• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltilerime nasıl davranmam gerekiyor?fikir verirmisiniz?

Cnm kaynana veya eşinin yanında normal davran gidip gelmen şart değil denk gelirseniz selam kelam o kadar benimde eltim var ben sevgiliyken kaynimla evlendiler evini dizerken kaynanam beni aradı yardıma gelmiyorsun diye ben ayıp olmasın diye gittim daha sonra nişanlıydim eltim evini taşıdı yine iki üç gün yardıma gittim ama ben evimi dizerken daha doğalgaz bağlı değildi ama soba vardı evim çok soğuk değildi ama evin soğuk çocuğum üşür diye 1 gün olsun kapımı açmadı evlenene kadar gelmedi ve evlendim bana halılarım seni bekliyor dedi kusura bakma kendi halılarımda bekliyor cnm dedim gitmedim kaynanama yetiştirmis kaynanam da birlikte yapın dedi eşim o sıralar yurt dışındaydı ben tektim diye herkes temizliğe çağırıyordu eşime söyledim gitme dedi ben konuşurum dedi ve gitmedim haklı olduğumu düşünüyorum diyeceğim şu ki işlerini eğer ki değiyorsa insanlık namına yap ama değmiyorsa boşver gitsin cnm
eltiye bak hem bencil hem yüzsüz :KK57:

Canim ben de eltimi hic sevmem cok sinsi bi kiz ve benim yaptigim sadece merhaba hoccakaldan ibaret o kadar. Cocugunun dogum gunune de giderim ama elimi hic biseye vurmam ayni onun yaptigi gibi ne yaparsa aynini ona yaparim asla evinde ona yardim etmem bu kadar basit o oldugunda bile yokmus gibi davraniyorum sadece gulumse tatlim

eltiye bak hem bencil hem yüzsüz :KK57:
Çok yüzsüz cnm ben olsaydım biri bana yok dese asla konusunu açmam bir daha ama o gidip kaynanama söyledi ben zaten kimseyi yardıma da çağırmıyorum kendim yaparım herşeyi diyorum ama onlar illa uşak gibi kullanırlar çok şükür yurt dışın
Canim ben de eltimi hic sevmem cok sinsi bi kiz ve benim yaptigim sadece merhaba hoccakaldan ibaret o kadar. Cocugunun dogum gunune de giderim ama elimi hic biseye vurmam ayni onun yaptigi gibi ne yaparsa aynini ona yaparim asla evinde ona yardim etmem bu kadar basit o oldugunda bile yokmus gibi davraniyorum sadece gulumse tatlim
Sen en iyisini yapıyorsun bende bi kere yardım etmeyeyim bakayım dedim kaynanam hemen kızım kalk yardım et dedi ama o yapmasa çocuğu var iş bekleyemezsin ondan diyor sırf onlar yüzünden psikolojim bozuldu ya

Çok yüzsüz cnm ben olsaydım biri bana yok dese asla konusunu açmam bir daha ama o gidip kaynanama söyledi ben zaten kimseyi yardıma da çağırmıyorum kendim yaparım herşeyi diyorum ama onlar illa uşak gibi kullanırlar çok şükür yurt dışın

Sen en iyisini yapıyorsun bende bi kere yardım etmeyeyim bakayım dedim kaynanam hemen kızım kalk yardım et dedi ama o yapmasa çocuğu var iş bekleyemezsin ondan diyor sırf onlar yüzünden psikolojim bozuldu ya
Sen de is sana kalinca kac tualete gir 20 dk falan cikma bi iki kere yap kaynanan bak nasil anliyor. Benimki eltime hamileyken cok yardim etti ona ogle baktilar ki sanki onun kizi kiz benim kizim baska birisinin torunu ben su an hamileyim ve onun gubi asla ilgilenmediler benimle

kızlar ben daha önce kayınvalideye temizlikle alakalı konu açmıştım eltimle tartıştım falan detaya inmek istemiyorum hatırlayanlara bişey sormak istiyorum deneyimli ablalarımdan cevap bekliyorum. iki eltimlede artık eskisi gibi samimi olmayı düşünmüyorum.ikisiylede sorun yaşadım. ama kayınvalidemin üstkatında oturdukları için her gittiğimde onlarıda görme ihtimalim çok yüksek. 1.si zaten onlara gitmeyi düşünmüyorum uzun bi süre ama kaynanama giderim gittiğimde onların evinede çıkmam gerekirmi gerekmezmi? eskiden gittiğimde çoğu zaman çıkardım napıyosunuz diye. 2.si ortanca eltim benimle kavga ettiği için onla hiç konuşmayı bile düşünmüyorum ama hadi kaynanama gittim oda orda selam verdim öpmem şartmı yada bana hoş geldin derse hoşbuldum demelimiyim? 3. bir ay içinde ikisininde çocuklarının doğum günü olacak gitmesem çokmu ayıp olur? içim nefret dolu sorularım saçma gelebilir ama ben gerçekten onlara karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. bana normaldede nasıl davranmam gerektiği açısından fikir verirmisiniz? çünkü ben onlara göre en küçük gelin olduğum için sürekli onlara gidip gelmeliyim her işlerine koşmalıyım ama ben bunu yapamam bugüne kadar salak gibi yaptım ama bundan sonra yapmıcam. dertleşmek istiyorum sizinle kızlar.
Hic kimse icin kendini zorlayarak birseyler yapma. Icinden nasil geliyorsa oyle davran. Yoksa hep ezilirsin canim.
Tecrubeyle sabittir!

Sen de is sana kalinca kac tualete gir 20 dk falan cikma bi iki kere yap kaynanan bak nasil anliyor. Benimki eltime hamileyken cok yardim etti ona ogle baktilar ki sanki onun kizi kiz benim kizim baska birisinin torunu ben su an hamileyim ve onun gubi asla ilgilenmediler benimle
Valla iii fikir deneyecem... sonuçta sende gelinlerisin ve onların torunu niye ilgilenmiyorlar diğeriyle aranızdaki fark ne neden böyle ayrımcılık yapıyorlar anlamıyorum

Valla iii fikir deneyecem... sonuçta sende gelinlerisin ve onların torunu niye ilgilenmiyorlar diğeriyle aranızdaki fark ne neden böyle ayrımcılık yapıyorlar anlamıyorum
Bilmiyorum artik bana gelince kaynananin basi agriyor beli agriyor zir zir vir vir iste onlar yardim etmesin zaten Allah yardimcim olsun o bana yeter

Bu boyle uzaktan soylemekle olcak bisey degil ki...
Samimi olma veya olmama arasinda daglar kadar fark var . Araya mesafe birakinca 7/24 dip dibe bile olsaniz onu hissettirmenizdir onemli olan.
Misal ; kvlere gidince opsen bile cok gulumsemeden ,uzak durararak opebilirsin,
veya dogum gunune cagirdilar diyelim gitmeyince kotu gelin ilan edilceksin , sende gidersin ,servise mutfaga dokunmazsin veya mutfaga ugrasan bile iki pecete atip oturursun ,
fazla muhabbete girmezsin ,cok gulumsemeyip sana daha rahat davranmalari engellersin v.s ....
Onceki iliskinizin ne boyutta oldugu bilmiyorum ama bu sekilde MESAFELİ davranirsaniz ,her dakika ic ice bile olsaniz size saygusizlik etme cesaretini gosteremezler ;)

Aranızda yaşanan şeyi gerçekten sorun ediyorsan, bence de mesafeli olmasın, evlerine ne yapıyorsunuz diye çıkmamalısın, fazla güler yüz göstermemelisin, muhattap olmamalısın. Ve bence aslında en başında samimi olmamak lazım ki böyle şeyler olmasın her problem yüz göz olmaktan çıkıyor ne yazık ki..

kol kırılır yen içinde kalır demişler.

siz küslük olarak samimiyeti azaltın, birbirinize gidip gelme olayını bitirin.
Ama kayınvalidenizin ve diğer kişilerin yanında mecbur olduğunuz fikir alışverişi yapmak zorunda olduğunuz konularda konuşun. çevredeki kişiler inanın sizin dedikodunuzu yapmak isterler, onlara malzeme vermeyecek bir küslük yaşayın derim.

Herkesin doğrusu başkadır o yüzden ben olsam ne yapardım diye yazayım
Eski konularını da biliyorum

Ben olsam kayınvalideme giderdim ama eltilerim katlarına ayrı ayrı çıkmazdım
Kayınvalidemin evinde görürsem de merhaba - merhaba der geçerdim
Rutinde de böyle davranırdım, anlaşmak zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız toplum içinde birbirimize çünkü
Doğumgünü de biraz duruma bağlı, herkes her zaman ailece icabet eder mi eşin gidip gitmemeni sorun eder mi ? Ederse git, görün gel ama yine mesafeyi elden bırakma

AYNEN ÖYLE YANİ KENDİLERİDE EDERLER AMA BENDENDE BEKLERLER TABİKİ :))

YA VALLA NE FENAYMIŞ KIZ SENİNKİDE NE BENCİL İNSANLAR İŞLERİNE GELDİİĞİ GİBİ KULLANIYOLAR OH İYİKİ ÖYLE DEMİŞSİN HALI KONUSUNDA VALLA BEN BİLE SİNİR OLDUM ŞİMDİ

VALLA NE GÜZEL YAPMISSINIZ VE YAPIYOSUNUZ İDOLÜMSÜNÜZ DİYEBİLİRİM :) BU SEFERDE ADIMIZ SOĞUK NEVALE OLUR DOĞUM GÜNÜNE GİTMESENİZDE HEDİYE ALIYOMUSUNUZ VEYA EŞİNİZ GİDİYOMU
Benim gıtmedıgım yere esım gıtmezkı.. Soranada esım hangı sebepten gelemıosa bnde ondan gelemıyırum dıyor .. Hedıye de almıyorum acıkcası cocugu gorunce sevıyorum vs okdr .. İstıkrarlı durdugum için herkes onları scluo onlarda kendılerını:):)

Back
X