi çıkarmayacağımı söylüorum sanırım hala derdimi anlatamadım ben
ayrıca şuan bu mesaja geç cvp vermemin sebebide eşimin siverekten gelen başka bir akrabası ile ilgilenmemden kaynaklanıor yani benim öyle başkalarına yardım etmediğim falan yok tutumum sadece eltimin davranışınaydıı buna rağmen yardım edeceğimi defalarca belirttim
Hakedene hakettiğini yapmanın bile bir hakkı vardır.
Düştü hadi bir tekmede ben vurayım diye kıssasa kısas yapılmaz.
Bir insanın sağlık sıkıntısı varsa, azıcık insanlık namına yardımcı olursunuz.
Ayrıca eltinin ne yaptığının, ne nedenle ne yaptığının bir açıklaması yok. Belki de başka bir sıkıntısı vardır kimbilir. Kadının evinde birşey yoktu da yemek yapamadı kimbilir.
İlla karşılık yapılacaksa, yeri geldiğinde başka biryerde o karşılık yapılır.
Sağlık sıkıntısı yaşayan birine bunları yapmakla, evine çağırmamak istememek arasında fark var hani.
bu yazdığın cevabı ok başka birinin mesajından alıntı yaparak yazmışsın ama sadece ilk cümle ona cvp olabilir gerisi benim konum söz konusu elti benim eltim dolayısıyla laf bana gelior canım
ayrıca ben biliorum başıma gelecekleri hanımefendi şimdi aradı yine beni değil kocamaı tabiki yine biz perşembe günü babamla gelioruz die kayınbabamla tabiki ki eve bile almaz normalde o adamı kayınbabamda herşeye karışır çocuğa onu giydirme bunu yedirme nie mobilya aldınız neden oraya koydunuz olmamış değiştirin gelde çıldırma şimdi
Ben konuya aradaki diyalog olarak bakmıyorum.
Size yanlışlar yapıyor olabilir, sizi cidden istemiyor olabilir vs. vs.
Normal şartlarda ben olsam belkide hiç görüşmem, siz de çıkıp ben asla görüşmek dahi istemiyorum diyebilirsiniz tabi ki.
Burada ki tek ince ayrıntı benim için, bu kişilerin size keyif için gelmedikleri, eğer keyif için geliyor olsalar, bahane bulun istemeyin diyebilirim, ama sağlık mevzu olunca, bire bir kısas olmaz diyorum ben.
Bu benim düşüncem tabi. Siz isterseniz hiç görüşmeyebilirsiniz, yardımcı olmakta istemeyebilirsiniz. Ama siz de zaten ne olursa olsun , bana yük olacaklar, gelip sıkıntı yaşatacakta olsalar, sağlık mevzu olduğu için , katlanacağım diyorsunuz.
Yani, ikimizde aynı şeyi söylüyoruz.