Eltim beni çağırmadı

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Merhaba
Dün eltimin kıZının birinci yaş günü vardı. Aile arasında bir de yakın arkadaşlarını çağırarak evde kutladı. Bizim aramız iyiydi aslında, hiç tartışmadık şimdiye kadar, ve ben doğumgünü yaptığını sosyal medya fotoğraflarından gördüm. Kv kp diğer kaynım ve eşi , görümcem gitti, biz çağrılmadık. Eşimle de bir problemleri yok. Sadece trenle 1,5 saatlik yoldayız, ama her hafta sonu ya onlar gelir ya biz gideriz, mesafe sorun olmaz. Bide eşim gece nöbetleri olan bir insan, müsait olmayız gelemeyiz diye mi çağırmadı acaba?
Biz hediyemizi de 1 ay önceden almış bekletiyorduk halbuki. Haftaya da benim kızımın doğum günü, ben napayım?

Mesafeyi düşünmüş olabilir bu kadar takacağınızı düşünüp de çağırsaymış keşke... Misilleme yapmak isterseniz siz de onlar hariç herkesi çağırın ya da intikama gerek yok derseniz çağırın gelir ya da gelmezler kendi tercihleri. Gelmezlerse artık görüşmek istemedikleri sonucu çıkarılabilir.

Sizin kadar ciddiye almamıştır doğumgününü, çok yakın değilmişsiniz demekki hazırlıktan falan bahsetmemiş. Ne güzel işte bir doğumgünü için 1.5 saatlik yol tepmekten kurtulmuşsunuz.

Sizin davet edecekleriniz hep o uzaklıkta ise davet edin eltiyi de Yok konu komşu yapacaksanız kutlamayı davet etmeyin.

Bu arada kv ve diğer kayın onların yakınında mı oturuyorlar?

Siz de cagirmayin. Cok da onemli bir sey degil sonucta. Insanlarin instagramdaki ilk dogum gunu cilginliklarina bakip gulenlerden olarak sacma buluyorum o tarz organizasyonlari. Koca koca insanlar toplaniyor o zavalli bebekleri maskara maymun edip birbirleriyle yarisiyorlar. En son renkli aluminyum kagitlara surpriz yumurta saran birini gormustum hala guluyorum.

Son düzenleme:
ben olsam çağırırım kızımın mutluluğu benim yapacağım intikam şeysinden önemli
herkes gelsin mutlu olsun kızınız doğum gününde :KK49:

Cathy ya konudan bağımsız ama senin mesajlarını okurken telefonumdan kelebekler uçuşuyor sanki. Adeta bir Polyanna'sın. :)

Çağırma sen de. Seni aileden görmemiş. İnsan nezaketen bile çağırırdı çok uzun yol olsa

Gelemeyecek oldugunuzu bilse bile insan davet eder. Basbaya gelmenizi istememis. Ben cagirmazdim. Davet bile etmezdim ama hediyeyi uygun bir zamanda verirdim.

Cathy ya konudan bağımsız ama senin mesajlarını okurken telefonumdan kelebekler uçuşuyor sanki. Adeta bir Polyanna'sın. :)
Bazen ben mi fesatım diyorum ama toplum o kadar yozlaşmış ki yakın çevrede kısasa kısası düşünüyorum.

Ben yerinde olsam arar kızının doğum gününude yapmışsın bende hediyesini almıştım ask olsun derim böyle zamanlarda size dert olacagina karsiya laf sokun ona dert olsun hem ne diyecek bakalım bende merak ettim. sizin kizinizida sen cagirmadin ama ben cagirayim derim senin yerinde olsam.

Bazen ben mi fesatım diyorum ama toplum o kadar yozlaşmış ki yakın çevrede kısasa kısası düşünüyorum.

Ben de öyleyim yani aslında önyargılarımı falan iyice törpülemem lazım hem insani olarak hem mesleğim gereği ama bazı konularda yapamıyorum bunu. Sinirim daha ağır basıyor. NeuroCathy NeuroCathy öyle değil neredeyse her konuda çok iyimser yorumlarını görüyorum o yüzden dikkatimi çekiyor. :)

Ben de öyleyim yani aslında önyargılarımı falan iyice törpülemem lazım hem insani olarak hem mesleğim gereği ama bazı konularda yapamıyorum bunu. Sinirim daha ağır basıyor. NeuroCathy NeuroCathy öyle değil neredeyse her konuda çok iyimser yorumlarını görüyorum o yüzden dikkatimi çekiyor. :)
Benim önyargılarım yoktu topluma göre oluştu . Bunları göre göre bu hale geldik

Siz kızınızın Doğum günü için davet edin bence ederken de bizde sizin Doğum günü için hediyemizi almıştık hazırlamıştık felan diye arada söyleyin gelirler gelmezler onlara kalmış bişey.Eğer bilerek ve hiç bahaneye sığınarak davet etmediyseler de kendileri utanırlar

Back
X