- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
Aynen öyle.Aman silerse silsin demi :)) ne takiyo ki bu kadar kafaya
Hicte umrumda olmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.Aman silerse silsin demi :)) ne takiyo ki bu kadar kafaya
Bencede :))))Aynen öyle.
Hicte umrumda olmaz :)
biraz abartmamış mısın ben de bazen aynı durumu arkadaşlardan (sözde arkadaşlrdan ) birisinde farkettğim oluyorDaha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.
illede seni sevmek zorunda değil bende eltimi sevmem görüşmeyizde. zoruna gidiyosa sende onu sil. bayramda falan yüzüne bakma bu kadar basitDaha iki gün öncesine kadar whatsappte resimi, durum mesaji fln hersey gosteriyordu. Sabah baktim hicbirsey gostermiyor. Esimin telefonuna baktim onda hersey gosteriyor. Ortak tanidiklara sordum onlardada hersey gosteriyor. Durum boyleyken sildi demek diye düsündüm. Nedenini hic bilmiyorum. Sormayada niyetim yok. Uzun zamandir gorusmuyoruz, hicbiryerde denk gelmiyoruz. Insan birinu sevmek zoru da degil ama saygi gostermesi lazim. Mutlaka yuzyuze gelcek bayramda seyranda, kv lerde tesaduf denk gelirse. Ozaman nasil yuzume bakcak, ne yuzle. Numaramin rehberinde kayitli olmasina tahamulu olmayan bir insan yuzumude gormemesi lzm. Oda biraz zor.