• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim değil ablası

Kuzenlermiş,dayısının oğlu ne var ki dans etmesinde yada beraber markete inmesinde .

Elti ablasi nedir ya, muhattap olmak zorunda olmadiginiz insanlarla goruserek dertsiz basa dert aliyorsunuz.

eşim ailesine cok bağlı o bunu kaldıramaz :110:

Herkes eşine bağlı ama sana da bunu yaşatamaz sen de kendine bağlı ol. Ayrıca eltinin kızkardeşi sizin aile sayılmaz ki. Aile olsa kocanı ortak kullanmaya çalışır mı? O zaman önce kocanla konuş rahatsızlığını anlat ben de eniştemin erkek kardeşine böyle davranacam normal karşıla de. Olmadı etkine kaynanana söyle böyle terbiyesizlik olmaz diye ben sinirlendim burada siz pasifsiniz bunu nereye kadar çekiceksiniz. Bi kere size açık açık söylemiş bn beğeniyordum diye orada rezil edecektiniz o ne demek ya o zmn eşiniz de bi garip. Bn eltimle görüştürmüyorum eşimi. Bayramlarda fln arar memlekete giderse görür. E gerek var ne konuşacak. Ayrıca sevmiyorum kızı onun da etkisi var

Kaç sene önce olmuş bir olay ve hala kızını dansa kaldırmasında ne var benim kuzenimde evli ama onun evliliğinden önce bizim hukukumuz var çok bağlıydık birbirimize kardeşimdir benim beni başka bir kuzenimin düğününde dansa kaldırmıştı ne oldu yani.

Hayır yani sürekli eşinin peşinde olur arar mesaj atar taciz eder anlarım bir kere kaç sene önce dansı olayı var ki konu sahibinin eşi kaldırmış kadın değil isteyen, bir de bu konu var ve hemen vay efendim eşimde gözü var mı oluyor yahu alt tarafı aynı yere iftara davetliler beni de alır mısın demiş zaten aynı yere gidecekler giderken gittikleri eve götürmek için alışveriş yapılmış ve benzin alınmış ne var bunda ve bir şaka yapmış hakanla gezdik diye hiç mi şaka yapılmayacak.

Zaten gezmedikleri belli işten çıkmış çok geçmeden de şeşini almış evden bu sadece paranoya başka birşey değil zaten konu sahibi de izinsiz 2. üyelik aldığı için banlanmış çünkü şikayet etmiştim kimbilir hangi üye tanınmamak için 2. üyelik aldı kimbilir eski konularında neler yazıyordu daha.
lutfen bilip bilmeden yorum yapmayin artık Şifrem diger telefonda kayitli ve o telefonu ben açamıyorum bitti.

ben sucu biz kadinlarda buluyorum.madem bi iki hareketini gordunuz neden ona yuz veriyosunuz.eltiniz degil daha ablasi yani.ben boyle seyleri hic sevmiyorum akrabasiniz diye bu ne samimiyet.bence esinizi uyarin bi daha ne ona yuz versin ne aradiginda acsin.sizde bi iki laf sokusturun anlasin rahatsiz oldugunuzu

ben sucu biz kadinlarda buluyorum.madem bi iki hareketini gordunuz neden ona yuz veriyosunuz.eltiniz degil daha ablasi yani.ben boyle seyleri hic sevmiyorum akrabasiniz diye bu ne samimiyet.bence esinizi uyarin bi daha ne ona yuz versin ne aradiginda acsin.sizde bi iki laf sokusturun anlasin rahatsiz oldugunuzu
uyardım canım o da herseyin farkında biz gitmiycez o da gelmeyecek

Elti ablasi nedir ya, muhattap olmak zorunda olmadiginiz insanlarla goruserek dertsiz basa dert aliyorsunuz.
mecbur muhatap oluyoruz esimin hala kızı ama bu hareketinden sonra esim mesafeyi koydu. Gitmiycez dedim halanı görmek istiyosan yabo gelir yada beraber gidicez kısa oturup gelcez o kadinla muhatap olmuycaksin dedim

Eşinizin hala kızı olabilir ama sonuçta iki kuzenin evlendiği bir aile yapısı söz konusu.Yani birbirlerini kardeş olarak gördüklerini sanmiyorum

Son düzenleme:
İyi de konu sahibinin kaynı ile bu hala kızlarından birisi evlenmiş de konu başlığı "eltimin ablası " olmuş.Yani iki kuzenin birbirini hic de kardes olarak gormeyip evlendigi bir aile yapısı söz konusu.
aynen canım ama kadın bazen eşime yakışıklı yeğenim falan der aralarinda nerdeyse 5 yaş var

Neden her yere beraber gıdıyorsunuz ki .ya da ben çok uzak mesafelıyım ondan garıpsedım. Eltimin ablası neden eşimi arasın mesela? O samımıyetı eşinşz ve siz kurmuşunuz demek ki?ıkı kışı evlendi dıye tüm sülale görüşmek zorunda degıl. Kesin gorusmeyı eltınizede soyleyın rahatsız oluyoruz ablanın davranışlarından dıye

he ya inanılmaz heyecanlı oluyo dimi tovbest..

her istemediğin yorum yapan üyeye yaptığın şu saçma sapan atarı bozma çabalarını eşinin kuzenine yapsaydın şimdi burada konu açmak zorunda kalmazdın

ama gerçekte had bildirmekle sanalda had bildirmeye çalışmak aynı olmuyo değil mi

aynen canım ama kadın bazen eşime yakışıklı yeğenim falan der aralarinda nerdeyse 5 yaş var
İyice kavram kargaşası yaşayacağız sanırım.Esiniz bu bayanın yigeni değil kuzeni.Normal şartlarda ben kuzeni kardeş olarak görürüm ama eşinizin ailesi görmüyor sorunda burada başlıyor.Madem birbirleri ile evlenebiliyorlar öyleyse ikili ilişkilerde de biraz resmi olmalilar

her istemediğin yorum yapan üyeye yaptığın şu saçma sapan atarı bozma çabalarını eşinin kuzenine yapsaydın şimdi burada konu açmak zorunda kalmazdın

ama gerçekte had bildirmekle sanalda had bildirmeye çalışmak aynı olmuyo değil mi
Mesajınız o kadar hoşuma gitti ki :)
Hani bir abla kardeşine kızıyor sanki..
Ne bileyim ilk paragraf istemsizce çok sıcak geldi bana

Mesajınız o kadar hoşuma gitti ki :)
Hani bir abla kardeşine kızıyor sanki..
Ne bileyim ilk paragraf istemsizce çok sıcak geldi bana

ahahahah teşekkürler :)

sayfalardır bakıyorum konu sahibi abartma bir şey yok onlar kuzen vs diyenlere baya coşmuş kendince ağızlarının payını verdiğini sanıyor oysa ki bunun bir tanesini o kuzene yapsaydı sorunu olmayacaktı

ahahahah teşekkürler :)

sayfalardır bakıyorum konu sahibi abartma bir şey yok onlar kuzen vs diyenlere baya coşmuş kendince ağızlarının payını verdiğini sanıyor oysa ki bunun bir tanesini o kuzene yapsaydı sorunu olmayacaktı
Kesinlikle..
Ben inanıyorum konu sahibi de artık nasıl davranacağını öğrenmiştir..
Inşallah..

Yok canım gerçekte şu uslubu biri bana uygulasa gerçekten çok farklı olurdu. Gerçekte beni ne kadar taniyorsunda hakkimda yorum yapma hakkini kendinde buluyorsun? Neyse resmen sinir bozmak için varsınız

Back
X