Aynen ben de artık onu övücek şeyler söylemiyorumOkuduğumdan çıkardığım şey sizi kıskandığı oldu.
Onu kıskandığınızı düşünüyor. Tabiri caizse bakın gözü hep bende nazarı degiyor kafasında.
Siz asıl curcunayı hamile kaldığınızda görün. Kıyaslamalar, seninki böyle benimki böyle demeler, sizi hakir görmeler havada uçuşacak .
Fazla muhatap olmayın derim .
Sizin onu kiskandiginizi dusunuyor büyük ihtimalle o yüzden triplere giriyorEltimle aynı sene evlendik. Onun bir sneeye yakın çocuğu olmadı ve doktorlar tüp bebek dedi ben o zamn onun adına çok üzülmüştüm ve canı gönülden istemiştim normal yoldan hamile olduğunu. Eltim şükürler olsun kü normal yoldan hamile kaldı ve şuan altı aylık hamile. Benle eşim ise çocuk düşünmüyoduk şuan iki sneelik evliyim ve bir kaç aydır istiyoruz çocuk. Sorun şu ki bir kere eltimin karnı belirginleşme başlamıştı ben dr aramızdaki samimiyettrn ötürü karnına dokundum büyümüş bebeğin dedim. Eltim iki dakika sonra ayy bana bişiler oluyo deyio kendini yere attı bilerek yaptı çünkü tanıyorum artık onu. İkinci olayda da yine hamileleğinden bahsediyodu ben de mutlu olsun diye gönlünü hoş edicek seyler söyledim yine aradan iki dakika geçti ve eltim elinde ekşi bir mandalina ayy tansiyonum düştü kötü oldum dedi ama mandalinayı da soymaya devam ediyo ben de tansiyonun dğştüyse tuzlu şeyler ye ekşi şeyler daha da düşürür dedim hı falan yaptı sonra hiç bişi olmamış gibi mandalinayı yemeye devam etti. Ben de dedim ki senin hamileleğine ben çok sevindim doktor tüp bebek falan demişti senin için çok istedim dedim falan. Ben sizce ona nasıl davranmalıyım. Ben hamile olsaydım onu üzmemek adına böyle bişi yapmazdım. Belki ben haksızım ama geekten onu gram kıskanmıyorum gram imrenmiyorum ki imrenilcek hareketler de yaptığımı düşünmüyorum.
Eltimle iyi de anlaşırız aslında kötü biri değil herkesin nasibinde ne zman varsa hamilelik o zman olur.sızın onu kıskandıgınızı dusunmus ama kendını komık duruma dusurerek dusunmus bunuben olsam cıddıye almam karnına dokundugunuz dıye ayılıp bayılan bırınden de uzak dururum
alımallah bırsey olsa ustunuze saldırır bu sen bakıslarınla yaptın dıyerekpek normal degıl bellıkı kendısı
bu konularda da kıskanclık yapanları bı turlu anlayamıyorum ama enteresan olanı onun sızı ıcten ıcten kıskanması
Sanırım. Ki aklımın ucundan bile geçmez yani. İnsanın nasibinde ne zman varsa o zman olur.Sizin onu kiskandiginizi dusunuyor büyük ihtimalle o yüzden triplere giriyor
Aynen Allah'ım kimseyi boş cevirmesin gönlünüze göre versinSanırım. Ki aklımın ucundan bile geçmez yani. İnsanın nasibinde ne zman varsa o zman olur.
Aminn sağolunAynen Allah'ım kimseyi boş cevirmesin gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?