Eltim st kata ev yapt

canım hiç takma..ben erken doğum riskinden dolayı 15 gün hastanede yattım..28 haftalık doğum yaptım..bebeğim 1 ay kuveste kaldı çıktı..15 gün bronşitten hastanede yattık..bu saydıklarım 2 ay içinde olanlar..ve eltim ne aradı ne sordu..uzakta değil bir üst sokağımda oturur kendisi..küçücük bebek çok zorlandım bakmak için bi gün kapımı çalıp bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı..aramızda bi problem yokken böle..deymez kendini üzmeye ne hali varsa görsün..inşallah eşinle çooooooook mutlu yaşarsın onlar seni bu konuda kıskansın inşallah..evinin güzelliği eşinin bakışında olsun..eşyanın güzelliği eşinin seni seviyorum sözünde olsun..senin kahkahalarının sesi eşinin sana yaptığı şakalarla olsun sana duam bu ALLAH LABUL ETSİN..kimsenin nazarı deymesin(amin):nazar::Saruboceq::lepi:
yazdıkların çok güzellllllllllllllllll bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmvereliniortak

Canım sende onun üstüne ev yap.Hem belki o zaman şimdi ki gibi durumları yoktu kayınvalidenlerin .. aman ya salla gitsin ister altıma ister üstüme evimin içinde değil ya.(Gerçi ben senin ne hissettiğini anlıyorum ama..)

sen kafana taktıkça kendine edersin pskolojin bozulur Allah göstermesin bırak kendi hallerine..bebegini düşürdügün halda ziyarete gelmeyen kaynanaya ne denilebilirki:kızgın:

ay allahım ya ne kayınvalıdeler eltıler var bnm suan daha eltım yok yanı nısanlı ama bılmuyorum ya böle seyler yasarmıyım kayınvalıdeme gelınce cok tatlıdr o opuyorumnanaktanpamuksekerım o bnm

acaba kayınvaliden eşinle diğer oğlu arasında ayrımcılık yapıyor olabilir mi?
ben anlatılardan öle anladım onlara ev yaptırmalar bence diğer oğlunu daha çok seviyor kaynana.

şöle bir durum da var insan hangi oğlunu daha çok seviyor saygı duyuyor ise o oğlunun eşinede düşkün ve davranışlarında daha özenli oluyor bu gerçek etrafımda böle bir sürü insan var.

Back
X