- Konu Sahibi minikbalikasya
Elimde degil eltimi kiskaniyorum !! )): size de aciklayayim haksiz miyim karar verin.kayinpederimin dort tane evi var.birinde kendileri digerinde esimin abisi oburunde biz oturuyoruz.diger ev de kirada.kayinvalidemin evine gelin gittim basta.bir sene oyle yasadim.sebebide kirada olan ev satilacakti oyle ev alacaktik.su an bizim oturdugumuz evde oturuyorduk.kirada ki evlerden biri merkeze yakin ama cok ufakti 65 m2 kadar..cocugumuz olursa sigamayiz dedik.diger evde merkeze asiri uzakti esim ise zor gidip gelirdi.bizde evlerden birini satalim ev alalim dedik ondan bekledik..dogumuma yakin kayinvaliden kacarcasina ufak olan eve tadilat yaptirdi mobilya aldi cikti.gorseniz evi yeni gelin evi gibi..tabi benimde esyam vardi ama kayinvalidemle yasadigim icin mobilya almamistik..10 senelik mobilyalari kullaniyoruz su an..mutfagimiz berbat gomme dolabimiz kirik..oysa eltime evlenirken herseyleri aldilar..mutfagini bile yaptirdilar..oysa bizden bir sene once evlendi.evlenirken esimin abisinin ustune dikkan acmislardi..tabi esimde ordaydi ama dukkan nedense abisinin ustune kaldi..simdide abisinden ayrilip kendi birseyler yapmaya cabaliyor.o yuzden birsey isteyemiyorum ama...haksizlik var mi yok mu sizce? Esimin dedigi gibi kuruntu mu yapiyorum delirmek uzereyim..): onlara hrrsey var bize avucunu yala mi oldu? ):