eltim benle kendini kıyaslıyor

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
slm arkadaşlar kaynanam eltim oturup konuşurken kendinle beni kıyaslıyor.mesela ben yatak odamın camını açamıyorum havalanma boşluğundan koku geldiği için.sadece o odamın camını açmıyorum.ben bile bütün odalarımın camlarını açıyorum diyor.vs ......örnek olarak birtanesini yazdım.ben kaç senelik evliyim dün geldi beni beğenmiyor.bana bazen akıl vermeye çalışıyor kalbini kırmamak için birşey demiyorum ama sabır taşım çatlamaya başladı.sizce bu durumda ona en güzel söylenecek laf nedir.siz bu durumla karşılaştınızmı?

slm arkadaşlar kaynanam eltim oturup konuşurken kendinle beni kıyaslıyor.mesela ben yatak odamın camını açamıyorum havalanma boşluğundan koku geldiği için.sadece o odamın camını açmıyorum.ben bile bütün odalarımın camlarını açıyorum diyor.vs ......örnek olarak birtanesini yazdım.ben kaç senelik evliyim dün geldi beni beğenmiyor.bana bazen akıl vermeye çalışıyor kalbini kırmamak için birşey demiyorum ama sabır taşım çatlamaya başladı.sizce bu durumda ona en güzel söylenecek laf nedir.siz bu durumla karşılaştınızmı?

ben bile mi,

yaşı küçük mü ondan olabilir bence

afferin benim akıllı kızıma de, sırtını sıvazla:1::1:

anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az:27::27:

Son düzenleme:
ben 5 aylik hamileyken daha karnim bile cikmamisti bana benimki dediki gobeginde kocaman oldu ben 9aylikken boyleydim dogurdum dedi. sok oldum daha hamile oldugum bile belli degildi:)
gormesem onu neysede dogururken gormustum. evt kesin osyledir dedim kestim lafi. cocugu daha kucucuk kiskandigindan suan 6-7hwaftalik hamile. daha ben dogurmadim bile. herzaman diyorduki spiral takili hayatta ikinci cocugu dusunmuyom suan daha erken. DIYORDU.. ama yalanmis pislik yaaa kiskanc

Son düzenleme:
ben bile mi,

yaşı benden küçük ama görseniz kendi herşeyi bilir tarzında.ben kesinkile kendimle onu kıyaslamıyorum o farklı biri ben farklı.birde kaynanamın yanında çok yapıyor bunu anlamadım gitti.

ben bile mi,

yaşı benden küçük ama görseniz kendi herşeyi bilir tarzında.ben kesinkile kendimle onu kıyaslamıyorum o farklı biri ben farklı.birde kaynanamın yanında çok yapıyor bunu anlamadım gitti.

Allahtan eltim böyle değil sinir bozucu bir durum ama bu kadar çocukça ve cahilce düşünen birine ne deseniz anlamaz bence:31:
en iyisi siz onu hiç ciddiye almayın umursamayın gülün geçin:97:

düzgun al karşına konuş akıl verme bana de herkesın aklı kendıne de bu durumdan rahatsız oldugunu belirt

Back
X