Eltimle aynı sene evlendik. Onun bir sneeye yakın çocuğu olmadı ve doktorlar tüp bebek dedi ben o zamn onun adına çok üzülmüştüm ve canı gönülden istemiştim normal yoldan hamile olmasını. Eltim şükürler olsun ki normal yoldan hamile kaldı ve şuan altı aylık hamile. Benle eşim ise çocuk düşünmüyoduk. İki sneelik evliyim ve bir kaç aydır istiyoruz çocuk. Sorun şu ki bir kere eltimin karnı belirginleşme başlamıştı ben dr aramızdaki samimiyettrn ötürü karnına dokundum büyümüş bebeğin dedim. Eltim iki dakika sonra ayy bana bişiler oluyo deyip kendini yere attı bilerek yaptı çünkü tanıyorum artık onu. İkinci olayda da yine hamileleğinden bahsediyodu ben de mutlu olsun diye gönlünü hoş edicek seyler söyledim yine aradan iki dakika geçti ve eltim elinde ekşi bir mandalina ayy tansiyonum düştü kötü oldum dedi ama mandalinayı da soymaya devam ediyo ben de tansiyonun düştüyse tuzlu şeyler ye ekşi şeyler daha da düşürür dedim hı falan yaptı sonra hiç bişi olmamış gibi mandalinayı yemeye devam etti. Ben de dedim ki senin hamileleğine ben çok sevindim doktor tüp bebek falan demişti senin için çok istedim dedim falan. Ben sizce ona nasıl davranmalıyım. Ben hamile olsaydım onu üzmemek adına böyle bişi yapmazdım. Belki ben haksızım ama geekten onu gram kıskanmıyorum gram imrenmiyorum ki imrenilcek bir yanı olduğunu da düşünmüyorum.
Son düzenleme: