Benim eltimde mesafeliliği soğuk davranmayla karıştıranlardan biridir.
Ben kv dem ile her gün telefonda görüşürüm , ben ararım ya da o beni ara. Kendi annemle de her gün tel de görüşürüz.
Şimdi benim kv dem sadece bana iyi değil herkese karşı iyidir , eltime karşıda iyidir. Ama eltim kv demi 2 haftada bir ararmış .Benim her gün kv demi arayıp sorduğumu bilir eltim. Şimdi şimdi kv demi 5 günde bir ararmış eltim söyler bunu. Kv dem ile kahvaltıya gideriz , eltimi de çağırmışımdır onu bunu bahane edip gelmemiştir. Ben de ona kv dem ile çektirdiğimiz bir fotoyu attım , "şekerim sen de gelseydin de gelin kaynana kahve keyfi der düşman çatlatsaydık" dedim , tek bir yorum dahi yapmadı , şimdi ona sorsan bu mesafe bana sorsan bu kendini üstün ırk ilan etme:)
Ne olur ben bir daha onu kahvaltıya , kahveye davet eder miyim etmem tabi ki. Ama kv dem ile bu etkinlikleri yaptığımdaki yorumu ne olur eltimin , "siz plan yapıyorsunuz da ben en son duyuyorum" ki bu sözü de söylemişliği vardır. Kendini bu şekilde ayrı tutarsan yapılan tüm etkinliklerde de ayrı kalırsın.
Eltim kendini el gibi görüyor . Kp derim 2 sene önce vefat etti , o sıralar benim yüksek riskli hamileliğim var ,kanamam var , işten çıkıp haftalarca her akşam kv deme geçtim , eltim evde olduğu halde ve yakın mesafede oturduğu halde , 2 akşam geçti sadece kv demin evine. Ve 22 yıllık gelinleri , kendini el gibi görürsen el gibi davranıldığında da şikayet etmeyeceksin derim. Acaba siz de bu şekilde davranmış olabilir misiniz ?