- Konu Sahibi elenaferrante
En son uzulecegim sey eltim tarafindan davet edilmemek :) bence hic tenezul edip konusunu bile acmayin.Davet de etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv, kp, görümce, diğer elti vs. hepsi aynı şehirde siz farklı şehirdesiniz sanırım. Şöyle bişey olabilir mi? Belki doğum günü kutlama planları yoktu, son dakika yapamaya karar verdiler, ya da aile dışından birisi sürpriz olarak organize etmiş olabilir.Merhaba
Dün eltimin kıZının birinci yaş günü vardı. Aile arasında bir de yakın arkadaşlarını çağırarak evde kutladı. Bizim aramız iyiydi aslında, hiç tartışmadık şimdiye kadar, ve ben doğumgünü yaptığını sosyal medya fotoğraflarından gördüm. Kv kp diğer kaynım ve eşi , görümcem gitti, biz çağrılmadık. Eşimle de bir problemleri yok. Sadece trenle 1,5 saatlik yoldayız, ama her hafta sonu ya onlar gelir ya biz gideriz, mesafe sorun olmaz. Bide eşim gece nöbetleri olan bir insan, müsait olmayız gelemeyiz diye mi çağırmadı acaba?
Biz hediyemizi de 1 ay önceden almış bekletiyorduk halbuki. Haftaya da benim kızımın doğum günü, ben napayım?
sorulmuş söylememişsinizArkadaşlar
Her yorumı tek tek okudum teşekkür ediyorum
Ama ben kin tutamayan bir insanım galiba çağıracağım doğumgününe.
Eşime de söyledim olayı garip karşıladığımı, o da anlam veremedi ama iyiye yormaya çalıştı.
Merhaba
Dün eltimin kıZının birinci yaş günü vardı. Aile arasında bir de yakın arkadaşlarını çağırarak evde kutladı. Bizim aramız iyiydi aslında, hiç tartışmadık şimdiye kadar, ve ben doğumgünü yaptığını sosyal medya fotoğraflarından gördüm. Kv kp diğer kaynım ve eşi , görümcem gitti, biz çağrılmadık. Eşimle de bir problemleri yok. Sadece trenle 1,5 saatlik yoldayız, ama her hafta sonu ya onlar gelir ya biz gideriz, mesafe sorun olmaz. Bide eşim gece nöbetleri olan bir insan, müsait olmayız gelemeyiz diye mi çağırmadı acaba?
Biz hediyemizi de 1 ay önceden almış bekletiyorduk halbuki. Haftaya da benim kızımın doğum günü, ben napayım?