Eltiden yana yüzü gülmeyenler

canım senin durumun iyilik yap kötülük bul durumu olmuş onların tanışmasına sebep olmuşsun sen iyi niyetlisin ama onun hareketlerini gördükçe hep pişmanlık duyacaksın tanıştırdıgın için belki evlenir belki evlenmez ama baya olaylara hakim olmuş ortada hiçbişey yokken. Bence al karşına konuş sonuçta o kızı tanıyan sensin o henüz senin eltinde değil aslında aile arası bişey olmamış henüz. Ona bu gibi hareketlerden hoşlanmadıgını söyle hiç çekinme senden büyük olması istediği gibi davranacağı anlamına gelmiyor herkez haddini bilmeli. sen ciddi bi şekilde tavrını koyup mesafeli olursan zaten seni rahatsızda edemez.En güzeli mesafeli olmak elti kısmıyla çok samimiyet doğru değil.

çok ilginç daha aralarında söz, nişan yok ailesiyle tanışmış onu anlarımda.!

anlamadığım ne gibi anlaşmazlıklar oluyorda kayınpederin kayınvaliden onu haklı buluyor?

yani seninle onu bir tutmaları aynı kefeye koymaları daha doğrusu prim vermeleri çok saçma.

sen de şimdiden tartışmalı dialoglara giriyorsan eğer sen de yanlış yapıyorsun demektir.

bence hiç oralı olma sonuçta o senin arkadaşınmış, henüz eltin değil ki, kendi arkadaşını kötülersen kendini yanlış ifade etmiş olursun.

bırak o istediği gibi davransın sen kıskandıgını ya da alındıgını belli etme.

belki de o senin çekişme içerisine girdiğini düşünüp böyle davranıyor olabilir.

biz kadınlar her zaman acaba ? diye sormadan yapamayız. sen ne düşünüyorsan emin ol aynısını o da düşünüyordur. birbirinize ayna olmuşsunuz canım siz. gerçeği göremiyorsunuz.

eğer anlattığın gibiyse burada olgun davranmayanlar nişanlının ailesidir.

Son düzenleme:
sen o eltiyi bana gönder ben bi döviim :)zaten bu aralar sinirlerim tepemde...cnmm takma kafana hicbişeyi annen baba seni seviosa o kıza prim bırakmaz zaten..mesafeli ol bırak bastan bozulsun... hic bişeyi pekde düzeltmek icin ugraşma.. ozaman hep taviz veren olursun..bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaile bile alma bu saaten sonra. sende nişanlına sarıl dört koldannnnnn :)

Valla arkadasımın elti problemini duyunca etkilenmedim degil!
Sunu anladım gerekmedikce muhatap olmayacaksın!
Her cagırdıklarında gitmeyeceksin kıramadım yok kıracaksın yani.
Yoksa senin bu iyi niyetliligin bir cok baska seyi dogurur..

sagol cevap için ayricada çok haklisin! çunku ben iki uç gundur çirpiniyorum esimle görumceme diyorumki kimsenin haberi olmasin yuvasi yikilir falan diyorum gorumcemde kocama demiski iki gelini yuzlestirelim niye bu kadar çirpiniyor demekki kendide bisey soyledi ! dunde kocam bana sordu bak bisey dediysen soyle dedi bende dedimki bazen onun soylediklerine inanip onay verdim dedim simdi esimle aramiz bozuk konusmuyoruz i$e gitti mesajda atmadi oysa hergun durmadan mesajlasiyorduk. ben daha fazla suçlu gibi gorunmeyim diye bende mesaj atmadim çunku gorumceminde doldurusuna gelip bana guvenmedi bana dediki "artik kimseye guvenmiyorum" sanki ben ne dedim sadece gerçekleri soyledim bana dun sordu yemin ettirdi bende dedimki onayladim bazen dedim "evet"dedim dedim. simdide kotu olan ben oldum sanki yengesini konusturmaya itmisim gibi davraniyo sanki suç ortagiymisim gibi davraniyo napcami sasirdim. suçum dogruyu soylemek. beni zorladi soylemeye. bana dediki ikinizi yuzlestirdigimizi dusun, orda ondan bisey duyup yikilmak istemiyorum senden duymak istiyorum dedi. simdide gene kotu olan ben oldum. eltiminde yuzune bakamam oda supheleniyo zaten. kocam ortaligi karistirdi gidip ablasina demese bisey yoktu. of of insallah kotu biseyler olmaz

burda en çok eşine kızdım
o ne diye senin anlattıklarını ablasına yetiştiriyor ki.çok toy bir eşin varmış.karı koca arasında birçok konuyu konuşabilir yani bunu hemen birilerine duyurmak niye
sana da tek tavsiyem dedikodu yapanlara prim verme karşında konuşturma sende kimse için olumsuz birşey konuşma
şu durumda da diyeceğim pek birşey yok.umarım olay daha fazla büyümeden kapanır

evet haklisiniz sagolun gerçekten esimde hiç akil yokmus hem ben ona demistim kimseye demiceksen bisey dicem diye konuya baslamadan.aralarinda konustukca olayi dahada buyutuyolar. esim toy olmaya toy daha 22 yasinda belki bu yuzden boyle davrandi !ben artik o konuyu açmicam bile merak ettikce suçlu duruma dusuyorum olay buyumesin kimse duymasin dedikce "sakladiign biseymi var sende onami konustun diyolar" halbuki ben sadece onay verdim ve dun bunu esime açikladim oda bana ne dese begenirsiniz "sana artik guvenmiyorum" soyleyende olmadi kabahat bende kaldi simdi iyimi.

Gecmiste cektirmisler diycem ama bu sefer de onu iyi diye anmazlardı..
Sanırım sizin esinizin ailesiyle iyi olmanızı istemiyor dolduruyor ki siz uzak durun , soguyun onlardan. Aklıma baska birsey gelmedi acıkcası yoksa bir insan hic sebep yokken neden böyle seyler anlatır ki?

zaten bizimde aklimiza o geldi benden once buyuk kayiniminda karisi terk etmis ondada bunun parmagi oldugu ortaya çikti bana yaptiklariyla, aynisini onada yapmis. sadece kendi olsun istiyo

zaten bizimde aklimiza o geldi benden once buyuk kayiniminda karisi terk etmis ondada bunun parmagi oldugu ortaya çikti bana yaptiklariyla, aynisini onada yapmis. sadece kendi olsun istiyo

Ne kadar bencil biri.
Fazla muhatap olmamak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…