eltim kocasının eşimle konuşmasına izin vermiyor

yani deli degilse bu kadin mutlaka bi sebebi vardir canim ya... sen bosver takma kafani kardes onlar bugun konusmazlar yarin konusurlar

Kusura bakmayın ama ben o kadına değil kardeşinizin eşine kızarım.
Delikanlıyım diye dolanıyormu bide ortalıkta.
İnsanın kardeşiyle görüşmesine kim mani olabilirki
Olabiliyorsada helal olsun,iyi almış ipleri eline
Eşinizde bir bardak su içsin o kardeşin üstüne,bence üzülmeye bile değmez.
İşe bak yaa telefonla kardeşinle konuşurken,içeriye gircek ve fırçayı basacak,kardeşinde korkudan telefon kapıyacak
Yemin ederim kamera şakası gibi

arkdaslar..bu kadin esi ile bosanmadan evvel esimin ve kaynimin kapi komsusuymus..kocasina ettigi kufurleri ve kavgalari hep duyarlarmis..esim kaynimi uyardigi halde kaynim dinlemedi..hatta ben gorurgormez uyardim ama bana kaynim cok degistigini soyledi..en son tel kapanmadan konustuklarinda kaynim esime..abi cok zor gidiyor hic anlasamiyoruz ama bana ayrilirsak bununda bazi kulfetleri olur dedi bende ondan korkuyorum boyle yurutmeye calisiyorum demis... kaynim cok iyi ve saf..abisi akil vermeden goz doktoruna bile gidemez.gulmeyin ama gercek...cocuk telefonda abi ben nasil bir halt yedim diye aglayip duruyor...size sorum sudur..kaynim bosanma davasi acarsa bunun kulfetleri ne olur...lutfen bilgisi olan yazsin...cocuk korkusuna bosanamiyor..

belkide eltiniz kavgalarinin sebebini esiniz olarak goruyor ondan konusmasini istemiyor.en kucuk sey icin bile akil danistigi icin sizi sorumlu tutuyor.

çocuk onun değil , ne külfeti ( yük) olabilir ki?

valla kim ne derse desin eşim de olsa kimse kardeşimle konuşmamam engel olamaz ( mutlaka karşılığını alır)...ve benim eşime de her ne kadar kardeşleri uzak dursalar da ben sık sık ara onları derim...

tek inandığım birşey var o da kardeş ne kadar da anlaşamasalar ne kadar da tartışsalar düşman olamazlar...kimse de kusura bakmasın ama kardeş değişemezken eş değişebilir...

kayınınıza üzüldüm , eşiniz abi görevini yerine getirmiş uyarmış o düşünmemiş dinlememiş şimdi yaşadıklarını biraz hak ediyor gibi..dilerim çok zarar görmeden o kadından kurtulabilir

Kayınbirader işine geldiğinde saf oluyor herhalde.
Doktora giderken soruyor ama evlenirken abisi uyardığı halde dinlemiyor.:umursamaz:
Boşanmanın ne külfeti olacak? beraber edindikleri malları paylaşacaklar o kadar.
Külfeti ne olursa olsun madem anlaşamıyorlar ömür boyu çekmeden daha çok olabilir mi?

Kayınbirader işine geldiğinde saf oluyor herhalde.
Doktora giderken soruyor ama evlenirken abisi uyardığı halde dinlemiyor.:umursamaz:
Boşanmanın ne külfeti olacak? beraber edindikleri malları paylaşacaklar o kadar.
Külfeti ne olursa olsun madem anlaşamıyorlar ömür boyu çekmeden daha çok olabilir mi?

cocugun gozunu boyamis iste.gercek yuzu evlendikten sonra meydana cikti..beraber yaptiklari hic bir sey yok hersey kaynimin ..kaynim hersey senin olsun diyor kadin yinede ayrilmiyor...hem sürekli ayrilik konusuluyor hemde bosanmak istemiyor...kadin razi olmasa bile kaynim bosanmak istese ne kadar sürer bu dava.ne karar cikar bilginiz varmi..ettigi kötülüklerin karsiligini almali...

Devreye eli masali aile büyüklerinden birini sokun.. O gelsin hakkindan..
Uzaktan bi yere kadar müdahele edebilirsiniz..
Telefona bile cikmaya korkuyolar.. cocugu alet etmisler bide.
:olmaz:

Biz almanyadayiz.Eltim ve kaynim trdeler...Eltim kaynima esimle konusmasina izin vermiyor..Aksam esim yine aradi sonucta kardesi özlüyor zaten sadece iki kardesler...eltim odada yokmus biraz konustular ...birden odaya giriyor esine bagirip cagiriyor ben konusma demedimmi diyor ve telefonu kapaniyor..bizde sastik kaldik ..ne yapacagimizi bilemedik ...esim cok sinirlendi ....donduk bir yarim saat bekledik ...sonra dedimki ara ve sununla konus...ne demek oluyor bu ...aradi esim ...kizi cikti babam gitti annem de sigara almaya cikti dedi ....su an düsünüyoruz ne yapalim biz yaaa????

esim o kadinin nasil biri oldugunu biliyordu ..kaynimla 6 ay önce evlendiler...kaynim onu bir cocugunla aldi...esimde kardesini uyardi ama dinlemedi...esim tr deyken kavga etmelerine firsat vermiyordu..hep kardesine akil veriyordu..esim almanyaya geldi .hanimefendi gercek yüzünü gösterdi...esim cok üzülüyor..karissa bir türlü karismasa kardesi cok eziliyor..ne yapsin benim esim yaaaaaaaaaa?????

İlk mesajda eşinizle yengesi arasında hiç sorun yokmuş gibi görünüyor.Oysa ikinci mesajda olay belli olmuş.Eltinize çok hak vermesem de yine de kendi açısından çok haklı .Çünkü eşiniz kardeşinin onunla evlenmesine karşı çıkmış .Neticede bir yaşam kurmuşlar , artık onlara mutluluk dilemekten başka çare yok.Çünkü yazılanlardan anladığıma göre , eltinizin çocuklu biri olması göze batıyor.Kaynınız sevmese evlenmezdi.Bence hiç karışmayın .Biraz da kendinizi o kadının yerine koyun .Aynı durumda olsam , kaynım beni kocamdan ayıracak düşüncesi yaşasaydım , ben de kardeşiyle görüşmesini istemezdim .Olayları yorumlarken veya bir insana kızarken lütfen önce empati kuralım .Netice de siz de o aileye eltiniz gibi sonradan katıldınız.Olayları yatıştırmaya çalışın ve iki kardeşin sorunlarını kendilerinin halletmesine müsaade edin .Sevgilerimle.....

cocugun gozunu boyamis iste.gercek yuzu evlendikten sonra meydana cikti..beraber yaptiklari hic bir sey yok hersey kaynimin ..kaynim hersey senin olsun diyor kadin yinede ayrilmiyor...hem sürekli ayrilik konusuluyor hemde bosanmak istemiyor...kadin razi olmasa bile kaynim bosanmak istese ne kadar sürer bu dava.ne karar cikar bilginiz varmi..ettigi kötülüklerin karsiligini almali...

3 yıl ayrı yaşarlarsa kadın istemese de mahkeme boşar.
İkisi de ayrılma konusunda anlaşırlarsa bir celsede de boşanırlar.
Bir kez daha evlenememekten korkuyordur. Onun için boşanmak istemez.
Kaynın da kararlı olsun istemiyorsa bir şekilde yollarını ayırmaya baksın.

İlk mesajda eşinizle yengesi arasında hiç sorun yokmuş gibi görünüyor.Oysa ikinci mesajda olay belli olmuş.Eltinize çok hak vermesem de yine de kendi açısından çok haklı .Çünkü eşiniz kardeşinin onunla evlenmesine karşı çıkmış .Neticede bir yaşam kurmuşlar , artık onlara mutluluk dilemekten başka çare yok.Çünkü yazılanlardan anladığıma göre , eltinizin çocuklu biri olması göze batıyor.Kaynınız sevmese evlenmezdi.Bence hiç karışmayın .Biraz da kendinizi o kadının yerine koyun .Aynı durumda olsam , kaynım beni kocamdan ayıracak düşüncesi yaşasaydım , ben de kardeşiyle görüşmesini istemezdim .Olayları yorumlarken veya bir insana kızarken lütfen önce empati kuralım .Netice de siz de o aileye eltiniz gibi sonradan katıldınız.Olayları yatıştırmaya çalışın ve iki kardeşin sorunlarını kendilerinin halletmesine müsaade edin .Sevgilerimle.....

katılıyorum... elti birşeylerden rahatsız olmuş.. kaynınız eşinizin eltiyi istemedğini anlattıysa başlarda, eltide doğal olarak aramızı bozacaklar korkusuyla yaklaşıyordur..

katılıyorum... elti birşeylerden rahatsız olmuş.. kaynınız eşinizin eltiyi istemedğini anlattıysa başlarda, eltide doğal olarak aramızı bozacaklar korkusuyla yaklaşıyordur..

hayir evlendikten sonra esim bunu hic hissettirmedi ....kardesinede insallah mutlu olursun dedi ....hicbir olumsuz birsey söylemedi bu konuda...

Valla beni de kocam göz doktorun gitmeyi bile kendi akıl edemeyip abisine soruyorsa ben de abisiyle görüştürmek istemezdim....
Olay bence sizin anlattığınız kadar değil....
Olay eltim kaynımı eşimle konuşurmuyor dan çıkmış kaynımı eltimden nasıl boşatabiliriz e dönmüş....
Benim evliliğimi nasıl bitireceğini düşünen bir abi ve elti ile ben de kocamı görüştürmek istemezdim..
kaynınızın evi kiraymış, belliki bir malvarlığıfalan yok, beraber edinilmiş bir mal da yok....
Ortak çocuk olmadığı için nafaka talebi de çok fazla olamaz....
Madem boşanmak istiyor adam olsun karısına desin sana mı sorucam abimle konuşurken desin....
Karısı sana abinle konuşmayacaksın demedimmi ben dedikten sonra korkup telefonu kapatan, ve sonra araığınızda da çocuğa evde yok dedirten adam karısından falan boşanamaz....

Şimdi kendimi eltinin yerine koyuyorum, düşünüyorum.
Eşim doktora giderken bile abisine danışacak... ben de olsam rahatsız olurdum.
Kadın haklı demiyorum ama kaynınız da bir aile kurmuş artık madem, üçüncü şahısları kapının dışında tutmasını öğrenmeli.
Kim olsa hoşlanmaz evin içinde olan biten her şeyin abi ya da bir başkası tarafından bilinmesini.

Ben hayatta her şeyin karşılıklı olduğunu düşünüyorum.
Hiçbir şey tek taraflı olmaz.
Bu konuda da eşinizin hiç suçu yok, tek suçlu kadın diyemiyorum maalesef...

esim o kadinin nasil biri oldugunu biliyordu ..kaynimla 6 ay önce evlendiler...kaynim onu bir cocugunla aldi...esimde kardesini uyardi ama dinlemedi...esim tr deyken kavga etmelerine firsat vermiyordu..hep kardesine akil veriyordu..esim almanyaya geldi .hanimefendi gercek yüzünü gösterdi...esim cok üzülüyor..karissa bir türlü karismasa kardesi cok eziliyor..ne yapsin benim esim yaaaaaaaaaa?????

Eşin abilik görevini yapmış uyarmış
Bundan sonra kardeşinin ailesidir o kadın kimse karışmamalı
Elti eşini dolduracaklar diye korkuyor olabilir
Bi süre olaylar unutulana ortam sakinleşene kadar
İş saatinde yolda dışarda araşsınlar bi süre
Kardeş 24 saat karısıyla dipdibe değildir ya

Back
X