İyi yapmiseşimin bu olaydan sonra dersini aldığını sanıyorum bugun alısveristen gelirken yolda karsilastik kadin bizi gordu esim gormezden geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmiseşimin bu olaydan sonra dersini aldığını sanıyorum bugun alısveristen gelirken yolda karsilastik kadin bizi gordu esim gormezden geldi
eşim ailesine cok bağlı o bunu kaldıramaz![]()
Bence eşinizle konuşun birdaha beni alırmısın dediğinde alamam diyip kardeşi ve ya abisi kimse onu arattırsın.esimin bu konuda bir sucu oldugunu dusunmuyorum esim uzak durmaya calistikca bu kadin yanasiyo bu kadina karsi nasil davranmam gerek
lutfen bilip bilmeden yorum yapmayin artık Şifrem diger telefonda kayitli ve o telefonu ben açamıyorum bitti.Kaç sene önce olmuş bir olay ve hala kızını dansa kaldırmasında ne var benim kuzenimde evli ama onun evliliğinden önce bizim hukukumuz var çok bağlıydık birbirimize kardeşimdir benim beni başka bir kuzenimin düğününde dansa kaldırmıştı ne oldu yani.
Hayır yani sürekli eşinin peşinde olur arar mesaj atar taciz eder anlarım bir kere kaç sene önce dansı olayı var ki konu sahibinin eşi kaldırmış kadın değil isteyen, bir de bu konu var ve hemen vay efendim eşimde gözü var mı oluyor yahu alt tarafı aynı yere iftara davetliler beni de alır mısın demiş zaten aynı yere gidecekler giderken gittikleri eve götürmek için alışveriş yapılmış ve benzin alınmış ne var bunda ve bir şaka yapmış hakanla gezdik diye hiç mi şaka yapılmayacak.
Zaten gezmedikleri belli işten çıkmış çok geçmeden de şeşini almış evden bu sadece paranoya başka birşey değil zaten konu sahibi de izinsiz 2. üyelik aldığı için banlanmış çünkü şikayet etmiştim kimbilir hangi üye tanınmamak için 2. üyelik aldı kimbilir eski konularında neler yazıyordu daha.
uyardım canım o da herseyin farkında biz gitmiycez o da gelmeyecekben sucu biz kadinlarda buluyorum.madem bi iki hareketini gordunuz neden ona yuz veriyosunuz.eltiniz degil daha ablasi yani.ben boyle seyleri hic sevmiyorum akrabasiniz diye bu ne samimiyet.bence esinizi uyarin bi daha ne ona yuz versin ne aradiginda acsin.sizde bi iki laf sokusturun anlasin rahatsiz oldugunuzu
mecbur muhatap oluyoruz esimin hala kızı ama bu hareketinden sonra esim mesafeyi koydu. Gitmiycez dedim halanı görmek istiyosan yabo gelir yada beraber gidicez kısa oturup gelcez o kadinla muhatap olmuycaksin dedimElti ablasi nedir ya, muhattap olmak zorunda olmadiginiz insanlarla goruserek dertsiz basa dert aliyorsunuz.
Kuzenlermiş,dayısının oğlu ne var ki dans etmesinde yada beraber markete inmesinde .[/QUOTE
masum bi kuzen olsa keşke
aynen canım ama kadın bazen eşime yakışıklı yeğenim falan der aralarinda nerdeyse 5 yaş varİyi de konu sahibinin kaynı ile bu hala kızlarından birisi evlenmiş de konu başlığı "eltimin ablası " olmuş.Yani iki kuzenin birbirini hic de kardes olarak gormeyip evlendigi bir aile yapısı söz konusu.
he ya inanılmaz heyecanlı oluyo dimi tovbest..
İyice kavram kargaşası yaşayacağız sanırım.Esiniz bu bayanın yigeni değil kuzeni.Normal şartlarda ben kuzeni kardeş olarak görürüm ama eşinizin ailesi görmüyor sorunda burada başlıyor.Madem birbirleri ile evlenebiliyorlar öyleyse ikili ilişkilerde de biraz resmi olmalilaraynen canım ama kadın bazen eşime yakışıklı yeğenim falan der aralarinda nerdeyse 5 yaş var
Mesajınız o kadar hoşuma gitti ki :)her istemediğin yorum yapan üyeye yaptığın şu saçma sapan atarı bozma çabalarını eşinin kuzenine yapsaydın şimdi burada konu açmak zorunda kalmazdın
ama gerçekte had bildirmekle sanalda had bildirmeye çalışmak aynı olmuyo değil mi
Mesajınız o kadar hoşuma gitti ki :)
Hani bir abla kardeşine kızıyor sanki..
Ne bileyim ilk paragraf istemsizce çok sıcak geldi bana
Kesinlikle..ahahahah teşekkürler :)
sayfalardır bakıyorum konu sahibi abartma bir şey yok onlar kuzen vs diyenlere baya coşmuş kendince ağızlarının payını verdiğini sanıyor oysa ki bunun bir tanesini o kuzene yapsaydı sorunu olmayacaktı
Yok canım gerçekte şu uslubu biri bana uygulasa gerçekten çok farklı olurdu. Gerçekte beni ne kadar taniyorsunda hakkimda yorum yapma hakkini kendinde buluyorsun? Neyse resmen sinir bozmak için varsınızher istemediğin yorum yapan üyeye yaptığın şu saçma sapan atarı bozma çabalarını eşinin kuzenine yapsaydın şimdi burada konu açmak zorunda kalmazdın
ama gerçekte had bildirmekle sanalda had bildirmeye çalışmak aynı olmuyo değil mi