eltim numarami silmis.

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Daha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.

Yok degil tabi, umrumda degil. Ama ben fazla ince dusunceliyim. Bazi seyleri kayinvalidemlerim hatrina gormezden geldim sustum.

Belki o silmemis. Kucuk cocugu falan varsa o silmis olabilir görusmediginiz icin silindigini bile farketmemis olabilir. Bide nede bu kadar dert ettiniz kalkip ortak tanidiklara soracak kadar. ..

Bu kadar önemli olmamalı bence bu. Sende onunkini sil gitsin ya da silme bile tepkisiz kal. Görüşmüyormuşunuz da zaten gerek yok

Daha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.

numaranizin eltinizin telefonunda kayitli olmasi ne sizi yuceltir ne de kayitli olmamasi eltiniz icin bir oneminiz olmadigi manasina gelir. ofkeyle kalkan zararla oturur, sukunetinizi koruyun.

Onu nerden anladin.
benim numarami biri bilmez bundan eminim.ama ben okisin numarasini kaydedip baktigimda gorunuyor hatta degistirdi xaman bile

Belki o silmemis. Kucuk cocugu falan varsa o silmis olabilir görusmediginiz icin silindigini bile farketmemis olabilir. Bide nede bu kadar dert ettiniz kalkip ortak tanidiklara soracak kadar. ..
Bir yasinda oglu var evet ama okdr tesaduf mu olur kalkipta benim numarami silsin. Niye bunda ne sakinca var ki sormakta.

Onu nerden anladin.
benim numarami biri bilmez bundan eminim.ama ben okisin numarasini kaydedip baktigimda gorunuyor hatta degistirdi xaman bile
Neyi nasil anladim? Baskalarinda hersey gorunurken bende gorunmuyor. Bunun baska bir anlami yok

Zaten gorusmuyomussunuz sende sil gitsin. Hem niye utansin ki kadin iftira mi atti sana hakaret mi ettide yuz yuze gelmeye cekinecek?
Anlamiyorsunuz herhalde, neyse... Anlatcak cok sey varda cok uzun. Ozmn haklisiniz dersiniz belki.

Kadin sizi rehberinden sildiyse nie utansin ki, abartmissiniz yani yuzume nasil bakacak fln diyerek.
Hem belki tel bozuldu, cocuk sildi, kayboldu vs vs vs...
Resmen kafanizda bisey kurup, inanip, kendinizi kurmussunuz.
Cok onyargili davraniosunuz.

Kadin sizi rehberinden sildiyse nie utansin ki, abartmissiniz yani yuzume nasil bakacak fln diyerek.
Hem belki tel bozuldu, cocuk sildi, kayboldu vs vs vs...
Resmen kafanizda bisey kurup, inanip, kendinizi kurmussunuz.
Cok onyargili davraniosunuz.
Onyargili degil, bazi seylerden dolayi adim gibi eminim diyebilirim. Yani garanti veriyorum hatta.

Bence gayet umrunda gibi geldi yoksa niye dert edinesinki.zaten görüşmüyormussunuz eşinin telindende kendi telindende sil gitsin

Back
X