• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltııııden bıktım

bu arada bugun bu okudugm kaçinci elti konusu
yarisma fzalan mi var, bende açayim bi tane imrendim valla : )))

ayynen katılıyorum bütün kızlara. birincisi kız yeni evlenmiş daha. birşeylere heves etmesi, yeni birşeyler istemesi gayet normal. cahillikten dem vurmuşsunuz ama, kızı kıskandığınızı açık açık belli etmişsiniz, sizden birşeyler öğrenmesini dert etmişsiniz. bunu sizden öğrenmesini bile kendine kompleks yapmamış eltiniz. bu durumda cahil siz oluyorsunuz kusura bakmayında. siz elti değil açık açık kaynana olmuşsunuz. kızın neye ihtiyacı olup olmadığına bile karışıyorsunuz. pes diyorum. abla kardeş olacağınıza şikayet ettiğiniz şeylere bi bakın ya. bende nişanlıyım eltim var bi tane. abla kardeşten daha öte olduk. herşeyin en iyisi olsun diye benden çok uğraşıyo. ay bu ne be. böyle şeyleri öğrendikçe eltimi daha bi çok seviyorum. bitanecik eltim benim muccuk ciccik :KK15:

İyi ki kimseye minnet etmemisim, her seyi kendim ogrenmeye calisiyorum, mesela yapamadigim yemegi cope dokme ozgurlugum var, temizligimi istedigim zaman yapma ozgurlugum var. Cok sukur...
Eski konuna baktim da bu kaynin hayatina cok fazla mudahale etmis zamaninda senin, acaba onun intikamini kizdan aliyor olabilir misin?

Slm kızlar yaklasık 2 yılı ince kaynımı evlendeırdık ve tabı evin ustunde ayrılacağım dıye seviniyorum aile binası aldık girisi ustu kaynıma verdik orta kat ıse kaynanamın ust ıse benım dıye anlaştık dugun oldu gelini getirdik.... Gelini getirdik ama cok cahil... bıktım artık herseyi gösterdim ona yemek ıs vs.. Kaynanamın bana artık karışmıyoor ama bı sey yapsam yada bı sey alsam kendiside yapmak istiyo ne konustuğunu bilmeyen cahil bırı ev halkı hicbiri sevmiyo
Ev işi yemek bilmeyen insan cahil olmaz bende Ünv okudum ama yemek bilmiyordum evlendıkten sonra öğrendim eltim ilk okul mezunu yemek ev işi hepsini çok güzel yapar ama en basitinden bir gün ona rte kim dedım güldü bilmem bakan mı dedi bu durumda kim cahil oluyor

Siz ondanda cahilsiniz galiba.
yazı şeklinize baktımda,eltisini kıskanan bir bayan gördüm.

Ev ahalisinin sevmediğini nerden biliyorsunuz?
Belki sevilmeyen sizsinizdir.

Ben kendimi ya ifade edemiyorum yada anlamak ıstemıyorsunuz
Gayet güzel ifade ettiniz kendinizi..
Eltiniz cahilmiş..
İş yapmayı bilmiyormuş sizden öğrenmiş..
Çok para harcıyormuş..
Ailede kimse onu sevmiyormuş..
Bakın gördünüz mü gayet iyi anlamışız.:KK66:
Ama siz istediğiniz cevapları alamadığınız için "anlaşılamadığınızı" düşünüyorsunuz.
Kendi adıma yazayım..
Sırf bu nedenlerden ötürü birine "cahil" diyemecek kadar vicdanlıyım.
Kimse sevmesin eşi sevsin yeter.

Konu çok iyi yaaaa. Tam gırgır tam şamata. Bu arada harikasınız kızlar cevapların hepsi mükemmel. Çok eğlendim okurken. :KK70::KK70:
Bu arada konuyu açanın kendinden haberi yok. Sanmış ki yeni gelin gelince, ben oturucam o bana hizmet edecek. Bunca yıl ben çektim kayınvalide kahrını şimdi o çekecek. Çıraklıktan ustalığa yükseldiğini zannetmiş ama yeni gelin dumura uğratmış.

Yeni geline kocaman bir alkış bekliyorummmmmm :KK9::KK9:

Onun ev isi bilmemesi sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ben anlamadım. Kadını rahat bırakın zamanla her seyi öğrenecektir. Öğrenmese bile sizi sıkıntıya sokmaz bu durum, senin evin ayrı yuvan ayrı sonuçta .

Onun her
Onun ev isi bilmemesi sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ben anlamadım. Kadını rahat bırakın zamanla her seyi öğrenecektir. Öğrenmese bile sizi sıkıntıya sokmaz bu durum, senin evin ayrı yuvan ayrı sonuçta .
ıs bilip bilmemesi benı ilgilendirmiyor herseyi cabuk ogrenen bırı ben bunu hıcbırzaman sorun etmedim sadece bana herseyden ozenmesın artık rahatsız oluyorum kendi olsun kendi menfaati nı dusunen bırı

Ev kızımı ki ev işlerini beceremiyor
bazısının kalıbı gelişmiş olur becerisi 0 sofır olur ,süsü makyajı düğünde kıvırmayı iyi becerir ama yemeği pişirmeyi beceremez böylesine bende sinir olurum evine gidersin ikramı bilmez boş çene biblolarla karnını doyurursun

Back
X