Eltim neden böyle bir şey yapıyo?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eltimle aynı sene evlendik. Onun bir sneeye yakın çocuğu olmadı ve doktorlar tüp bebek dedi ben o zamn onun adına çok üzülmüştüm ve canı gönülden istemiştim normal yoldan hamile olmasını. Eltim şükürler olsun ki normal yoldan hamile kaldı ve şuan altı aylık hamile. Benle eşim ise çocuk düşünmüyoduk. İki sneelik evliyim ve bir kaç aydır istiyoruz çocuk. Sorun şu ki bir kere eltimin karnı belirginleşme başlamıştı ben dr aramızdaki samimiyettrn ötürü karnına dokundum büyümüş bebeğin dedim. Eltim iki dakika sonra ayy bana bişiler oluyo deyip kendini yere attı bilerek yaptı çünkü tanıyorum artık onu. İkinci olayda da yine hamileleğinden bahsediyodu ben de mutlu olsun diye gönlünü hoş edicek seyler söyledim yine aradan iki dakika geçti ve eltim elinde ekşi bir mandalina ayy tansiyonum düştü kötü oldum dedi ama mandalinayı da soymaya devam ediyo ben de tansiyonun düştüyse tuzlu şeyler ye ekşi şeyler daha da düşürür dedim hı falan yaptı sonra hiç bişi olmamış gibi mandalinayı yemeye devam etti. Ben de dedim ki senin hamileleğine ben çok sevindim doktor tüp bebek falan demişti senin için çok istedim dedim falan. Ben sizce ona nasıl davranmalıyım. Ben hamile olsaydım onu üzmemek adına böyle bişi yapmazdım. Belki ben haksızım ama geekten onu gram kıskanmıyorum gram imrenmiyorum ki imrenilcek bir yanı olduğunu da düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Okuduğumdan çıkardığım şey sizi kıskandığı oldu.
Onu kıskandığınızı düşünüyor. Tabiri caizse bakın gözü hep bende nazarı degiyor kafasında.
Siz asıl curcunayı hamile kaldığınızda görün. Kıyaslamalar, seninki böyle benimki böyle demeler, sizi hakir görmeler havada uçuşacak .
Fazla muhatap olmayın derim .

Okuduğumdan çıkardığım şey sizi kıskandığı oldu.
Onu kıskandığınızı düşünüyor. Tabiri caizse bakın gözü hep bende nazarı degiyor kafasında.
Siz asıl curcunayı hamile kaldığınızda görün. Kıyaslamalar, seninki böyle benimki böyle demeler, sizi hakir görmeler havada uçuşacak .
Fazla muhatap olmayın derim .
Aynen ben de artık onu övücek şeyler söylemiyorum

Eltimle aynı sene evlendik. Onun bir sneeye yakın çocuğu olmadı ve doktorlar tüp bebek dedi ben o zamn onun adına çok üzülmüştüm ve canı gönülden istemiştim normal yoldan hamile olduğunu. Eltim şükürler olsun kü normal yoldan hamile kaldı ve şuan altı aylık hamile. Benle eşim ise çocuk düşünmüyoduk şuan iki sneelik evliyim ve bir kaç aydır istiyoruz çocuk. Sorun şu ki bir kere eltimin karnı belirginleşme başlamıştı ben dr aramızdaki samimiyettrn ötürü karnına dokundum büyümüş bebeğin dedim. Eltim iki dakika sonra ayy bana bişiler oluyo deyio kendini yere attı bilerek yaptı çünkü tanıyorum artık onu. İkinci olayda da yine hamileleğinden bahsediyodu ben de mutlu olsun diye gönlünü hoş edicek seyler söyledim yine aradan iki dakika geçti ve eltim elinde ekşi bir mandalina ayy tansiyonum düştü kötü oldum dedi ama mandalinayı da soymaya devam ediyo ben de tansiyonun dğştüyse tuzlu şeyler ye ekşi şeyler daha da düşürür dedim hı falan yaptı sonra hiç bişi olmamış gibi mandalinayı yemeye devam etti. Ben de dedim ki senin hamileleğine ben çok sevindim doktor tüp bebek falan demişti senin için çok istedim dedim falan. Ben sizce ona nasıl davranmalıyım. Ben hamile olsaydım onu üzmemek adına böyle bişi yapmazdım. Belki ben haksızım ama geekten onu gram kıskanmıyorum gram imrenmiyorum ki imrenilcek hareketler de yaptığımı düşünmüyorum.
Sizin onu kiskandiginizi dusunuyor büyük ihtimalle o yüzden triplere giriyor

sızın onu kıskandıgınızı dusunmus ama kendını komık duruma dusurerek dusunmus bunu :D ben olsam cıddıye almam karnına dokundugunuz dıye ayılıp bayılan bırınden de uzak dururum
alımallah bırsey olsa ustunuze saldırır bu sen bakıslarınla yaptın dıyerek :D pek normal degıl bellıkı kendısı

bu konularda da kıskanclık yapanları bı turlu anlayamıyorum ama enteresan olanı onun sızı ıcten ıcten kıskanması

sızın onu kıskandıgınızı dusunmus ama kendını komık duruma dusurerek dusunmus bunu :KK70: ben olsam cıddıye almam karnına dokundugunuz dıye ayılıp bayılan bırınden de uzak dururum
alımallah bırsey olsa ustunuze saldırır bu sen bakıslarınla yaptın dıyerek :KK70: pek normal degıl bellıkı kendısı

bu konularda da kıskanclık yapanları bı turlu anlayamıyorum ama enteresan olanı onun sızı ıcten ıcten kıskanması
Eltimle iyi de anlaşırız aslında kötü biri değil herkesin nasibinde ne zman varsa hamilelik o zman olur.

İnsanlar gerçekten çok komik.bizdede benzer durumlar var eltim hamile bizde esimle 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor ama ben bunu söylemiyorum kayinvalidemede çünkü eşim düğün zamanı hep bana nispet yapti kaynimdan 7 yaş büyük eltim.benden 8ay sonra evlendi kayınvalidem bende hic birşeye karışmadı daha utanmadan ihtiyacı olmadığı halde dugun altınlarımı aldi düğünü benim ailemin yardımı ve eşimle yaptik ama eltime gelince herşeyi kayınvalidem yaptı.oda hep bana bunun nisbetini yaptı ayy sana yapmadi demi yazik dedi sureklu.huyunu bildiğim için çocuk şuan istemiyoruz yurt disina tatile gidecez yaza sonra inşallah diyorum.ona ragmen 4haftalik hamile bana diyor ki bebegimi hissediyorum ya onemlsi olan o ayy bende annelik gudusu var ya artik
Bu kadar kucukkek bunları zaten hissedemez bana nisbetini yapiyor yine aklı sıra ama rabbim bilir en iyisini en doğru zamanı rabbim en kisa surede hayirlisi ile bizimde kucagimizi doldursun inşallah..sana tavsiyem düşmanını yakın tut ama sende ona sana davrandigu gibi davran..!
Yaş ne zormuş elti kaynana davasi yaşa yaşa bitmiyor tükendim ağlamaktan kirilmaktan yoruldum...

Bizde de ayni problemler var ben 2 yillik evliydim eltimn bir cocugu vardi hep yok 2. Dusunmuyorum erken falan derdi, ben de cocuk dusunmuyordum o ara ve bunu dile getiriyordum da ama.surekli bana var mi birseyler faln derdi bebgimz olmadigin saniyordu tavsiyeler veriyordu sonra kendi hamile kaldi istemiyorum dedigi halde ben de sasrdim aa supriz mi oldu diye o da yok 4. Ayda oldu falan dedi, bu kez yine bana baski yapmaya basladi, sonra ben hamile kaldim asiri bir sevinme halleri falan hatta agladi bile ne alakaysa bir de dedi ki senn icin cok sevindim.cok bekledin ben de dedim ki ne alakasi var biz yeni dusunuyorduk ve oldu yani...oyle iste simdi de dogumdan sonra cocuk kiyaslamalari yapacak biliyorum, buyuk kizi kardesini kiskaniyor simdiden diyor ki buyuk kizi icin ikisini de dovecek gibi...sanki buna izin veririm de ben ayrica cocukta oyle kavgayla dovusle isi olan bir cocuk degil

Ay ne komik insanlar var yaa. Bence hiç ilgi göstermeyin nötr olun yani. Soğuk değil de nötr yani sanki bir komşu ya da iş arkadaşı imiş gibi iyi davranın ama mesafeli. Hiç değmez kafa yormaya.

Hamilelikte hormonlar farkli calisiyo normalde iyi biri diyosunuz bide dogumdan sonra gorun :KK48: simdi boyleyse o zaman hic cekilmez cok yorum yapmamaya calisin simdi o herseyin en iyisini biliyo havalarina da girecek zamanla bu tavan yapacak. Allah size de hayirli zamanda evlat nasip etsin insallah

Hamile degilmis gibi davran ona

Sen de bebek istedigin icim senin onu kiskandigini ve nazarij degecegini dusuniyor

Hiiic ilgilenme
Hamilelik konusma

Back
X