eltim beni dogumgunune cagiracakmiss

Bencede bebeğe hediyenizi alın esiniz kutlayip abisine versin ,bebegin suçu yok ama bende gitmezdim açıkçası ...

Ayip etmis.. Gelin kaynana evini temizlemek zorundami.. Temizliyorsa neden laf ediyor laf ediyorsa neden temizliyor.anlamak zor.. Sende barismak istemiyosun demekki gitme..

Bence gitmeyn kimseyede önceden gitmicem gidicem demeyin aranırsanız bakarız o zaman gelsnde diyin. İstemiyorsn gitme zorla değil ya

Gitmek istemiyorsan, kafanda tereddütler varsa gitme .. şimdi gidiceksin yapmacık tavırlar flan ne gerenk var hem mesafeyi perçinlemiş olursun.

Ben olsam gitmem.

Mevzuyu hatirliyorum , o zamanda soylemistim yine soyluyorum , araya mesafe koymak icin illa uzak olmak gerekmez. Hareketleriniz ,konusmaniz ,mimiklerinizle aradaki mesafeyi koruyabilirsiniz ve bu sebepten kimse size "gelmedi ,gelmek istemedi ,kacti v.s" gibi gereksiz atiflarda bulunamaz.

Konunuzu bılıyorum yerınızde olssm tavrımı korurum.. Gıttıgınızde olacaklar blli ıkı eltınıze sınır olup dıneceksınız. Net bır tavır koymazsanız ömür boyu surecek ilişkinizide kontrol edemezsınız. Hastayım dıyın musaıt degılım dıyın dıyecek sey cok ki gıtmek istemeyene..

Yani sart degil soylemesede olur tabide hediye alip abisine vermesi nasil fikir sizce

Cok dusunup kafaya takmayin yaa sonra eltiniz kendisini bir sey zannedecek.

Ya boylede pis bi huyum var iste nasil vazgecerim bilmiyorum

Bencede bebeğe hediyenizi alın esiniz kutlayip abisine versin ,bebegin suçu yok ama bende gitmezdim açıkçası ...

Evet ben cok seviyorum bebegi gercekten gitmek isterdim ama yok icim sogudu yeminle

Ayip etmis.. Gelin kaynana evini temizlemek zorundami.. Temizliyorsa neden laf ediyor laf ediyorsa neden temizliyor.anlamak zor.. Sende barismak istemiyosun demekki gitme..

Hic icimden gelmiyor cunku haksiz yere benle kavga etti

Bence gitmeyin. Barismak icin ayagina gittiniz gibi olur.

Aynen bende oyle dusunuyorum

Bence gitmeyn kimseyede önceden gitmicem gidicem demeyin aranırsanız bakarız o zaman gelsnde diyin. İstemiyorsn gitme zorla değil ya

Aynen zorla degil ama iste esimin abisi falan ya dusunuyorum iste yengesi saygisizlik yapti ama

Gitmek istemiyorsan, kafanda tereddütler varsa gitme .. şimdi gidiceksin yapmacık tavırlar flan ne gerenk var hem mesafeyi perçinlemiş olursun.

Aynen kesinlikle sinir olup donucem her davranislari batacak yokmusum gibi davranacaklar yine

Ben olsam gitmem.

Sanirim en dogrusu..
Kesinlikle haklsiniz iyi niyet yakin davranislar hepsi bosuna
Asla gıtmem. Senin konunu biliyorum. Saf mısın kızım sen. Ezdırme kendini.

Ne guzel dedin safmisin diye. Boyle kendime getiricek laflari duymaya ihtiyacim var

Aynen bir bahane bulmam lazimm hemenn

Davet etmek için yol yapmış. Ararsa bozarım onu demeliydin kaynanaya.

Sizi anlamış degılım sahsen. Bahane bulmayın yahu net olun net.. Cokmu zor! Ayrıca hedıye alıp gondermekten bahsetmışşınız sızce samımı olurmu. Kv gosterdıgınız tepkının barı arkasında dırun bna kalırsa aksı halde ıkılı davranmış gobı duracaksınız buda aile içi saygınızı zedeleyecek. Aynı durumdayız evıme gelip özur diledıler hala mesafem tavrım nettır kv kp zamanla bana hakverıp saygı duydular .

Napmam gerekiyor o zaman fikir verirmisiniz gercekten buna ihtiyacim var ve size naptilarda geldiler ozur dilediler acaba

Napmam gerekiyor o zaman fikir verirmisiniz gercekten buna ihtiyacim var ve size naptilarda geldiler ozur dilediler acaba
Sızın yasadıgınız tartısmanın yarısı kadar bır munakasa dıyelim. Önce kv kp konuşun olmaz bardın vs dedıler ben o kadar net durdum ki; ben kımseye saygısızlık yapmadım anlayıslı oldum sevgı dolu ve saygılı oldum. Karsımdakının saygısızlığını hakedecek bır davranuşta bulunmadım kısacası. Dolayısıyla bu davranısa sahsı tavrım budur dedım. Zamanla yok dogum gunu yok yemek davetı derken hıcbırıme katılmadım . Kv toplandıgımızda ne selam ne bişi guleryuzlu oldum ama yok saydım. Özur diledı rıca ederım herkes yanlış yapar dedım. Şimdi kv kp bana karsı temkınlı herkes 3 dusunup bır soyluyor. Haklısın onca zaman tavrını koydun dıyorlar. Evıme davette etmıyorum. Cunku bana saygısızlık yapmş bırıne tavız verrsem kv kp dahıl hıcbı ilişkide onu engelleyemm . Sız kendınıze saygı duyun tavrınızı koruyarak.. Cunku sze yaptıgı hem emrıvakılıktı hemde gosterıs yaparak gezmeye gıderek mecburıyettı. Aklınca sıze ders vermeye calıştı hemde kv işiyle. Hedıye vs alarakta yersız bır davranışta bulunmayın. Dugun olsa neyse! Onun kişisel bır eglencesınden sızene .
O szı kullanarak kv bır mesaj verdı adım atarsanız haklı cıkacak. Ben kv işini hep yapıyorum sen bı gun kavgayla yaptın dıyecek bence bunu dedırtme

empati yaptım. eltim olacak ve biz küsmüş olacağız. eltim beni aramayacak. eşimin abisi eşimi arayacak. o eş hatırı için ya da büyüklerin hatırı için yapılmış bir davet olur. siz de aynı hatırı güdebilirseniz gidin. eltim olacak ve doğrudan beni arayacak, bana adım atana ben de atarım der giderim. ha baktım orada yine suratsız vs. o zaman da hediyesini veririm, dikkat çekmeyecek kadar otururum sonra iyi günler der kalkar gelirim.

amaaan zor işlermişşş. nişanlıyım gözümde büyüdü

Eltinin seni arayip kendi agiziyla davet etmesi gerekiyor bence. Bunu yapmadigi surece gitmemekte haklisiniz.Ben boyle dusunuyorum.

Ben hatırladım mevzuyu ben olsam çağırmadan gitmezdim,çağırırsa da giyinir süslenir yer içer kalkardım sırf gıcıklık olsun diye :)

Doğum gününe bi doktor randevusu falan al ya da annenleri arayıp o gün onlara yemeğe gideceğini söyle. Doğum günüyle çakıştırdığını anlamasınlar.

Ben küs olmayı sevmem ama bazı insanları az görmek de fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…