eltim numarami silmis.

ya belki yanlislikla silinmistir..
benim cilgin tlfum kac arkadasimin numarasini silmis gercekten haberim yoktu :KK22:
onlar beni arayinca farkettim hep.
hele cocugu filan varsa,tlfla oynarlarken silmis olabilirler numaranizi,bence icinizi karartmayin

Seni engellemiş numaranı sılmemiştir ama mutlaka bi sebebi vardır.

Siz yazınca farkettim de inanın bende eltimin numarası bile yok.başkalarına sormasaydiniz keşke.duyar ego tavan yapar şimdi.

Belki çocuk silmistir arada bir olay geçmemişse

Gecen telime format attim bazi numaralar silinmis sonradan fark ettim zaten sık görusmediginiz icin farkina varamamis olabilir.olurda denk gelirseniz hic sormayin benim numarami sildin mi diye.umursamayin bu durumu sikinti yaptiginizi da belli etmeyin

Ben de eltiminkini sildim sayılır hiç anlamam bu kv muhabbetlerini önem vermem aynı seviyede değiliz rahatsızsam benim hayatım neden çekineyim bahsettiğin de neden utansın bence .. Hiç bi mecburiyeti de yok bunlara canını niye sıkar ki insan

Hem elti elti elti denmesi de garip geliyo snki akraba gibi uzak birisi sonuçta eşinin bile kan bağı yok öyle davranılması da saçma seversin arkadaşın gibi o zaman yaparsın kendi hatrına yapacaksın bu hayatta her şeyi bence ;)

Son düzenleme:
Birden kendimden utandim be.
Muhabbetini sevmedgim bi kuzenimi engelledim whatsapptan. Silmekten daha beter.
Bana yazamiyor ve engelli oldugunu biliyor.
Diger kuzenlerle habr yolluyomus " sapsik e sorunsana beni neden engellemis' diye.

Ama oda haketti, umrumda degil.

Konuya gelince, neden bu kadar taktinki?
Ayrica yuzumu goremez felanlar, belkide yuzunu gormeye pekte heves degildir eltiniz. O zamn sap gibi kalirsiniz. Cok takiyosunz cook. Umrunuzda olmamasi gerekir.

Daha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.
biraz abartmamış mısın ben de bazen aynı durumu arkadaşlardan (sözde arkadaşlrdan ) birisinde farkettğim oluyor
tek yaptığım ise tınlamamak
çünkü sen üzüldükçe üstüne gelirler kendilerini de bişey zannederler

dert mi bu valla bende sildim eltimin numarasını ne gerek var whatsappıma bakıp duruyordu sildim facede ekli değil yanı ileride karşılaşırsak numaramı sildin diye trip atsa gülerim

Daha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.
illede seni sevmek zorunda değil bende eltimi sevmem görüşmeyizde. zoruna gidiyosa sende onu sil. bayramda falan yüzüne bakma bu kadar basit

Benimkinin hem telefonu yok hem de beni faceden silmiş. Hiç önemli değil zaten göresem de olur. Arar ara arkadaşlık isteği yollayıp geri siliyor ben de bir anlam veremiyorum. Arada geliyorlar, eserekli diyip geçiyorum :D

hayatımda gördüğüm en gereksiz trip :D

amma abartmışsınız ya.

siler veya silmez buna karışamazsınız takmayada gerek yok ama taktığınız belli hususi olarak sormuşsunuz bi kaç kişiye sizde silin madem olsun bitsin belkide yanlışlıkla silindi yada başka bişey oldu.

Back
X