Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) buna sebebiyet verdiği veya bi şekilde mecbur bırakıldığım için kızıyorum ben de...Eltinin annesi senin hakkıında karar verecek iyi biri olup olmadığını merak işte
Ben o iyi daesin diye yapmıyorum samimiyetimle söylüyorum....önce Allah rızası sonra eşimin hatrı...ilerde laf sahibi olmalarına fırsat vermemek için...eşim üzülmesin diye...ben vazife olarak elimden geleni yaparım...gerisini zaman gösterir..Ne yaparsan yap eltller kötü oluyor emeğine yazuk olacak burayada yazıyorum
Arkadaşım merhaba ,senin durumuna benzer bu durumda bende var,benimde görümcemin eşinin ailesi bu şekilde,bi ramazan olur yok iftara çağır,kv cagirirlar bizi de çağırırlar,bayram olur el öpmeye gidin boş gitmeyin ama, görümceme gelir hosgeldine gidin vs vs.bu arada ayni sehirdeyiz hepimiz,aslında görümcemin kv si kp i tatlı insanlar ama yok görümcemin görümcesi falan çok bunaltiyorlar, yanlış anlaşılmasın bunları yapmaktan gocunmuyorum ama bazen çok sıkılıyorum,ben pek sevmiyorum gel gitleri,kv göre dahası da var,komşularıma da gidin bayramlaşmaya falan filan,eşimle de ara sıra kavga ederiz bu durumlardan,gelsinler gitsinler sevap alıyoruz diyor ama ben sıkılıyorum,kadınlar bir arada erkekler başka bir tarafta muhabbet,çok bunaltıcıKızlar merhaba.kaynım yeni evlendi.onları yemeğe alacağım,kızın da annesi kız nereye davet edilirse her yere gidiyo...Kv, kızın annesi, kaynım ve eşi...ne nişanlılık döneminde ne de başka zaman ben ne gittim,ne karıştım,ne de çağırıldım...kızın annesi ne hikmetse bana gelmek istiyomuş.eltimleri yemeğe davet edeceğimi duymuş zannediyorum...Kv de de eltini yemeğe alacaksan annesini de çağır dedi,ben bişey demedim.sonra mecbur değilsin ama 1 tek kendi geliyo falan dedi.vel hasıl normalde o yemeğe Annemleri de çağıracaktım,annemler istemediler...kızın annesini de çağırmak istemiyorum çünkü şöyle düşünüyorum;Kv onlarla çok samimi olabilir fakat ne benim annemler ne de ben samimi değiliz...şimdi ben onun ailesini veya annesini çağırırken o benim annemi çağırmayacak ve ben bu duruma üzülebilirim, biliyorum...ön yargı değil bu görüşmüyorlar çünkü ...selam kelam...ben de eltimle şuan için öyleyim...sizce kızın annesini çağırmalı mıyım? Lütfen oluru neyse onu yazın? Nasıl olmalı? Bilmediğim için bilen kişiler yardımcı olursanız çok memnun olurum...vesselam...
:))Ayyy ne gıcık bi durum. Bi an içselleştirdim de :) çağırma yaa ne çağrıcan, kaynanan da öyle her şeye karışmasın. Kendim gibi gıcık oldum şu an
Bosver cagir oyleyse 2saat oturup giderler o cagirmasada olur sen insanligini yapmis olursun.O sağolsun ev durumlarına müdahale etmez...ben istemiyorum kızın annesini çağırmayı...ama gelmeye gelecekse de hazırlık yapmışken mi çağırsam?
Peki Kv samimi olduğu için niye çağırmadın derse ne demeliyim?