- 7 Şubat 2016
- 48
- 1.041
- 53
Kızlar merhaba.kaynım yeni evlendi.onları yemeğe alacağım,kızın da annesi kız nereye davet edilirse her yere gidiyo...Kv, kızın annesi, kaynım ve eşi...ne nişanlılık döneminde ne de başka zaman ben ne gittim,ne karıştım,ne de çağırıldım...kızın annesi ne hikmetse bana gelmek istiyomuş.eltimleri yemeğe davet edeceğimi duymuş zannediyorum...Kv de de eltini yemeğe alacaksan annesini de çağır dedi,ben bişey demedim.sonra mecbur değilsin ama 1 tek kendi geliyo falan dedi.vel hasıl normalde o yemeğe Annemleri de çağıracaktım,annemler istemediler...kızın annesini de çağırmak istemiyorum çünkü şöyle düşünüyorum;Kv onlarla çok samimi olabilir fakat ne benim annemler ne de ben samimi değiliz...şimdi ben onun ailesini veya annesini çağırırken o benim annemi çağırmayacak ve ben bu duruma üzülebilirim, biliyorum...ön yargı değil bu görüşmüyorlar çünkü ...selam kelam...ben de eltimle şuan için öyleyim...sizce kızın annesini çağırmalı mıyım? Lütfen oluru neyse onu yazın? Nasıl olmalı? Bilmediğim için bilen kişiler yardımcı olursanız çok memnun olurum...vesselam...