- 13 Temmuz 2021
- 175
- 85
- 48
- 30
- Konu Sahibi handegunerler
-
Aynı şeyi kaynanam yaptı aynen hem yüzüme hem de arkamdan dedi. Deki sen de ona pis se temizleyiver beğenmediysen de de iş yaptır ona.Yine sinir yine sinir.Gecen aksam ettim gelmisti.Ben de yeni kurutma makinesi almistim.Makine durdu ben boşaltır katlarim sen bebeginle ilgilen dedi.Neyse makine de mutfakta kapağı açti " Ayyy kadin ne kadar piiisss" dedi bana.Bu arada bebek agliyor ben duymuyorum sanıyor yatak odasindaydim bebegin biberonunu alayım diye mutfağa gelmistim Ama görmedi yaklaştığımız.Ben de gerisin geri yatak odasına gittim 1 dk bekleyip tekrar girdim mutfağa bu sefer pişkin pişkin cok tozluymus iyafetler makinenin ici kapağı hep toz olmus dedi.Oyle mi olabilir dedim.Ya gercekten de durum ic açıcı değildi makinenin kapağının ic tarafında çember halinde toz vardi toz filtresine ust yaninda da tozlar iplikcik halde sarkiyordu bu benim pis olduğum anlamına mi geliyor.
Kadına bisey demedim kocam olacak adama söyledim.Sana dememiştir yanlis duymuşsunuzdur o kotu niyetli biri değil vs diyip bana kafayı yediriyor.
Aman ne münasebet yaa etmesin böyle biri yardım falan. Benim kayınvalide ve görümce de evlenmeden önce eşimin kıyafetlerini yerleştirirken benimkileri de düzenlemişler akıllarınca ( şehirdışındaydım) hala aklıma geldikçe sinirlerim zıplar. Dağınık bırakıp gelince yerleştiririm diye çıkmıştım evden. Kesin arkamdan konuşmuşlardır, konuşacak ikiyüzlü insanlar çünkü. Tesadüfen duysaydım ya da imasını bile yapsalardı ben de yüzlerine ne var ne yok dökerdim. Siz neden duymazdan geldiniz ki hadlerini bildirmek lazım böylelerinin. Kurutma makinelerinin toz olması zaten çok normal. Onun yok sanırım ondan bilmiyordur belki ama yine de diline sahip çıksın yaa herkes. Her düşündüğümüzü konuşsaydık ohooo.Yine sinir yine sinir.Gecen aksam ettim gelmisti.Ben de yeni kurutma makinesi almistim.Makine durdu ben boşaltır katlarim sen bebeginle ilgilen dedi.Neyse makine de mutfakta kapağı açti " Ayyy kadin ne kadar piiisss" dedi bana.Bu arada bebek agliyor ben duymuyorum sanıyor yatak odasindaydim bebegin biberonunu alayım diye mutfağa gelmistim Ama görmedi yaklaştığımız.Ben de gerisin geri yatak odasına gittim 1 dk bekleyip tekrar girdim mutfağa bu sefer pişkin pişkin cok tozluymus iyafetler makinenin ici kapağı hep toz olmus dedi.Oyle mi olabilir dedim.Ya gercekten de durum ic açıcı değildi makinenin kapağının ic tarafında çember halinde toz vardi toz filtresine ust yaninda da tozlar iplikcik halde sarkiyordu bu benim pis olduğum anlamına mi geliyor.
Kadına bisey demedim kocam olacak adama söyledim.Sana dememiştir yanlis duymuşsunuzdur o kotu niyetli biri değil vs diyip bana kafayı yediriyor.
elti hasta mı? Kendi kendine konuşuyor." Ayyy kadin ne kadar piiisss" dedi
Ben internette görüyorum.Kurutma makineleri sevmiyorum bu yüzden.Oda kendi evinde yoksa ondan demiş olabilir.Yinede çenesine hakim olmalıydı.Duymamazliktan gelin.Yine sinir yine sinir.Gecen aksam ettim gelmisti.Ben de yeni kurutma makinesi almistim.Makine durdu ben boşaltır katlarim sen bebeginle ilgilen dedi.Neyse makine de mutfakta kapağı açti " Ayyy kadin ne kadar piiisss" dedi bana.Bu arada bebek agliyor ben duymuyorum sanıyor yatak odasindaydim bebegin biberonunu alayım diye mutfağa gelmistim Ama görmedi yaklaştığımız.Ben de gerisin geri yatak odasına gittim 1 dk bekleyip tekrar girdim mutfağa bu sefer pişkin pişkin cok tozluymus iyafetler makinenin ici kapağı hep toz olmus dedi.Oyle mi olabilir dedim.Ya gercekten de durum ic açıcı değildi makinenin kapağının ic tarafında çember halinde toz vardi toz filtresine ust yaninda da tozlar iplikcik halde sarkiyordu bu benim pis olduğum anlamına mi geliyor.
Sana dememiştir yanlis duymuşsunuzdur o kotu niyetli biri değil vs diyip bana kafayı yediriyor.
don olmasa daha kötüKonunun absürtlüğünü bir tarafa bırakıyorum da niye herkes yine dona taktı? Kurutma makinesinde kurutulan tek şey don mu? Bu donlar neden bu kadar kıymetli? Çeyiz konusu olur donlarım da donlarım, yatak odasına biri girer amaaan donlarım, kurutma makinesi boşaltılır eyvahlar olsun donlarım. Don travması var kk kadınlarında
Ne kadar haklısınız herkesle bu samimiyet kurulmuyor maalesef çok az kişi böyle samimi ilişkilerde haddini asmiyo çoğu bu samimiyetten yüz bularak arsizlasiyo1. Benimkinde de çok toz oluyor bazen öyle iplik iplik sarkıyor filtre kenarından, pis değilim.
2. Eltim ne münasebet benim makinamı açacak da çamaşır katlayacak, asla müsade etmem. Belirli kişilerden bebeğim küçükken sadece yardım aldım. Böyle sınırsız ilişkiler sınırsız konuşma hakkı yaratır insanlarda. Mesafe iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?