Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla saf maf deilmis bence komsunun karisini tavlamis resmen kayninnn
kulfet ne demek
Kayınbirader işine geldiğinde saf oluyor herhalde.
Doktora giderken soruyor ama evlenirken abisi uyardığı halde dinlemiyor.:umursamaz:
Boşanmanın ne külfeti olacak? beraber edindikleri malları paylaşacaklar o kadar.
Külfeti ne olursa olsun madem anlaşamıyorlar ömür boyu çekmeden daha çok olabilir mi?
Biz almanyadayiz.Eltim ve kaynim trdeler...Eltim kaynima esimle konusmasina izin vermiyor..Aksam esim yine aradi sonucta kardesi özlüyor zaten sadece iki kardesler...eltim odada yokmus biraz konustular ...birden odaya giriyor esine bagirip cagiriyor ben konusma demedimmi diyor ve telefonu kapaniyor..bizde sastik kaldik ..ne yapacagimizi bilemedik ...esim cok sinirlendi ....donduk bir yarim saat bekledik ...sonra dedimki ara ve sununla konus...ne demek oluyor bu ...aradi esim ...kizi cikti babam gitti annem de sigara almaya cikti dedi ....su an düsünüyoruz ne yapalim biz yaaa????
esim o kadinin nasil biri oldugunu biliyordu ..kaynimla 6 ay önce evlendiler...kaynim onu bir cocugunla aldi...esimde kardesini uyardi ama dinlemedi...esim tr deyken kavga etmelerine firsat vermiyordu..hep kardesine akil veriyordu..esim almanyaya geldi .hanimefendi gercek yüzünü gösterdi...esim cok üzülüyor..karissa bir türlü karismasa kardesi cok eziliyor..ne yapsin benim esim yaaaaaaaaaa?????
cocugun gozunu boyamis iste.gercek yuzu evlendikten sonra meydana cikti..beraber yaptiklari hic bir sey yok hersey kaynimin ..kaynim hersey senin olsun diyor kadin yinede ayrilmiyor...hem sürekli ayrilik konusuluyor hemde bosanmak istemiyor...kadin razi olmasa bile kaynim bosanmak istese ne kadar sürer bu dava.ne karar cikar bilginiz varmi..ettigi kötülüklerin karsiligini almali...
İlk mesajda eşinizle yengesi arasında hiç sorun yokmuş gibi görünüyor.Oysa ikinci mesajda olay belli olmuş.Eltinize çok hak vermesem de yine de kendi açısından çok haklı .Çünkü eşiniz kardeşinin onunla evlenmesine karşı çıkmış .Neticede bir yaşam kurmuşlar , artık onlara mutluluk dilemekten başka çare yok.Çünkü yazılanlardan anladığıma göre , eltinizin çocuklu biri olması göze batıyor.Kaynınız sevmese evlenmezdi.Bence hiç karışmayın .Biraz da kendinizi o kadının yerine koyun .Aynı durumda olsam , kaynım beni kocamdan ayıracak düşüncesi yaşasaydım , ben de kardeşiyle görüşmesini istemezdim .Olayları yorumlarken veya bir insana kızarken lütfen önce empati kuralım .Netice de siz de o aileye eltiniz gibi sonradan katıldınız.Olayları yatıştırmaya çalışın ve iki kardeşin sorunlarını kendilerinin halletmesine müsaade edin .Sevgilerimle.....
katılıyorum... elti birşeylerden rahatsız olmuş.. kaynınız eşinizin eltiyi istemedğini anlattıysa başlarda, eltide doğal olarak aramızı bozacaklar korkusuyla yaklaşıyordur..
esim o kadinin nasil biri oldugunu biliyordu ..kaynimla 6 ay önce evlendiler...kaynim onu bir cocugunla aldi...esimde kardesini uyardi ama dinlemedi...esim tr deyken kavga etmelerine firsat vermiyordu..hep kardesine akil veriyordu..esim almanyaya geldi .hanimefendi gercek yüzünü gösterdi...esim cok üzülüyor..karissa bir türlü karismasa kardesi cok eziliyor..ne yapsin benim esim yaaaaaaaaaa?????