Yeni tanışıyoruz + kendisi tehlif etti ısrarcı davrandı8iyi sertleşip konuşuyoruz bu nedenle ikilemde kaldım
tamam işte bakın daha yeni yeni kaynaşıyorsunuz,bence bu davranışını gözardı edin ,Takmayın derim.
Belli ki sorunu vardı
Diger eltilerimden bir kac kazik yedim...bu bari normal olsaydi
Bence eşiyle tartıştı yada moralini bozacak başka bir gelişme oldu.belki de parasal bu sıkıntı oldu alışveriş yapamayacağı için beraber dolanmak istemedi bence evine gelsin belki anlatır hem ne olduğunu
Ne yazikki olmuyoo elti gemisi yurumuyoo mutlaka bi yerde patlak oluyoo... istisnalar haric.. Evine gelene kapini ac misafir agirlama gorevini tamamla..Sahte bi gulus kondur gorevini yap zaten uzakmis ta ve mesajlajmaa !! Mesajlajma ciddi sonradan sikinti cikariyoo tecrübe konusuyor
Her seferinde söyledi işin varsa diye uzaklaştırmak amaçlı yazan sizsiniz. Tezat yapan sizsiniz. Anlayış önemli!Anlamış olsam buraya konu açarmıyım?
Her konuya illa yorum yapıcam diye sıkmayın kendinizi sonra böyle tezat olusturuyorsunuz
Kadin sizi basindan atmak istememis ki ... Bir süre müsade istemis. Siz anlamamissiniz ha bire yapismissiniz.
Biraz anlayis göstere bilirdiniz belki konu 10 dkk da hal olucakti ve güne dahs gpzel devam edile bilirdi. Küsmeniz cok sacma ...
Ben sizi anlayışsız buldum
Kocasının gergin olduğunu anlamışsın
Kadının gergin olduğunu anlamışsın
Bir sorun olduğunu da anlamışsın
Kadın belli ki zor durumda kalmış
Ailevi bir sorun olmuş bu da belli
Ama yapışmışsın da yapışmışsın yanlarından ayrılmamak için...
Evet, yapismissiniz. Kadin 4 defa isiniz varsa, siz hal edin demis ...Yapismissiniz ne demek?
Kendinizi hep bu sekilde mi ifade edersiniz?
Belki özel birşey alacaklardır hani öyle de olabilir sen olmadan alabilsinler diye başından savmıştır. Ya da eşinin haberi olmadan kız kıza gezelim demiştir eşid e bunu öğrenince tavır yapmıştır
Evet, yapismissiniz. Kadin 4 defa isiniz varsa, siz hal edin demis ...
Siz ama hala "hani kiz kiza gezicez" kafasini yasamissiniz.
Kendimi ifade etme sorunu yasamiyorum. Bunlan ilgili konu acip fikrinizi sorucak olursam... Elestirirsiniz :)
Elestirebilirsiniz.
Burasi kk
elesirilecegimi biliyorum.
Ama haddinizi asmayin!
Ne demek yapismissiniz
terbiyenizi takinin ki kibledim zaten
Kimin terbiyeli ve terbiyesiz oldu ilk mesaj da belli oluyorKüfür ettim sanki ...kible dur zerre kadar umrumda degil. Terbiyesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?