Kızlar merhabalar geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle..
Çok derdim var çoook
tanıyanlar eltimle problemlerimi biliyorlar Allah beni bu kadınla sınıyor diye düşünüyorum artık.. Dün akşam kayınvalidemlerdeydik 20 gün önce diğer kaynımda evlendi . Kayınvalidemlerde iki kaynımlarda vardı yeni evli olan eltimle aramız iyi severim onu iyi geçiniyoruz şimdilik inşallah hepte böyle devam eder.. Onların düüğününde diğer eltim resmen benim üstüme yürüdü ve ben ne olduğunu anlayamadım birden sorunda şu neden biz iki bilezik takmışızda onlar 1 bilezik takmış işlerimiz ortakmış ben niye gösteriş yapmışım söyleseymişiz iki bilezik takcağımızı onlarda iki bilezik takarmış falan diye saçmaladı çünkü biz eşimle 1 bilezik taktık 2. bileziği annem gönderdi düğüne gelemediği için kızım benim adıma takarsın dedi bende taktım ama kadına bir türlü bunu anlatamadım ortada öyle bağırınca kayınvalidem çekti eltimi gelin odasına ve orada benim anlatamadığımı anlattı rezillik çıkarmamasını yoksa düğünden gitmelerini istiyceğini söyledi. Dün akşamda bunun konusu açıldı yen evli eltim dediki annenin gönderdiği bilezik gerçekten çok şıkmış çok severek takıyorum dedi bende canım güle güle kullan dedim ve diğer eltim atladı ordan tabii bizim taktığımız güzel değil zaten bizimkini severek takma diye yeni evlenenen eltimde duymamazlıktan geldi kayınvalidemde niye huzursuzluk çıkarmayı bukadar seviyorsun diye kızdı ve gitti diğer odada ağladı eltim. Diğer sorunumda biz bayramda eşimle tatile gittik yurtdışına herkesede ufak hediyeler getirdik ve dün verdik herkese bu sorunlu olduğum eltim gözümün önünde ona aldığımız bilekliği kopardı ve bunu bilerek yaptı herkes farketti ve ben çok üzüldüm çok bozuldum bukadar şeye rağmen hala neden ona hediye getirdim die bir ton söylendim kendime zaten biz tatile giderkende ne gerek var bukadar masrafa diye söylendi kızlar ben anlayamıyorum artık kayınvalidem benim hatrım için sen onun seviyesine düşme diye beni frenliyor ama artık dayanamıycam patlama noktasındayım bide bana eee hamile kaldınmı diye soruyor eşimde dedi yenge lütfen bize bulaşma biz huzurumuz kaçsın istemiyoruz sen kendi ailenle kendi yuvanla ilgilen diye ne yapacağım ben bu kadınla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Çok derdim var çoook