Eltiii

Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Ben evlenirken buzdolabı, çamaşır makinası ve bulaşık makinası aldım. Şimdi de kaynım evlenecek eltim de almak istiyor, beni kıskandığı için alacağına eminim yoksa elde yıkamak varken neden alsın?? Nedir yani?
Siz taktik geliştirin burada da paylaşın ki aynı dertten muzdarip eltiler yararlansın..

Robot süpürgem var, kurutma makinesi ben de çok istiyorum ütülü özelliğinden hem de ama bütçe meselesi işte şu an bütçe kurutma makinesi almaya müsaade etmiyor.

Bu duruma göre hepimiz senin eltin olabiliriz. 😂

kıskançlıkta level atlamıssınız

Bazı insanların burnu Kaf Dağından inse mi acaba :)
Kurutma makinesi ve robot süpürge kimsenin aklına gelmeyecek, vaav birşey değil. Siz memnuniyetinizi belirtmişseniz, etkilenip almış olabilir. Bunun nesine ayar oluyorsunuz :)
İnsanların bu hayatı zorlaştırmasını çok anlamsız buluyorum. Bunu kafaya takıp buraya konu açacak kadar sinir olmak çok tuhaf.

Belki eltiniz değil de kaynınız duyup alıyordur. Yani biz kardeşlerimle her yeni aldığımız şeyi konuşuruz ihtiyacı olduğunu düşünen alır. Belki onlarda abi kardeş konuştu beyfendi de eşine ister misin dedi aldı.
Ya da uzun zamandır liste de olan şeylerdi abisi/kardeşi alınca daha fazla direnemedi aldı.

Sanki Süpermen kostümü ya da kaptan Amerika'nın kalkanindan aldı kadın da sizden görmesi şart

Merhaba benim bir eltim var ne alırsam oda alıyor. Kurutma makinesi aldım oda aldı.Robot süpürge aldım oda aldı. Ya bu nedir yani aşırı sinir oluyorum. Sizce neden bunu yapıyor
Benim eltim in evinde yok yok. Süpürgenin her türlüsü var öyle söyleyim.Ne alırsa canım sende al çok kolaylık oluyor der. Canım eltim ya 😍

Neden kötü düşünüyorsunuz hemen ne güzel ben aldım benden beğenmiş gitmiş kendine de almış derim sevinirim fikir aynı almaya bilir belki ama ben yadırgamam bizim aynı kıyafetiniz bile var😂😂😂😂 abla kardeş gibi oluyoruz giydiğimizde

Robot süpürgem var eltim de aldı. Dik süpürge ve kurutma makinesi aldı eltim illa gameking abla sende al büyük rahatlık dedi bende dik süpürge ve kurutma aldım. Eltimin dik süpürgesi bozulmuş benim aldığım modeli tavsiye ettim. Elektronik eşyanın kıskançlığı mı olur neredeyse her evde var artık bu aletler

Zaten bu tarz eşyaları birinden görürsünüz çevrenin memnuniyetine göre alınır size özel piyasaya sürülmedi yani onlar. Ayyy ne kadar kıskanç eltiniz var dememizi beklediniz sanırım ama siz kendi düşünce yapınızı bir sorgulayın

Yaa bu spesifik örnekler nereden geliyor aklınıza :KK45:
Yani günlük hayattan herhangi bir örneğin alınması niye bu kadar üzer insanı . Kaldı ki aynı konuyu daha önce gördüğümden eminim . Bir insan eltisine niye bu kadar takılır 🤣

Back
X