eltim numarami silmis.

görüşmüyomusunuz zaten silerse silsin çokmu önemli. hem sırf numaranı sildi diye niye utansın yüzüne bakamasın

Neyi nasil anladim? Baskalarinda hersey gorunurken bende gorunmuyor. Bunun baska bir anlami yok
Diyorumki boyle bi ayarmi watsapta.
istedogin kisiler gorebilir profili diye.
ben birinin numarasini kaydettigimde gozuku foto felan yazi degistiginde bile.
ama o kisi ne numarami bilmesi imkansiz.yok onda benim numaram.ama ben onu kaydettigimde cikiyo.
illa karsi tarafin profilini gormek icin kayitli olmasimi lazim benim numaramda.

Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle.

Saygı karşındaki kişiyi telefonuna kayıt etmekle mi oluyo? Telefondan silince yüzüne bakamıcak mı yani? Bunlar nasıl düşünceler. Allah gerçekten başka dert vermesin yani.

Hafızasını dolduruyomuşsun seni silmiş.

Belki telefondaki numaralar silinmistir ya da eli degmistir.Hemen kotuye yormamak daha iyi.Yanlislik olabilir unutmus olabilir yani.Ya da gorusmuyorsaniz hic silmistir

Kadin size iftira mi atmis, yalan mi soylemis hakaret mi etmis de "yuzume nasil bakacak" diyorsunuz?

Sizinle gorusmek istemiyordur, mesafeli olmak istiyordur belki ne var bunda? Gunah degil ayip degil suc degil.

Bence bu konu olmamis gibi davranmalisiniz. Durduk yere bilenmeyin size zarar.

Bukadar kızmanız çok saçma. 1,5 senedir evliyim eltimin numarası yoktur bende. Eğer kayıtlı olsaydi ve silseydide hiç umtumda olmazdı bende silerdim.

Bagzen benim arktsta oluyor diyo gorunmuyosun watcapta cozemedik gittti bir gorunuyomusum bir gorunmuyomusum ahanda gene oldu baktim resmine gene, sık gorustugum birisi ayrica neoluyor anlamadim wadcepta birseyler oluyor ama ne

telefonunu değiştirmişse ve numaran da diğer telefonun hafızasnda kayıtlıysa silinmiş olabilir.görüşmediğiniz için de fark etmemiştir

Ben de gorumcemi engellerim whatsapta falan. Görüşmek istemem, sevmem. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Aramak konuşmak zorunda değil.

Aman ne dert ne dert..
Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil sevmiyorsa saygıda duymaz.Böyle bir beklentiye girmeyin bile.
Sildi ise sildi çok mu önemli bir detay ?

Numaranızı silmiş olsa da siz onu silmedikçe hala görebilirsiniz. Demek ki engellemiş.

Bi kez bendede öyle olmuştu meğer numarasını değiştirmiş. Başkalarında görünüyodu ama whatsapta bazen böyle şeyler oluyor. Hem olduysa da nolacak canım bi kez bende eltime çok kırılmıştım silmiştim. Oluyo işte insan hali

Silmemis engellemiş silmiş olsa sizde gozukurdu herseyi siz silmediginiz surece.ve arkadaslara katılıyorum bu kadar kafaya takılacak bir durum değil.

Aynisini benim eltimde yapti. Bende whatsupp dan anladim sildigini aninda bende onu sildim.

Sadece silmekle kalmadi bebegim oldu ne kaynim ne eltim arayip sormadi ayni sehirde olmamiza ragmen gormeye bile gelmediler.

Halbuki onlarin bebegi olunca biz hem hastaneye hemde evine gitmistik.

Ben dogum yapinca o benim telefonumu sildi aramadi sormadi. Kavga etmisligimiz laf soyleyip kirmisligimizda olmamasina ragmen.

Simdi bende dusunuyorum bayramda seyranda yan yana gelince nasil davranacagiz birbirimize diye.

Selam bile vermemeyi dusunuyorum ben acikcasi. Onlar yokmus gibi davranacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…