ya kızlar şimdi ben hayla şaşkınım ama paylaşmak istedim bu aralar kayın validemlerle ve eltilerimle sık görüşmüyorum kayın validemle aram açıktı biraz ondan mesafeliyiz samimiyet yok ama bi eltim varki çok tatlı yani çok severim onu ne zamndır ne arıyo ne geliyo bende kızdım gelmiyo diye.... bende ona gitmiyodum bu gün gittik meğersem eltim bana kinlenmiş küsmüş darılmış nedeniyse bi ara ben gitmiştim ufak bi konuyla alakalı bi tartışma yaşdık ama çok önemsiz ama pek üstünde durmadım önemsizdi çünkü ama meğer benim elticim o günden sonra bana bi küsmüş bi darılmış bi kinlenmişki bu gün açıldı konu kendi açtı ve sen bana bunları bunları dedin dedi akannehir ama onun bana bunları bunları dedğin şeylerin hiç birini ben demedim eminimm ama yemin billah ediyo sen dedinn yaww vallaha demedim diyom ama aradan uzun zamn geçti 6 ay felan oldu düşünüyom düşünüyom demedim bi kere dedin dedği şeyleri ben demem hayatta demem yani benim laflarım değil bu dedikleri o kadar düşündümki ama yok demiş olamam ya diyorum ben kafayı yedim yada sen kafayı yedinnnndelikafadulden artık başım ağrıdı bu konuyu düşünmekten bide eltim sen kalk git kayınvalideye ökocasına öbür eltilere söyleee onlarda inanamamışlar benim bu lafları ettiğime ..etmedim zaten.....kafamçokkarıştı hay allahım yaa çıkamadım işin içinden ama bişey var bu eltim iyidir hoştur tamam severim ama bazı kelimeleri çok büyütü pireyi deve yapar yani başkasının dedği şeyleride çok kez büyütüp abartarak konuştuğuna şahit olmuştum acaba diyorum yine bölemi yaptı yada ben dedimmi dediklerini ay kendimden şüpelenmeye başladım yahuuuuu..ama insanın fikri neyse zikri o olur derler yaaa ..bu dedikleri şeyler yani benim dediğim şeyleri düşüncek bi yapım yok yanii..ayy kızlar acık konu karışık oldu bizim eşler ortak çalışıyor baba mesleği ve bu konuyla ilgili bu tartışmamızzzz..neyse şimdilik ben anlatabildiğimi anlattım sorarsanız cevaplarım itinyla...resmen beynimle oynadı benim yaaaakafamçokkarıştı