- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
Haklisiniz iste ben boyleyim dusunup duruyorum
Valla ne iyi olurdu ama ben yapamam ya giderim ya gitmem giderim derken bile sinirleniyorum ya
Gidersem ben normal davranamam orda malesefcunku cok sogudum gercekten cok kirildim haketmedigim seyler yasiyorum elin gurbetinde
Bana normalde hic isi dusmedigi icin benimle cok rahat kavga etti ama buyuk eltim kendisine o kadar laf soktugu halde altli ustlu ona isim dusuyor diye agzini acamiyor ona karsi.
Evet konu buyuk bisey degildi ama ben cok kirildim ve agladim neye ugradigimi sasirmistim. Bana kaynanamin evini ben 2 senedir temizliyorum sende temizlemek zorundasinn diye laflar etti ay aklima geldikce sinirleniyorum.
Ben olsam gitmem.Kizlar eltimle aramda olanlari bilenleriniz vardir mutlaka.konuya gecmeden acaba bendemi sknti var diyorum bazen.ama gercekten iyi niyetli bi insanim sanirim hep bu yuzden kafami takip kaybediyorum.kaynanam ve kayinpederim bende. Yemek hazirlarken kayinvalidem eltimin haftaya bebeginin dogumgununu yapacagini soyledi sizide cagiracakmis dedi bende gelemeyebilirim anne dedim. Olsun yine bulunursun gibi bi laf etti valla onu benle kavga etmeden once dusuncekti dedim bisey demedi oyle kaldi sizce gitmem gerekirmi hadi eltim beni aradi yada abisi esimi aradi ne demeliyiz? Icimden hic gitmek gelmiyor ama yinede dusunuyorum iste ben saf
Konunuzu bılıyorum yerınızde olssm tavrımı korurum.. Gıttıgınızde olacaklar blli ıkı eltınıze sınır olup dıneceksınız. Net bır tavır koymazsanız ömür boyu surecek ilişkinizide kontrol edemezsınız. Hastayım dıyın musaıt degılım dıyın dıyecek sey cok ki gıtmek istemeyene..Kizlar eltimle aramda olanlari bilenleriniz vardir mutlaka.konuya gecmeden acaba bendemi sknti var diyorum bazen.ama gercekten iyi niyetli bi insanim sanirim hep bu yuzden kafami takip kaybediyorum.kaynanam ve kayinpederim bende. Yemek hazirlarken kayinvalidem eltimin haftaya bebeginin dogumgununu yapacagini soyledi sizide cagiracakmis dedi bende gelemeyebilirim anne dedim. Olsun yine bulunursun gibi bi laf etti valla onu benle kavga etmeden once dusuncekti dedim bisey demedi oyle kaldi sizce gitmem gerekirmi hadi eltim beni aradi yada abisi esimi aradi ne demeliyiz? Icimden hic gitmek gelmiyor ama yinede dusunuyorum iste ben saf
Yav ne gerek var, onu bu söylesin, şunu onlar dinlesin.
Ben hiç sevmem böyle ortada dönen lafları.
Canın istemiyorsa gitme,soran olursa kavgalı olduğunuzu söylersin. Sormazlarsa da daha iyi... Bik bik konuşulması çok sıkıcı...
Cok dusunup kafaya takmayin yaa sonra eltiniz kendisini bir sey zannedecek.
Bencede bebeğe hediyenizi alın esiniz kutlayip abisine versin ,bebegin suçu yok ama bende gitmezdim açıkçası ...
Ayip etmis.. Gelin kaynana evini temizlemek zorundami.. Temizliyorsa neden laf ediyor laf ediyorsa neden temizliyor.anlamak zor.. Sende barismak istemiyosun demekki gitme..
Bence gitmeyin. Barismak icin ayagina gittiniz gibi olur.
Bence gitmeyn kimseyede önceden gitmicem gidicem demeyin aranırsanız bakarız o zaman gelsnde diyin. İstemiyorsn gitme zorla değil ya
Gitmek istemiyorsan, kafanda tereddütler varsa gitme .. şimdi gidiceksin yapmacık tavırlar flan ne gerenk var hem mesafeyi perçinlemiş olursun.
Ben olsam gitmem.
Kesinlikle haklsiniz iyi niyet yakin davranislar hepsi bosunaMevzuyu hatirliyorum , o zamanda soylemistim yine soyluyorum , araya mesafe koymak icin illa uzak olmak gerekmez. Hareketleriniz ,konusmaniz ,mimiklerinizle aradaki mesafeyi koruyabilirsiniz ve bu sebepten kimse size "gelmedi ,gelmek istemedi ,kacti v.s" gibi gereksiz atiflarda bulunamaz.
Asla gıtmem. Senin konunu biliyorum. Saf mısın kızım sen. Ezdırme kendini.
Konunuzu bılıyorum yerınızde olssm tavrımı korurum.. Gıttıgınızde olacaklar blli ıkı eltınıze sınır olup dıneceksınız. Net bır tavır koymazsanız ömür boyu surecek ilişkinizide kontrol edemezsınız. Hastayım dıyın musaıt degılım dıyın dıyecek sey cok ki gıtmek istemeyene..
Sizi anlamış degılım sahsen. Bahane bulmayın yahu net olun net.. Cokmu zor! Ayrıca hedıye alıp gondermekten bahsetmışşınız sızce samımı olurmu. Kv gosterdıgınız tepkının barı arkasında dırun bna kalırsa aksı halde ıkılı davranmış gobı duracaksınız buda aile içi saygınızı zedeleyecek. Aynı durumdayız evıme gelip özur diledıler hala mesafem tavrım nettır kv kp zamanla bana hakverıp saygı duydular .Yani sart degil soylemesede olur tabide hediye alip abisine vermesi nasil fikir sizce
Ya boylede pis bi huyum var iste nasil vazgecerim bilmiyorum
Evet ben cok seviyorum bebegi gercekten gitmek isterdim ama yok icim sogudu yeminle
Hic icimden gelmiyor cunku haksiz yere benle kavga etti
Aynen bende oyle dusunuyorum
Aynen zorla degil ama iste esimin abisi falan ya dusunuyorum iste yengesi saygisizlik yapti ama
Aynen kesinlikle sinir olup donucem her davranislari batacak yokmusum gibi davranacaklar yine
Sanirim en dogrusu..
Kesinlikle haklsiniz iyi niyet yakin davranislar hepsi bosuna
Ne guzel dedin safmisin diye. Boyle kendime getiricek laflari duymaya ihtiyacim var
Aynen bir bahane bulmam lazimm hemenn
Sizi anlamış degılım sahsen. Bahane bulmayın yahu net olun net.. Cokmu zor! Ayrıca hedıye alıp gondermekten bahsetmışşınız sızce samımı olurmu. Kv gosterdıgınız tepkının barı arkasında dırun bna kalırsa aksı halde ıkılı davranmış gobı duracaksınız buda aile içi saygınızı zedeleyecek. Aynı durumdayız evıme gelip özur diledıler hala mesafem tavrım nettır kv kp zamanla bana hakverıp saygı duydular .
Sızın yasadıgınız tartısmanın yarısı kadar bır munakasa dıyelim. Önce kv kp konuşun olmaz bardın vs dedıler ben o kadar net durdum ki; ben kımseye saygısızlık yapmadım anlayıslı oldum sevgı dolu ve saygılı oldum. Karsımdakının saygısızlığını hakedecek bır davranuşta bulunmadım kısacası. Dolayısıyla bu davranısa sahsı tavrım budur dedım. Zamanla yok dogum gunu yok yemek davetı derken hıcbırıme katılmadım . Kv toplandıgımızda ne selam ne bişi guleryuzlu oldum ama yok saydım. Özur diledı rıca ederım herkes yanlış yapar dedım. Şimdi kv kp bana karsı temkınlı herkes 3 dusunup bır soyluyor. Haklısın onca zaman tavrını koydun dıyorlar. Evıme davette etmıyorum. Cunku bana saygısızlık yapmş bırıne tavız verrsem kv kp dahıl hıcbı ilişkide onu engelleyemm . Sız kendınıze saygı duyun tavrınızı koruyarak.. Cunku sze yaptıgı hem emrıvakılıktı hemde gosterıs yaparak gezmeye gıderek mecburıyettı. Aklınca sıze ders vermeye calıştı hemde kv işiyle. Hedıye vs alarakta yersız bır davranışta bulunmayın. Dugun olsa neyse! Onun kişisel bır eglencesınden sızene .Napmam gerekiyor o zaman fikir verirmisiniz gercekten buna ihtiyacim var ve size naptilarda geldiler ozur dilediler acaba
Ben hatırladım mevzuyu ben olsam çağırmadan gitmezdim,çağırırsa da giyinir süslenir yer içer kalkardım sırf gıcıklık olsun diye :)Calisiyorum bigun iznim var kaynanama temizlige cagirdi iznimde gittim.kendisi gezmeye gitti haber verdigim halde benle kavga etti haber vermemisimde surat yapmisim falan filan hemde daha yuzumu gormeden kaynanamin evinde etti ben evi temizlerken. Kendisi kaynanamin ust katinda ben iki minibusluk yolda oturuyorum kisaca anlattm kavgamizi
Kizlar eltimle aramda olanlari bilenleriniz vardir mutlaka.konuya gecmeden acaba bendemi sknti var diyorum bazen.ama gercekten iyi niyetli bi insanim sanirim hep bu yuzden kafami takip kaybediyorum.kaynanam ve kayinpederim bende. Yemek hazirlarken kayinvalidem eltimin haftaya bebeginin dogumgununu yapacagini soyledi sizide cagiracakmis dedi bende gelemeyebilirim anne dedim. Olsun yine bulunursun gibi bi laf etti valla onu benle kavga etmeden once dusuncekti dedim bisey demedi oyle kaldi sizce gitmem gerekirmi hadi eltim beni aradi yada abisi esimi aradi ne demeliyiz? Icimden hic gitmek gelmiyor ama yinede dusunuyorum iste ben saf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?