Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide ilişkimiz mesafeli olsun diyen sizsiniz. Gayet mesafeli işte ne bekliyordunuz mesafe isterken?
yokmuşum gibi tavırlar sergileyip, benim olduğum ortamda sohbete mecbur kaldıklarında ise kendilerini övüp , hatta bana kendi eşimi övüp beni yermeye çalışıyorlar.
Bence çevresine karşı çok soğuk biri olabilir. Bu yüzden insanlar mesafesine soğukluğuna böyle karşılık veriyor olabilir ki konu sahibi kardeşinin eşi hastanelik olunca bile laf olsun torba dolsun diye mesaj atıp gelen cevabı bile bir hafta açmayıp sallayan biri bu konuda bile kendini haklı bulan yani belli ki tavırlarında sorunlar var sadece eltileri ile ilgili sorun değil bu yüzden eşi böyle bir cümle bile kullanmışta olabilirMesafe bu mu?
Sizi alıntıladım ama genel yazıyorum, bir çok kişi "sen mesafe koymuşsun, onlara yanaşmamişsin onlar da sana yanaşmamiş" vs yazmış.
Konu sahibinin derdi "bana yanaşsınlar" değildir sanıyorum. Mesafeli olmak, mesafeli olmanin karşiliği yokmuş gibi davranmak, yermek, saygisizlik yapmak değildir. Karşındaki nasıl bir mesafe koyduysa sen de koyarsın.
Konu sahibi saygısızlık yapmıyordur herhalde, öyle olsa aldığı karşilığa şaşırmaması gerekirdi.
Mesafe koymuşsunuz işte . Hem sizinle can ciğer sohbet muhabbet edipte hemde mesafe koyulmaz ki. Sizi nasıl dışlıyorlar daha açık anlatırsanız belki yorum yapabiliriz.. Siz alınıyor olmayın , ayrıca görümcenizle elitiniz sizden önce tanışıyorlarsa daha samimi olmaları da normal.Merhaba,
Hani yeni bir ortama girersiniz de eskiler birleşip sizi dışlamaya çalışırlar ya, eltilerim ve görümcem de birleşip bana bunu yapıyorlar. Farklı şehirde yaşıyoruz buna rağmen bayram seyranda izinde denk geldiğimizde sanki ben yokmuşum gibi tavırlar sergileyip, benim olduğum ortamda sohbete mecbur kaldıklarında ise kendilerini övüp , hatta bana kendi eşimi övüp beni yermeye çalışıyorlar.
Düşünüyorum sürekli ben bu insanlara ne yaptım diye, yapmadığım tek şey samimi olmaktı. Şu olay oldu bu olay oldu diye anlatacağım bir şey de olmadı.
Ben hep mesafeli yaklaştım seviyeli bir ilişkimiz olsun laçkalaşmasın diye. Sanırım bunu “kötü biri” olduğuma yorup beni dışlayıp bununla besleniyorlar. Ellerine malzeme vermiyorum ama eşim bana diyor ki hepsi seninle anlaşamıyorsa belki de sorun sendedir. Çok acımasızca değil mi bu yorum? Onlar beni günah keçisi ilan etti birleşip beni tek bıraktılar diye ben mi suçlu oldum?
Ah eşini ne yapmalı bilmem. Damdan aşağı atmalıMerhaba,
Hani yeni bir ortama girersiniz de eskiler birleşip sizi dışlamaya çalışırlar ya, eltilerim ve görümcem de birleşip bana bunu yapıyorlar. Farklı şehirde yaşıyoruz buna rağmen bayram seyranda izinde denk geldiğimizde sanki ben yokmuşum gibi tavırlar sergileyip, benim olduğum ortamda sohbete mecbur kaldıklarında ise kendilerini övüp , hatta bana kendi eşimi övüp beni yermeye çalışıyorlar.
Düşünüyorum sürekli ben bu insanlara ne yaptım diye, yapmadığım tek şey samimi olmaktı. Şu olay oldu bu olay oldu diye anlatacağım bir şey de olmadı.
Ben hep mesafeli yaklaştım seviyeli bir ilişkimiz olsun laçkalaşmasın diye. Sanırım bunu “kötü biri” olduğuma yorup beni dışlayıp bununla besleniyorlar. Ellerine malzeme vermiyorum ama eşim bana diyor ki hepsi seninle anlaşamıyorsa belki de sorun sendedir. Çok acımasızca değil mi bu yorum? Onlar beni günah keçisi ilan etti birleşip beni tek bıraktılar diye ben mi suçlu oldum?
Bu o üye miydi?Bence çevresine karşı çok soğuk biri olabilir. Bu yüzden insanlar mesafesine soğukluğuna böyle karşılık veriyor olabilir ki konu sahibi kardeşinin eşi hastanelik olunca bile laf olsun torba dolsun diye mesaj atıp gelen cevabı bile bir hafta açmayıp sallayan biri bu konuda bile kendini haklı bulan yani belli ki tavırlarında sorunlar var sadece eltileri ile ilgili sorun değil bu yüzden eşi böyle bir cümle bile kullanmışta olabilir
Evet kuzumBu o üye miydi?![]()
Öyleyse ben eltilere ve görümcelere hak verebilirimEvet kuzum
Banada eksik geldiŞimdi ortada hiçbir şey yok mu yani.Siz evlendiniz ve sizinle kimse samimi olmadı sizinle gerekmedikçe konuşmadılar mi.O zaman ya onlarin hepsi çatlak yada sizin hikaye eksik.
Boş verin hiç önemsemeyinMerhaba,
eşi hastanelik olunca bile laf olsun torba dolsun diye mesaj atıp gelen cevabı bile bir hafta açmayıp sallayan biri bu konuda bile kendini haklı bulan yani belli ki tavırlarında sorunlar var
Ama şunu benim eltim de bana yapıyorBen de ona kv dem ile çektirdiğimiz bir fotoyu attım , "şekerim sen de gelseydin de gelin kaynana kahve keyfi der düşman çatlatsaydık" dedim
gitmeyeceksin canısıMerhaba,
Banada gereksiz geliyor.Sizin elti biraz gelgitli galiba
Hem gelmeyip hem bana nite habee vermiyorsunuz dediğine göre
Ama şunu benim eltim de bana yapıyor
Gelin kaynana oturmak istesem zaten gelirim demek istiyorum olmuyor
Serde akrabalık var
Gelmek istemeyen insanlara sonradan fotoğraf atmayın
İlgisini çekse gelirdi zaten![]()