Eltilerle samimiyet

Burda bikaç arkadaş eltisini kötülemiş ama ben kendimi kötülicem ahhahah elticim sözlendiğimizde hemen aradı eltim nasılsın diye 😆😆 aha dedim ne kadar da anlaşabileceğim bir üslup. Mesafeyi koydum ordan, gıcık olan benim. Canım kendim😆😆

Burda bikaç arkadaş eltisini kötülemiş ama ben kendimi kötülicem ahhahah elticim sözlendiğimizde hemen aradı eltim nasılsın diye 😆😆 aha dedim ne kadar da anlaşabileceğim bir üslup. Mesafeyi koydum ordan, gıcık olan benim. Canım kendim😆😆

Neden böyle yaptınız ki?

Hediye gönderme işi değişik bir adetmiş .Yanı ben daha bebeğime bir şey almamışken başkalarının duyar duymaz hediye alması pek hoşuma gitmezdi sanırım.Hadi aldınız teşekkür etmmeleride ayrı bir durum bir nedeni mi var benim dediğim durum yoksa kadir kıymet bilmeyen tipler mi acaba

Esın degısık geldı bana hemen hedıye fılan onlarla senın yakınlık kurmanı ıstemesı buna sen karar verırısın kavga gurultu olmadıgı surece kocaman ınsansın sonucta. Ve bence tskr bıle etmeyen ınsanla cokta muhattap olmaya gerek yok hıc esını dınleme sıra onlarda onlar senı arasın yapacagını yapmıssın esının dedıgını yaparsan eltın sımaracak gıbı hedıye gorusme ıstedıgı falan dıye dusunup kendını bısey sanabılır

yazıldı mı bilemiyorum ama bana saçma gelse de bizim ailede bir adet var bebek 6-7 aylık olana dek eşya alınmaz, hediye bile kabul edilmez kötü şans derler. belki onun da böyle bir inancı vardır. hani aşırı bence ama hediyeyi çope atan biliyorum.

Son düzenleme:
Kardeşler yakin değilse eltiler de yakin olamıyor. En azından bizdeki durum bu. Kocan kendi kardeşleriyle olan ilişkisine baksın. Kadınların işine karışmasın

Merhaba
Biz 3 eltiyiz. Görümcem de var. Herkes aynı şehirde bir biz ayrı şehirdeyiz. Eltilerimle aramızda bir problem yok, hiç bir tartışmamız olmadı ama eşim aramızda bir soğukluk olduğunu seziyormuş. Uzakta olduğumuz için yeterli samimiyet kurulmuyor ondandır dedim ama eşim ısrarla sorun nedir diye sorup duruyor.
Mesela eltilerimle hiç telefonla özellikle birbirimizi aramayız. Aile whatsap grubunda arada hep beraber yazışırız o kadar.
bu yaz evlenen eltimin hamilelik haberini aldık geçen ay. Eşim çok mutlu oldu. Bir hediye paketi yaptık yolladık. İçine unisex renklerde kıyafetler çoraplar battaniye havlu falan koyduk. Kargo da ulaşmış geçen hafta ellerine. Bir teşekkür etmediler, eşimi de aramadılar. Tamam teşekkür için yapmadık, gene alır gene yollarız dert değil de ne bileyim insan bir kargo geldi falan der.

siz ne düşünüyorsunuz, sizce sırf eşimin gönlü olsun diye daha fazla mı görüşmeliyim? Buluştuğumuz dönemlerde hiç bir sorunumuz olmuyor. Ama eşimin ısrarından da bıktım
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler aman diyim elti de olsa el kızı siz gene iyisiniz daha ne

Ne kadar onlar için uğraşsan boş. Fazla takılma bence onların ayıbı siz gerekeni yapmışsınızz

Back
X