Eltim, eşimle aramı bozmaya çalışıyor..

passiflora1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
69
0
86
Ankara
Merhabalar tekrar;
Eşimle sürekli ailesinin hatalarına karşı beni savunmaması konusunda tartışıyoruz. En son tartışmada tamam kabul ediyorum ben seni savunamıyorum bu nedenle istemiyorsan ailemle görüşme böylece savunmak zorunda kalacağım birşey de olmaz dedi. bunun üzerine ailesi ile görüşmeme kararı aldım. Ancak eltim eşime; kayınvaliden senin hakkında şöyle böyle diyor diye birsürü eşimi üzecek şeyler söylemiş. Annem de ben böyle birşey söylemedim diyerek eltimi aradı. Ne dese beğenirsiniz "biz burda üzgünken; onlar orda(biz), siz orda(annemler) mutlu mu olacaktınız. Söylerim tabi". Annem yemin etmesini istemiş tabiki etmemiş. Eşimi arayıp doğruyu söyleyeceksin diye diretmiş ama aramamış eşimi de. Yarın eşim geliyor. Bunu söylemelimiyim bilmiyorum. Eşim, annen hakkımda böyle konuşmuş ben de artık onlarla görüşmeyeceğim diyor. Söylemek istiyorum ama bu seferde yine ailmde bile olmayan birini eşine karşı savunur diye çok korkuyorum. Buna bir daha maruz kalmak istemiyorum.
Biz eşimle farklı şehirlerdeyiz, eğer bunda da eltimi savunursa onun yanına gitmek için yaptığım iş arayışlarının hepsinden vazgeçmeyi düşünüyorum. Daha önce hiçbir durumda beni haklı görmedi ve bunu yapamadığını da söyledi. Ama kadın resmen kıskanıyor, ve arkamızdan kuyumuzu kazıyor.
Napmalıyım kızlar, fikirlerinizi bekliyorum..

Annen neden esini arayip Oglum ben öyle birsey söylemedim....istersen beni yüzlestir sizin gelinle demiyor?benneyaptımki

Esinde sanki kötü olacak bir sebeb aramis gibi geldi bana?CADIARZU

Yani sen onun ailesi ile görüsmeme karari aldin ya....oda firsat kollamis gibi hemen bu olayi öne sürdü....

Eltin yaptigi resmen koguculuk, fitne fesat sokmak....Allah muhafaza cok büyük günah...
Böyle insanlardan korkulur....uzak durun....

bence esınız annenız ve eltınız yanyana gelmelı..
bu sekılde herkes bırbırıne kırgın kızgın kalıcak yoksa esınızde annenıze karsı bı adım gerı durcaktır..
eltınızle konussanız derdın ne dıye sorsanız?..

eltinizi yaptıklarına diyecek hiçbir şey yok,ahlaksızlık,yalancılık...
ama burda asıl problem eşinizde,ne olursa olsun insan önce eşine inanmalı,güvenmeli,sahip çıkmalı.ama sizinki tam tersine.elti kim oluyor ki?bir de onun tercih ediyor sizin yerinize.üstelik şehirlerdeyken insan önce karısına hasret çeker,hemen suçlamaz.bırakın bence de tayini falan,bence eşiniz yerinden memnun.

koskoca kadına iftira atmak ne ayıp şey..
işi yok mu eltinin ya..
annen damadını aramalı bence ve açık açık ben hiç der miyim öyle şey demeli..
eşini de kınadım çünkü bahane arar gibi, görüşmem o zaman demesi hoş olmamış. eşine anlat bence bunları ve annenı de ikna et ki eşinle konuşsun..

hata eltinde deil eşinde.. sen onun karısısın nasıl olurda yengesinin sözunu senn sözunun ustunde tutr.nasl olurda bu kadar (annenin dedikodusunu yapabilecekkadar ) samimi olabilirler anlaış deilim..

hata eltinde deil eşinde.. sen onun karısısın nasıl olurda yengesinin sözunu senn sözunun ustunde tutr.nasl olurda bu kadar (annenin dedikodusunu yapabilecekkadar ) samimi olabilirler anlaış deilim..

hakikaten,bu ne cürret,yengeyle kayınvalide dedikodusu?hangisi daha aileden acaba?

keşke annen eltinle telefonda konuşurken kocan da orda olsaydı.. megafondan dinleseydi...
ne .... biri olduğunu görseydi...
ama hala geç sayılmaz dimi? yüzleştirebilirsin onları...
kocan sana inanmamakta inad ederse de bir kasıt ararım ben.. gülsüm sultana katılıyorum bu konuda..

eşine yengen resmen aramızı bozmak için oyun oynamış tuzak kurmuş oyuna gelmeyelim. annemle bunları konuşmuşlar diye herşeyi anlatmalısın. ak koyun kara koyun belli olsun.
böyle arada siz kalacak ve üzüleceksiniz.

Esine gercegi anlat. Hatta annen arasin esini, eltinle yüzlesmek istedigini söylesin.
Israr etsin.
Ama korkarim bu yalani atan biri, yüzlesincede kabul etmez yalanini.
Sen yinede söyle canim.

eşine resti çekeceksin ya bana inanırsın yada .............-tatlicadiarzu- artık ne diyeceksen........

valla böyle bir durumda ne annemi ne esimi araya sokarim giderim evine bir güzel paylarim agzima geleni sayarim bir dahada ne benim ne ailemin adini agzina alma derim ha esimde eltimden yana olursa kendi bilir olacaklardan ben sorumlu olmam o zaman

bencede eşin eltin ve anneni biraraya getirip yüzleştir
ordada eltin yalan söyleyebilir tabi ama sıkıştırın eltini
burda eşinde hatalı nasıl bu kadar kolay inanabiliyor yengesine

çok saçma geldi bana eltinde kabahat yok kabahat eşinde ve sendede var bence aileler neden bukadar karıştırdınızki annende eltini aıycağına eşini arasaydı daha doğru olmazmıydı

banada çok saçma geldi..bir insan bu kadar çirkin olamaz..gözgöre göre yalan konuşamaz..bence ortada bir bit yenigi var..annen bence eşinin arkasından bir iki laf atıp tutmuştur..eltinde olayı abartmış birin üstüne bin ekleyip anlatmıştır..kanımca..CADIARZU

annenizle, eltiniz ve eşinizi yüzleştirin
yalancı zaten ortaya çıkar kendiliğinden
ki eşin sana değil yengesine güveniyosa iş bitmiştir bence.
yada sen eşinin ailesiyle görüşmediğin için eşinde sana karşı bunu kullanıyorda olabilir
yanlış olduğunu bilse bile.

Back
X