Eltim ne yapmalıyım

Aranızda samimiyet yok. Kardeşler birbirine kırgın. Üstelik hamile haberini onlardan almadınız. Ne gerek bohçaya. Sizi insan yerine koymayan kişilere nedir bu özveri anlamadım. Ben hiç iplemezdim orası kesin.

Siz eltınızle sorunlu musunuz?
Bırde ben suna karsıyım . Dıyelım esım aılesıyle ters dustu ,kendı meselesı yuzunden oyle anlıyorum cunku. Esımı hıc yerıne koydular dıyorum, sız neden kustunuz?
Kusken yapıyorsanız gereksız ılerı gıtmek , ama onun dısında aılesının yaptıgı seylerden ne kaynınız nede esı suclu. Sızde arayabılırdınız ayrı bır duzene gıdende onlar sonucta...

Fazla iyi niyetten ziyade saflık bu.
Sizi bir kere aramamış,hamileliğini söylememiş insanlara bebek bohçası mı hazırlayacaksın? Çok gereksiz.
Kayınvaliden de ayrı bir görgüsüz ve düşüncesiz. Torunu oldu diye kurban kesmek nedir ya? Bildiğiniz gözünüze gözünüze sokuyorlar.

aile içindeki sorunlara siz karışmayın.bohçayı da çok gereksiz buldum.

Millet size bebek haberi bile vermemiş siz bohcadan bahsediyorsunuz

Bende burada sizin için yapılan duaların hepsine canı gönülden Amiiiin diyorum.

Çok zarifsiniz. Olsun görüşmeseniz bile çok abartmadan hediyenizi alın, onlar geldiğinde takdim edin.
Kv ye yaptığı haraketten kırıldığınızı , elbette onları kıskanmadığınızı onlar için mutlu olduğunuzu ve Allah’tan hayırlı sağlıklı evlat dilediğiniz için herşeyi ona bıraktığınızı, en iyisini ve en doğru zamanı Rabbinizin bileceğini söyleyin, yoksa sizin ömrünüzü yer bunlar.

rabbim o bebek sağlıkla dogsun inşallah ama önce güzel haberlerle sen sevin sen mutlu ol

Bohça yapacak kadar abartmayın. 1-2 parça kıyafet alıp ellerine tutuşturun yeter..

Eltinizle bir kaç muhabbetiniz olmuş olsa çekinmeyin derdim de sizi adam yerine koymayan insanlar yüzünden eşinizle ters düşmeyin..

Bebek bohcasi nedir ya o da yeni mi cikti? Ne anlamsiz. Bebek icin altin takilir,bohcasini cul caputunu bebegin sahibi alsin,kendinizi komik duruma dusurmeyin boyle seylerle ugrasip

Üzerinize düşeni yapın. Yeğen sonuçta yapmak gerekir. Fazla abartmayın güzel basit olmayan bir kıyafet yanına küçük altın. Siz size yakışanı yapın. Üzerinize düşeni yapın abartmadan. Düşünemiyorlar cahil empati yoksunu insanlar. Size söylemeyince dışarsan duyacağınızı düşemiyorlarmı. Size söylememe sebepleri sizi üzmemek belli ama böyle daha çok üzdüklerinin farkında değiller. Boşverin takılmayın. Ne gerekiyorsa onu yapın gerisini boşverin.

Belki bebek haberini siz kırılmayın nispet yapıyormuş gibi olmasın diye söylememiş olabilirler, yalnız bir kardeş bir kardeşle niye bu kadar uzun süre görüşmez. Ben aynı şehirde olduğum halde görüntülü ararım ya da o beni arar sık sık. Eltinizin suçu yok ama bohça falan yapıp abartmayın bir zıbın bir çeyrek altın tamamdır.

Şu söz o kadar doğru ki; Uzaktaki her zaman daha kıymetli oluyor. Kaynana birşey olsa, beklesin ki gelini gelsinde baksın. Ama ayrımcılık yapmasalar olmuyor işte. Bebek meselesine gelince Allah en kısa zaman sanada hayırlı bir evlat verir inşallah. İçinden hediye almak geliyorsa al. Herkes yüreğinin ekmeğini yermiş.

umarım en kısa zamanda Allah sizde bir evlat nasip eder. Böyle şeyler için canınızı sıkmayın ne olur çok üzmeyin kendinizi Allah büyüktür.

ben ve esım kaynımla konusmuyorduk yenı evlıydı eltımın dogumuna 2 ay kala bebek bohcası yaptım hem dogum sonrası altın aldım sonucta kızımın kuzenı gelıyor esımın yegenı olacak eltımın ne sucu var kaynım densiz ama bunun suclusu ne eltım ne dogacak evladı

bohca yaptıysanız bohca yoksa altın hedıyenızı yapın sorunları yansıtmayın sızın eltınızle sorununuz yok netıcede

sızınde evladınız olur hıc canınızı sıkmayın hayırlısıyla saglıklı nasıp edecek ınsallah ... olmuyor dıye dusunup ıc gecırmeyın olacak ınsallah deyın

Hamilelikten haberiniz yok diye kvdenize kizmaniz sacma eltinize kizin bence okadar bohcayada gerek yok zaten haberimiz olmadi dersiniz bohca vermedin derse

Onlar haketmiyor yapmayı düşündüklerinizi bile. Sizin gibi güzel kalpli merhametli bir insana , Rabbim en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah sizin için dua edeceğim

Kendi yiğenime bile bebek bohçası hazırlamadım ne gerek var zaten almıştır annesi alacağını. Bir takım alsanız yeter bir de takısını takarsınız. Çok tanımıyorsunuz bile eltinizi anladığım kadarıyla hiç gerek yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…