Eltim ve annesi!!!! Acilllll!!!

Gençler biz aramızda yaptık bunu başka zaman geniş yemek de yaparız de geç

O zaman da Kv eltinin ailesi senin ailen çağırırsın yemek olmaz da çay olur vs

Kv ye böyle der bildiğini okursun

Eltinin annesi onların evinde yaşamıyor ise onu çağırmak bana garip geldi velisi ile mi gelsin kız yani

Siz gençler yiyin için oturun

ozel olarak cagirma cnm.
annesini tutup getirirse de kenarda bi tabagin olsun cikartir koyarsin yemegini.
ama bence annende gelsin demene gerek yok,kvnin karismasina da gerek yok.
icine nasil sinecekse oyle yap.
sahsen ben cagirmazdim ama gelirse de kapiyi yuzune kapamazdim.

Muhatabım değilsiniz...lütfen dar görüşünüzü kendinize saklayın! Tam da dediğiniz gibi SANA-NE!
dar görüşlü olan sensin yazık elitinize bi bilse sizin gerçek kişiliğini yüzüne bakmaz ! oda çok sürmez öğrenir bu tavır sizde varken ...

Kayınvalideniz rica etmiş, annenizin kabul etme demiş olmasını baz alarak..Misafir olarak davet edeceğiniz kişiler konusunda Aile büyüklerin etkisinde kalmadan karar vermeniz gerekir.

Sizin kendi aileniz/kayınvalideniz olacaksa eğer eltinizin annesinin de bu davette olması benim nezdimde çok normal.. Sizin göre değilse başkalarının düşüncelerini sorgulamayın.. ama önyargılı davranmamak adına tanımanıza fırsat doğacaktır. Başkalarının ağzından -mış'lı cümlelerle tanıyamazsınız..

Kayınvalideniz rica etmiş, annenizin kabul etme demiş olmasını baz alarak..Misafir olarak davet edeceğiniz kişiler konusunda Aile büyüklerin etkisinde kalmadan karar vermeniz gerekir.

Sizin kendi aileniz/kayınvalideniz olacaksa eğer eltinizin annesinin de bu davette olması benim nezdimde çok normal.. Sizin göre değilse başkalarının düşüncelerini sorgulamayın.. ama önyargılı davranmamak adına tanımanıza fırsat doğacaktır. Başkalarının ağzından -mış'lı cümlelerle tanıyamazsınız..
Benim annem çağırma demez,öyle biri değil...Kv çağırmamı istedi,annemler davette olmayacak...oluru neyse onu sordum arkadaşlar...kimseye önyargı beslediğim yok...Allah'ın izniyle gelecekler...

Benim annem çağırma demez,öyle biri değil...Kv çağırmamı istedi,annemler davette olmayacak...oluru neyse onu sordum arkadaşlar...kimseye önyargı beslediğim yok...Allah'ın izniyle gelecekler...

Kızlar merhaba.kaynım yeni evlendi.onları yemeğe alacağım,kızın da annesi kız nereye davet edilirse her yere gidiyo...Kv, kızın annesi, kaynım ve eşi...ne nişanlılık döneminde ne de başka zaman ben ne gittim,ne karıştım,ne de çağırıldım...kızın annesi ne hikmetse bana gelmek istiyomuş.eltimleri yemeğe davet edeceğimi duymuş zannediyorum...Kv de de eltini yemeğe alacaksan annesini de çağır dedi,ben bişey demedim.sonra mecbur değilsin ama 1 tek kendi geliyo falan dedi.vel hasıl normalde o yemeğe Annemleri de çağıracaktım,annemler istemediler...kızın annesini de çağırmak istemiyorum çünkü şöyle düşünüyorum;Kv onlarla çok samimi olabilir fakat ne benim annemler ne de ben samimi değiliz...şimdi ben onun ailesini veya annesini çağırırken o benim annemi çağırmayacak ve ben bu duruma üzülebilirim, biliyorum...ön yargı değil bu görüşmüyorlar çünkü ...selam kelam...ben de eltimle şuan için öyleyim...sizce kızın annesini çağırmalı mıyım? Lütfen oluru neyse onu yazın? Nasıl olmalı? Bilmediğim için bilen kişiler yardımcı olursanız çok memnun olurum...vesselam...
Sizin yerinizde olsam cagirmazdim benim annem bile yanimda yokken eltimin annnesini niye cagirayim ki??

bizde de öyle fakat özel istek ister gibi onu da çağır dediği için orda bi durdum...

Işte Kv faktörü...sanki benim. Annem gelin davetinde benimle beraber gezdi...

Yukarıda mesajinizda annenizin sizinle gezdigini yazmışsınız her neyse

Bir arkadaş yazmış gelini cagirirken annende gelmek isterse buyursun gelsin de hem özel aramamis hemde kötü olmamış olursun yoksa bu iş uzar kotu ye gider benden söylemesi

Muhatabım değilsiniz...lütfen dar görüşünüzü kendinize saklayın! Tam da dediğiniz gibi SANA-NE!
Konu sahibi sen sacma sapan yorum yapanlara takilma 1 kap yemegi kimse kiskanmaz olayin sadece 1 kap yemekten olmadigini anlamayan arkadaslar var aramizda tuhaff!!

Ben onları görmüyorum arkadaşım....onlar sadece yazmış olmak için yazan klavye delikanlılığı yapan zavallı tipler...mutsuz insanlar yaptığı yorumdan belli ediyor kendini...ben bu konudan alacağımı aldım...teşekkür ederim...:))
Konu sahibi sen sacma sapan yorum yapanlara takilma 1 kap yemegi kimse kiskanmaz olayin sadece 1 kap yemekten olmadigini anlamayan arkadaslar var aramizda tuhaff!!

Yukarıda mesajinizda annenizin sizinle gezdigini yazmışsınız her neyse

Bir arkadaş yazmış gelini cagirirken annende gelmek isterse buyursun gelsin de hem özel aramamis hemde kötü olmamış olursun yoksa bu iş uzar kotu ye gider benden söylemesi
Sanki benim annem benimle beraber gezdi yazıyo orda:))

Kızlar merhaba.kaynım yeni evlendi.onları yemeğe alacağım,kızın da annesi kız nereye davet edilirse her yere gidiyo...Kv, kızın annesi, kaynım ve eşi...ne nişanlılık döneminde ne de başka zaman ben ne gittim,ne karıştım,ne de çağırıldım...kızın annesi ne hikmetse bana gelmek istiyomuş.eltimleri yemeğe davet edeceğimi duymuş zannediyorum...Kv de de eltini yemeğe alacaksan annesini de çağır dedi,ben bişey demedim.sonra mecbur değilsin ama 1 tek kendi geliyo falan dedi.vel hasıl normalde o yemeğe Annemleri de çağıracaktım,annemler istemediler...kızın annesini de çağırmak istemiyorum çünkü şöyle düşünüyorum;Kv onlarla çok samimi olabilir fakat ne benim annemler ne de ben samimi değiliz...şimdi ben onun ailesini veya annesini çağırırken o benim annemi çağırmayacak ve ben bu duruma üzülebilirim, biliyorum...ön yargı değil bu görüşmüyorlar çünkü ...selam kelam...ben de eltimle şuan için öyleyim...sizce kızın annesini çağırmalı mıyım? Lütfen oluru neyse onu yazın? Nasıl olmalı? Bilmediğim için bilen kişiler yardımcı olursanız çok memnun olurum...vesselam...
Çağırmak zorunda degilsin tabiki. Ayrıca genç ortamlarına gelmek isyeyen yaşlıları da hiç anlamam. Bırakın gençler kaynaşsın. Eltinin anasının ne işi varmış. Dıdının dıdısı

ay bazı üyeler hakikaten okurken insanı deli ediyor. Kadın bir şey sormuş, ne bir kap yemeği kıskanmasını bırakılmış, ne bir şey, karakteri ile ilgili yorumları saymıyorum bile.
Hanım yazmış eltinin annesi, konu sahibinin evini kıyas yapmak vs için gelmek istiyor. Bunu diyen işe burnunu sokan kv. Yani öyle kızımla olayım gibi bir niyet yok.
Yerinde olsam eltinin arar bir güzel davet ederdim, konuşma sırasında isterse annende gelebilir derdim. Madem niyet belli ona göre iyi bir şekilde ağırlardım.
AMA millet gelmeden eşimi de yumuşakça uyarırdım, bunun öylesine yeni evli ziyareti kaynaşma yemeği vs olmadığını bir güzel açıklardım ki, uemekte dikkatli konuşsun, dikkatli ve sevecen davranasın.

Bazen kardeşler bir araya gelince kendilerini baba evinde sanıp çocuklaşıyor çünkü.

Ay bu çok ayıp olur...nezaketsizlik olur...ne kadar samimi olmasam da düşmanım değil..gelen misafirin kalbini kırmak yakışmaz...Allah muhafaza...empati yapın size yapılsa buz kesersiniz...yine de teşekkür ederim...
e sende ozaman cagır nıye sorun edıyosun kı 1 tabak fazladan masaya gırcek sadece sorun ne ozaman :)

Back
X