• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim - Kaynım demeye utanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rozalinnda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
693
Puanlar
43
Kızlar ilk kez bdv yazıyorum. eltimle aramız bozuldu şimdi anlatsam belki de ifşalanırım bilmiyorum. O halde arkamdan iş çevirdi diyelim. Ben mesafe koydum hatta irtibatımı kestim. Ama eşine selam veriyordum hal hatır soruyordum tabi ki. Daha sonra babam rahatsızlandı hastanede yattı sadece beni kaynım aradı yine o aramadı neyse aramasında zaten dedim.

Ve yakın zamanlarda ablam ölümden döndü hala yoğun bakımda ciddi anlamda ölüyodu doktorlar fiş çekmek için imza bile istedi. Şükür atlattı sayılır bende kendime geldim öyle yazıyorum yoksa günlerdir zayıfladım saçlarımda beyazlar çıktı öyle etkilendim. Hala daha toparlanmış değilim ama eşimle aramda geçen konuşmayı buraya yazıyorum.

Ne kaynım aradı ne de eltim. Zaten eltim aramaz biliyordum ama eşimin abisini ne beni aramaması ne eşimi aramamasından sebep eşime dedim o aile benim için artık yok. Ölüme kadar muhattap selam bile yok haberin olsun dedim sinirlendi hep arada kalıyorum dedi. Dedim bundan rahatsız olursan kapı orada yapacak bir şeyim yok. Saçmalama dedi.

Şimdi ben nasıl davranıcam ne yapcm bilmiyorum. Kv kp çok iyi insanlar hepimiz aynı şehirdeyiz. Bu tepkiyi onlara da vericem haberleri olsun diye. Ama bu süreci nasıl yönetirim bilmiyorum. Tabi bu konuda üstüme gelirse diye diyorum ama konusu açılmıyor. Üstelik ailem bile aranmadı geçmiş olsun diye. İçimde tutamadım buraya yazmak istedim. Hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
haberleri olduguna emin misin?
siz de konusmuyorsunuz, esiniz de o arada konusmadiysa belki bilemezler.
benim basima kötü birsey gelse mesela enistemin kardesinin - karisinin kulagina gitmesi epey zaman alir.

Esiniz zorla gorusturmeye calismiyorsa niye bosaniyorsun anlamadim. Eltim beni aramadi diye boşananani görmedim..sende kocana kardeşinle görüşme diyemezsiniz..suan olay cok sacma geldi bana..dış kapinin mandali elti beni arasa ne aramasa ne..aynisi bende de var ne ben onu ararim ne o beni arar bayramdan bayrama selamlasiriz o kadar bi kere olsun esime dememisimdir beni niye aramiyor diye..

benim basima kötü birsey gelse mesela enistemin kardesinin - karisinin kulagina gitmesi epey zaman alir.
Herkesin haberleri oldu dualar okundu herkes üzüldü baya duyuldu bu olay. Yoksa bende böyle düşündüm.

Esiniz zorla gorusturmeye calismiyorsa niye bosaniyorsun anlamadim. Eltim beni aramadi diye boşananani görmedim..sende kocana kardeşinle görüşme diyemezsiniz..suan olay cok sacma geldi bana..dış kapinin mandali elti beni arasa ne aramasa ne..aynisi bende de var ne ben onu ararim ne o beni arar bayramdan bayrama selamlasiriz o kadar bi kere olsun esime dememisimdir beni niye aramiyor diye..
Konu eltimden çok kaynım eşimi de aramadı diyorum beni arama zaten biliyorum. Eşime yapılan hata gibi gördüm en çok. Ama ailesine düşkündür ne zaman patlak verir bilmiyorum ama tabiki de abinle konuşma demedim demem de.

Ya insanların sizi araması bu kadar önemli mi? İrtibatınız yokmuş zaten, eşiniz de ara sor görüş diye zorlamıyorsa sorun ne? Ne güzel Allah kız kardeşinize şifa vermiş, büyük bir faciadan dönmüşsünüz. Eltim kaynım aklıma bile gelmezdi böyle bir durumda. Kaldı ki onlar sizi aramadı diye boşanmak??

Konu eltimden çok kaynım eşimi de aramadı diyorum beni arama zaten biliyorum. Eşime yapılan hata gibi gördüm en çok. Ama ailesine düşkündür ne zaman patlak verir bilmiyorum ama tabiki de abinle konuşma demedim demem de.
Ay aramiyolarsa aramasinlar onu da kocan düşünsün sen gorusmezsin olur biter. Dert ariyosunuz kendinize amaaan

Elti kayın kim abi dış kapının mandali. Bu sebeple Bosanmayi dusunuyorsan başka sorunların vardır yazmadigin.

Zaten aranız yokmuş, eltim de olsa sevmiyorsam beklentiye girmezdim.
Eşinizden beklentiniz nedir? o da mı görüşmesin?
Siz görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin ama onun kardeşiyle görüşmesine müdahil olmamaslısınız.
Aramayabilir,
Sizin ablanız kaynınız ve eltiniz için dıdının dıdısı. Bir de bu insanlarla zaten saminiyetiniz yokken beklentiye girmeniz ve bu konu yüzünden eşinizi darlamanız gereksiz.
Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin,
Eşinizle bunun dışında probleminiz yokken, bu sebepten boşanmayı düşünmeniz normal değil.

Ay aramiyolarsa aramasinlar onu da kocan düşünsün sen gorusmezsin olur biter. Dert ariyosunuz kendinize amaaan

Elti kayın kim abi dış kapının mandali. Bu sebeple Bosanmayi dusunuyorsan başka sorunların vardır yazmadigin.
Daha önce görüşmediğim için yeğenlerini göremiyor evlerine gitmiyor sorun olmuştu ben git diyordum yine gitmiyordu tepkimden sebep. Başka sorun olsa yazarım tabiki.

Daha önce görüşmediğim için yeğenlerini göremiyor evlerine gitmiyor sorun olmuştu ben git diyordum yine gitmiyordu tepkimden sebep. Başka sorun olsa yazarım tabiki.
Gitmiyorsa gitmesin senin sorunun değil bu. Yeğenini görmedi diye bir şey olmaz kimseye boşver. Başka sorun yoksa sırf bu sebepten boşanmayı dusunuyorsan çocuk yapıp başını yakma garibanın kusura bakma da mantıklı düşünmüyorsun.

eltinizi yok sayıp sonra neden aramadı demeniz tuhaf olmuş. aramayan aramasın sormasın. siz onların aramasına muhtaç mısınız?
eşiniz zaten sizi zorlamamış sıkıntı yapmamış. adamın ne suçu var. koca adam ikiside. karısının lafıyla amcaya yiğen göstermiyorsalar da onların ayıbıdır.
kv kp ne yapsın. kaç yaşında kadını terbiye edemezler.

Eltisi değil mi? Kulağına gitmiştir illa ki çok uzak sayılmazlar

bilmem , aralari yoksa gitmeyedebilir. enistemin kardesinin basina ne gelse gelsin benim kulagima gelmez mesela. dugun sureci haric bebek mevludunde gordum bitti. bebek dedigim de ortaokula baslayacak. yani herkesin aile iliskileri cok yakin degil.
konu sahibi de ilginc hem sevmiyor hem konusmuyor hem onca acinin icinde cetele tutmus kim aradi kim aramadi hesap yapiyor. samimiyetsiz geliyor bana böyle şeyler. acı senin acın, yaşa acını. yasiyorsa ablan şükret dua et yani. niye seni aramadi diye insanlari arayip kavga edesin? sil komple hayatindan (ki zaten sildigin birileri) omurluk görmezden gel yani. herkesin yakin akrabalarinin basina neler geliyor, herkes kayiplar yasiyor, hepsini ariyor muyuz? sirf "aman aramadi demesin bu da" diye samimiyetin olmayan insanlari arayip "canim cok uzuldum allah sifa versin" diyip kapatsa görevini yapmis mi olacak?

Kızlar ilk kez bdv yazıyorum. eltimle aramız bozuldu şimdi anlatsam belki de ifşalanırım bilmiyorum. O halde arkamdan iş çevirdi diyelim. Ben mesafe koydum hatta irtibatımı kestim. Ama eşine selam veriyordum hal hatır soruyordum tabi ki. Daha sonra babam rahatsızlandı hastanede yattı sadece beni kaynım aradı yine o aramadı neyse aramasında zaten dedim.

Ve yakın zamanlarda ablam ölümden döndü hala yoğun bakımda ciddi anlamda ölüyodu doktorlar fiş çekmek için imza bile istedi. Şükür atlattı sayılır bende kendime geldim öyle yazıyorum yoksa günlerdir zayıfladım saçlarımda beyazlar çıktı öyle etkilendim. Hala daha toparlanmış değilim ama eşimle aramda geçen konuşmayı buraya yazıyorum.

Ne kaynım aradı ne de eltim. Zaten eltim aramaz biliyordum ama eşimin abisini ne beni aramaması ne eşimi aramamasından sebep eşime dedim o aile benim için artık yok. Ölüme kadar muhattap selam bile yok haberin olsun dedim sinirlendi hep arada kalıyorum dedi. Dedim bundan rahatsız olursan kapı orada yapacak bir şeyim yok. Saçmalama dedi.

Şimdi ben nasıl davranıcam ne yapcm bilmiyorum. Kv kp çok iyi insanlar hepimiz aynı şehirdeyiz. Bu tepkiyi onlara da vericem haberleri olsun diye. Ama bu süreci nasıl yönetirim bilmiyorum. Tabi bu konuda üstüme gelirse diye diyorum ama konusu açılmıyor. Üstelik ailem bile aranmadı geçmiş olsun diye. İçimde tutamadım buraya yazmak istedim. Hakkınızı helal edin
Ablanız için geçmiş olsun.
Fakat nedir bu aranma istediği, o sürede telefonlara bakabilecek durumdamıydınız gerçekten?
Yakın zamanda kızım rahatsızlandı ve hastanede yattı, çok ciddi birşey değildi ama kimseyle görüşmek istemedim. Annemin bile telefonlarına bakasım gelmedi, çoğu aramaları açmadım veya eşime verdim teli.
Siz bukadar zayıflayacak kadar üzülmüşken kim aradı kim aramadı çetelesini nasıl tuttunuz hayret doğrusu.

Eltim ve kaynımla 5-6 senedir görüşmüyoruz
Bildiğiniz hiç bir iletişim yok, eşimle kardeşi görüşüyormu onu bile bilmiyorum. Okadar yoklar benim için.
Değil eltimin kardeşinin rahatsızlığı duymak, kendisi yoğun bakımda olsa duyarmıyım bilmiyorum. Duysamda umrumda olmaz oda diğer konu tabii

Arada niye kalıyomuş eşiniz anlamadım, bunlar da her b*ka arada kalıyo, ailesi sizi görmezken iyi siz onları görmezken mi kötüsünüz? Yüzü kimden aldıkları belli zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X