Eltilerle samimiyet

Kendi darlanmış bence bişey diyemiyo şimdi sizi ortaya atacak. Sen ara sor diye. Ne diycekmişsin arayınca 'kargo geldi mi onu sorcaktim da ' :işsiz: . Ayrıca da eşiniz napcak siz telefonda konuşsanız da konuşmasanız da. Ona bunu söyleyen vardır. Yoksa nerden gelsin adamın aklına.

Eşiniz için hiç böyle bi hamleye girmeyin ben pişman oldum
Ölsem ölüme gelmesin ölse ölüsüne gitmem dediğim biriydi eltim hemde 6 ayda bu noktaya geldik
Herkes barıştırmaya çalıştı kayınvalide kayınpeder falan asla yanaşmadım
Eşimin abisiyle arası açılmaya başladı ve çok üzüldü buna dayanamadım
Bu kadar da büyük konuşmuşken gittim barıştım
Noldu sonra ? Ne hastalık bildi ne sağlık. Bayıldım hastanelik oldum bi geçmiş olsun bile demedi
Nankör insanlar. Bidaha mı ? Asla.
bizim hikayenin laciverti
tek fark eşim eltimden nefret ediyor :kahve:

Eşiniz birilerinin dolduruşuna geliyor olabilir. Kayınvalideniz ya da görümceleriniz sizden bu konuda eşinize şikayet ediyor olabilir. Yoksa erkeklerin bu konuda düşüneceğini sanmıyorum.

Bir tane eltim vardı ilk başta iyi davrandım, maalesef fazlasıyla(kesinlikle tavsiye etmiyorum), sonra sonra nasıl bir profil olduğunu çözünce değil evime girmeyi kapımdan geçmeyi yasakladım hanfendiye.. gerci şimdi komple mazi oldu bütün herkes için.. Ama demem o ki mesafe her zaman ıyidir...

Eşiniz yoktan problem mi çıkarmaya çalışıyor?
Sizin görüşmenizden ona ne, kendi kardeşleriyle ilişkisine baksın.
Kardeşi niye aramamış teşekkür için onu sorgulasın.

O bir adanalı yazıyor iletinizde
Bende adanalıyım
Kız yoksa sen benim eltim misin :KK70: :KK70:
hahahah yazdıklarını beğeniyorum isterdim seninle elti olmayı en azından eşit şartlarda karşılaşırdık
benim eltim hem adanalı değil hem de her şeyi bildiğini sanan cahillerden maalesef :kahve:

Esin istiyo diye gereksiz samimiyet ile kendi ic huzurunu bozacaksin sana kim nasil geliyorsa sen de ona oyle git

Çok ayıp etmişler kesinlikle bir kuru teşekkür zor olmasa gerek . Eşinizde gereksiz tribe giriyor bence samimi olmak zorunda değilsiniz

Çalışıyorum yazamadım kusura bakmayın.
eşime de okutacağım hepsini.
Haklısınız valla zaten buluşunca aramız iyiyken şimdi sürekli arayıp sormaya gerek yok

Merhaba
Biz 3 eltiyiz. Görümcem de var. Herkes aynı şehirde bir biz ayrı şehirdeyiz. Eltilerimle aramızda bir problem yok, hiç bir tartışmamız olmadı ama eşim aramızda bir soğukluk olduğunu seziyormuş. Uzakta olduğumuz için yeterli samimiyet kurulmuyor ondandır dedim ama eşim ısrarla sorun nedir diye sorup duruyor.
Mesela eltilerimle hiç telefonla özellikle birbirimizi aramayız. Aile whatsap grubunda arada hep beraber yazışırız o kadar.
bu yaz evlenen eltimin hamilelik haberini aldık geçen ay. Eşim çok mutlu oldu. Bir hediye paketi yaptık yolladık. İçine unisex renklerde kıyafetler çoraplar battaniye havlu falan koyduk. Kargo da ulaşmış geçen hafta ellerine. Bir teşekkür etmediler, eşimi de aramadılar. Tamam teşekkür için yapmadık, gene alır gene yollarız dert değil de ne bileyim insan bir kargo geldi falan der.

siz ne düşünüyorsunuz, sizce sırf eşimin gönlü olsun diye daha fazla mı görüşmeliyim? Buluştuğumuz dönemlerde hiç bir sorunumuz olmuyor. Ama eşimin ısrarından da bıktım
Gitmedi mi kargo acaba?

Kendi darlanmış bence bişey diyemiyo şimdi sizi ortaya atacak. Sen ara sor diye. Ne diycekmişsin arayınca 'kargo geldi mi onu sorcaktim da ' :işsiz: . Ayrıca da eşiniz napcak siz telefonda konuşsanız da konuşmasanız da. Ona bunu söyleyen vardır. Yoksa nerden gelsin adamın aklına.
Kesinlikle.

1- Kargoyu aldı ve aramıyorsa görüşmem.
2- Eşinize k.v yada görümce soruyor.
3- Elti ile görüşüp ne yapacaksınız? Geminiz asla yürümez.
4-Eşiniz madem okuyacak karışmasın kadın meselelerine kendi iyiliği için.

Merhaba
Biz 3 eltiyiz. Görümcem de var. Herkes aynı şehirde bir biz ayrı şehirdeyiz. Eltilerimle aramızda bir problem yok, hiç bir tartışmamız olmadı ama eşim aramızda bir soğukluk olduğunu seziyormuş. Uzakta olduğumuz için yeterli samimiyet kurulmuyor ondandır dedim ama eşim ısrarla sorun nedir diye sorup duruyor.
Mesela eltilerimle hiç telefonla özellikle birbirimizi aramayız. Aile whatsap grubunda arada hep beraber yazışırız o kadar.
bu yaz evlenen eltimin hamilelik haberini aldık geçen ay. Eşim çok mutlu oldu. Bir hediye paketi yaptık yolladık. İçine unisex renklerde kıyafetler çoraplar battaniye havlu falan koyduk. Kargo da ulaşmış geçen hafta ellerine. Bir teşekkür etmediler, eşimi de aramadılar. Tamam teşekkür için yapmadık, gene alır gene yollarız dert değil de ne bileyim insan bir kargo geldi falan der.

siz ne düşünüyorsunuz, sizce sırf eşimin gönlü olsun diye daha fazla mı görüşmeliyim? Buluştuğumuz dönemlerde hiç bir sorunumuz olmuyor. Ama eşimin ısrarından da bıktım
Teşekkür için yapmadınız ama bi teşekkür etmeleri gerekirdi. Eşimin kuzeni çok samimi değilim kızıma hediye yolladı başka şehirden aradım teşekkür ettim. Normali odur zaten.

Teşekkür etmediyse bundan sonra bende hiç samimi olmam benimde eltim var uzakta senede 3-4 kez bir araya geliriz ondada sıcak davranır gönderirim sonuçta sürekli görmüyorum aramam özellikle yüz yüze gelince ilgili belli ederim

Öf erkeklerin şu vıcık vıcık ilişki merakı nedir yahu? Tek eltim var aramız çok iyi çünkü uzak şehirlerdeyiz ve mesafemiz çok başarılı. Severiz, sayarız birbirimizi çok da iyi vakit geçiririz birlilteyken. Ama öyle sürekli arama falan olmuyor. Böyle çok iyi.

Allah eşimden bir kez daha razı olsun bana eltim için “ iyidir ama senin kaleminde bir kız değil anlaşamazsınız” demişti. Biz de bşy yok ama bayramlarda ya da hastalıkta fln telefonla konuşuruz çok önemli bşy olmuşsa. Bi konuda kv eşime baskı yapmıştı elitimden özür dileyecekmişim. Eşim de bn karıma kimseden özür diletmem demişti. Buradaki kocaları gördükçe değerini daha iyi anlıyorum. Erkek büyümemişse olgunlaşmamışsa yapacak bşy yok

Back
X