Eltim benim icin "ayyy kadin ne kadar piiiiss" dedi

Aynı şeyi kaynanam yaptı aynen hem yüzüme hem de arkamdan dedi. Deki sen de ona pis se temizleyiver beğenmediysen de de iş yaptır ona.

1. Eltim o lafı söyleyecek ben cevap vermiycem walla onu pişman ederim o lafı dediğine.. siz müsade etmişsiniz zamanında kusura bakmayın
2. Eşinize söylemeden kendi aranızda bu konuyu çözmeliydiniz ,Eşinizde de hayır yok söyleyeyim

Aman ne münasebet yaa etmesin böyle biri yardım falan. Benim kayınvalide ve görümce de evlenmeden önce eşimin kıyafetlerini yerleştirirken benimkileri de düzenlemişler akıllarınca ( şehirdışındaydım) hala aklıma geldikçe sinirlerim zıplar. Dağınık bırakıp gelince yerleştiririm diye çıkmıştım evden. Kesin arkamdan konuşmuşlardır, konuşacak ikiyüzlü insanlar çünkü. Tesadüfen duysaydım ya da imasını bile yapsalardı ben de yüzlerine ne var ne yok dökerdim. Siz neden duymazdan geldiniz ki hadlerini bildirmek lazım böylelerinin. Kurutma makinelerinin toz olması zaten çok normal. Onun yok sanırım ondan bilmiyordur belki ama yine de diline sahip çıksın yaa herkes. Her düşündüğümüzü konuşsaydık ohooo.

" Ayyy kadin ne kadar piiisss" dedi
elti hasta mı? Kendi kendine konuşuyor.
ben bir kaç kere evime bakıcı, yardımcı aldım. Benim düzenime yorum yapana yol verdim. Ev benim, düzen benim. Benim evime yardım etmeye gelip, beni yargılayacak. Öyle bir dünya yok.

Kurutma makinesi her kurutmada tozu ,tüyü çıkarıyor zaten. Eltinize deseydinizya canım sen kullanmadigin için bilmiyosun ,her kurutma sonrası çamaşırın tüyünü toplar , filtreyi alıp temizleyip ,yıkayıp yerine tekrar takiyorum

Ben internette görüyorum.Kurutma makineleri sevmiyorum bu yüzden.Oda kendi evinde yoksa ondan demiş olabilir.Yinede çenesine hakim olmalıydı.Duymamazliktan gelin.

Kurutma makinesinin amacı o ya, aksine dolu dolu toz çıkınca bi rahatlıyorum ben.Cahillik mi anlayamıyorum. Ne münasebet donlarımı eltim katlayacak. Aranızda don katlayacak samimiyet varsa, söylediklerini de ya yutacaksınız ya da kaçıp yatak odasına gitmek, eşinize şikayet etmek yerine, niye pismişim söyle bakıyım diyeceksiniz. .

bu bir pis olma göstergesi değil fakat keşke kurutma makinasında biraz daha bekleseydide sonra kendiniz katlasaydınız çamaşırlarınızı..

Konunun absürtlüğünü bir tarafa bırakıyorum da niye herkes yine dona taktı? Kurutma makinesinde kurutulan tek şey don mu? Bu donlar neden bu kadar kıymetli? Çeyiz konusu olur donlarım da donlarım, yatak odasına biri girer amaaan donlarım, kurutma makinesi boşaltılır eyvahlar olsun donlarım. Don travması var kk kadınlarında

elti gemisi yürümez hayatım boşuna uğraşma
en sevmediğim insan tipidir söylene söylene güya yardımcı olanlar
söyleneceksen elleme o zaman uzak dur
ben anlamıyorum bu kafayı

kurutma makinem yok o yüzden yaşanan durum pislik midir yoksa normalmidir bilemiorum
ama pis bile olsanız bi başkasının buna yorum yapma hakkı yok
kime ne ya herkesin pisliği kendine kalsın bi zahmet

don olmasa daha kötü
donsuz gezilir mi ?

Ne kadar haklısınız herkesle bu samimiyet kurulmuyor maalesef çok az kişi böyle samimi ilişkilerde haddini asmiyo çoğu bu samimiyetten yüz bularak arsizlasiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…