Eltim ve görümcem yardim kizlar :(

Valla benim eltimle aramda dağ büyüklüğünde mesafe var çok memnunum ve mutluyum bu konuda.

Bu elti seni favorilerden çıkarmalarını sağlamış

yerinde gözü varmış belli ki

eltinle de görümcenle de mesafeli olursun bundan sonra
herkese herşeyini anlatmazsın
kv ne saygılı davranışlarını sürdürürsün olur biter
bırak onlar samimi olsunlar boşver

valla benim eltim gibisi yoktur ..düşman başına..benzer durumdayız seninle aslında. Konularımı oku istersen.
ben çareyi muhattap olmamakta buldum.Hatta aynı ortama girince bile konuşmuyoruz eltimle.
Görümcemle de mesafeliyiz. 6 yıldır uğraşıyorum kendileri ile.
çözümü kocam buldu sağolsun görüştürmüyor misss gibi

Isiniz gucunuz yokmu , herkes birbirini kotulemis ..
Hen anlamiyorum eltiye neden hersey anlatilir ..
Bazi seyleri icinizde tutun oyle herkes bikez yuzunuze güldu diye hemen herseyi neden anlatiyosunuz..

Ayrica gorumcene de boyle anlat , tabii eger sende gorumceni eltinin yaninda kotulemediysen.

Yahu çok mu önemli.Hayat bir elti bir görümceden mi ibaret.Kim kiminle iyi olursa olsun.Herkes ederi kadar.

Gorumcenle birebir konusmalisin. Bir gun davet et hatam varsa ozur dilerim de. Birdaha 2mizin sorunu olursa 2miz cozelim de. Ama eltini de kötüleme. Sen de politik ol biraz madem isler boyle yuruyor.

Türk milleti olarak sorunumuzu muhatabımızla değilde 3. şahışlarla paylaşırız sonra o laflar 1'e 5 katılarak döner dolaşır bizi bulur bir arkadaşta söylemiş kendi düşen ağlamaz. Hepsiyle arana mesafe koy fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…