• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim ve görümcem yardim kizlar :(

Elizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
26
2
88
Adıyaman
selam kizlar ben esimin ailesiyle cok iyi gecinirdim büyükden kücüge herkesin favori geliniydim ama bu son zamanlarda kendimi dislanmis hissediyorum. Eltim ve görümcem bir olup bana yüz cevirdiler, herseyi akisini biraktim ama üzülmemek elde degil :(
Biz görümcemle iki kardes gibiyken küstük (ben küstüm) ve bu esnada eltim bana cok yakinlik gösterdi ( sen haklisin kendini cok ezdirdin gibi seylerle beni doldurusa getirdi), görümcemden bulamadigi ilgiyi bende buldu- bir zaman sonra görümcemle aramiz düselmeye basladi ve bunu farkeden eltim megerse beni görümceme kötülüyormus kendim tesadüfen duydum - ve farketdimki görümcem gercekden onun etkisinde kalmis (tipki benim gibi) konusuyoruz ama eskisi gibi iyi degiliz iki yabanci gibiyiz - bende hamileyim eltimde ben eltimi tebrik etdim hamileligini ögrendigimde ama ben hamile kaldigimda tebrik etmedi. Eltim insanin yüzene gülen arkasinda konusan birisi bende tam tersi biri hakkinda konusmussam mesafeli davranirim daha iki dakika önce hakkinda konusdugum insana nasil güleyim? eltime güvendigim icin gercekden cok pismanim herseyimi anlatdigim icin ama olan oldu kendi düsen aglamaz hesabi benimkisi :(
Kaynanamda farkinda bir gün bana hak veriyor iki gün sonra hem beni hemde eltimi sucluyor ne yapacam bilmiyorum- eltim resmen beni görümceme yakin olmak icin kullanmis...

Eğer görümceni seviyorsan eltinin seni dolduruşa getirdiğini söyle. Onuda dolduruyorsa zaten anlıcaktık. Yüzleşin.

selam kizlar ben esimin ailesiyle cok iyi gecinirdim büyükden kücüge herkesin favori geliniydim ama bu son zamanlarda kendimi dislanmis hissediyorum. Eltim ve görümcem bir olup bana yüz cevirdiler, herseyi akisini biraktim ama üzülmemek elde degil :KK43:
Biz görümcemle iki kardes gibiyken küstük (ben küstüm) ve bu esnada eltim bana cok yakinlik gösterdi ( sen haklisin kendini cok ezdirdin gibi seylerle beni doldurusa getirdi), görümcemden bulamadigi ilgiyi bende buldu- bir zaman sonra görümcemle aramiz düselmeye basladi ve bunu farkeden eltim megerse beni görümceme kötülüyormus kendim tesadüfen duydum - ve farketdimki görümcem gercekden onun etkisinde kalmis (tipki benim gibi) konusuyoruz ama eskisi gibi iyi degiliz iki yabanci gibiyiz - bende hamileyim eltimde ben eltimi tebrik etdim hamileligini ögrendigimde ama ben hamile kaldigimda tebrik etmedi. Eltim insanin yüzene gülen arkasinda konusan birisi bende tam tersi biri hakkinda konusmussam mesafeli davranirim daha iki dakika önce hakkinda konusdugum insana nasil güleyim? eltime güvendigim icin gercekden cok pismanim herseyimi anlatdigim icin ama olan oldu kendi düsen aglamaz hesabi benimkisi :KK43:
Kaynanamda farkinda bir gün bana hak veriyor iki gün sonra hem beni hemde eltimi sucluyor ne yapacam bilmiyorum- eltim resmen beni görümceme yakin olmak icin kullanmis...
Bence herkese karşı mesafenizi koruyun :KK33:

Milletin hakkında kazan kaynatanlar birgün o kazanın içine kendisi düşer
Kendi düşen ağlamaz diyorum size

Eltiniz size çok ezildin vs dedigine göre, siz görümcenizle ilgili birşeyler anlattınız eltinize,hatanın büyüğü bu olmuş. Eltinizde ilk fırsatta anlatmış görümcenize.
Bence aile içinde kimseyi kimseye anlatmamaya hatta yanınızda bile konuşturmamaya başlayın. Dedikodu kanımızda var maalesef, birazda art niyet ve boşboğazlık varsa şenlik kaçınılmaz oluyor genelde.

burada kime hak verdigini pek anlamadim?-
Hicbirinize vermiyorum
Hepiniz bulduğunuz fırsatta birbirinizin arkasından dedikodu yapmışsınız
Birisi bana gelip şu kişi beni dolduruşa getirdi o yüzden senin hakkında dedikodu yaptım dese; senin karakterin yok mu derim ona
Siz eliyle bir olup görümceyi dışlamışsınız, şimdi siz dışlandınız, bundan sonraki adımda muhtemelen eltiyi dışlarsınız bu ve türevi kombinasyonlarda yaşayacakmışsınız gibi görünüyor
Ya da ikisiyle de aramıza mesafe koyup kimseyle dedikodu yapmayacaksınız...

Bastan iliskileriniz iyiymis hal boyleyken en ufak biseyde biribirinizin arkasindan atip tutarsaniz doldurusa gelirseniz olacagi bu. Gorumcenle sorunun varsa bunu onunla halllet eltinle gorumcenin dedikodusunu yapma mumkunse.hakliysanda haksi duruma dusersin. Artik olan olmus bundan sonra herkesle mesafeni koru gereksiz kulislerede girme.konuscak baska seyinizmi yok eltiyle gorumceyi gorumceyle eltiyi cekistiriyosunuz.gorumcenize durumu anlat ve durust ol

konusarak irdelemek yerine herseyin durulmasini bekle.zaman herseyin ilaci unutulur gider

Bende de elti ve görümce var. Sorun yaşamamak için ilişkimi yüzeysel tutuyorum. Fazla samimi olmuyorum ikisiyle de. Ama aslında senin asıl akraban, çocuklarının halası görümcen. O eşinin ablası, eşin de eltinden çok ablasını tutar tabiki. Bence asıl görümcenle aranı bozma. Eltiyle de özel muhabbete girmeyip yüzeysel takılmakta fayda var.

Unutun bu konuları. Bir daha gündeme gelmesin. Bundan sonrası için de söylediğim gibi davranmakta fayda var.
Benim ikisiyle de evim çok yakın. Seviyorum ama bazen çokta sinir oluyorum. Napıyorum? Fazla bir araya gelmiyorum. Gelince de özelimi filan anlatmıyorum, polemiğe girmiyorum. Havadan sudan konuşuyorum. Başka türlü yürümüyor çünkü. Dediğim gibi çocuklarımın halası olacağı için görümcemle daha yakın olmak isterdim ama o da çok içine kapanık. Bana bir şey olsa çocuğuma halası sahip çıkar, bir de böyle düşün.

selam kizlar ben esimin ailesiyle cok iyi gecinirdim büyükden kücüge herkesin favori geliniydim ama bu son zamanlarda kendimi dislanmis hissediyorum. Eltim ve görümcem bir olup bana yüz cevirdiler, herseyi akisini biraktim ama üzülmemek elde degil :KK43:
Biz görümcemle iki kardes gibiyken küstük (ben küstüm) ve bu esnada eltim bana cok yakinlik gösterdi ( sen haklisin kendini cok ezdirdin gibi seylerle beni doldurusa getirdi), görümcemden bulamadigi ilgiyi bende buldu- bir zaman sonra görümcemle aramiz düselmeye basladi ve bunu farkeden eltim megerse beni görümceme kötülüyormus kendim tesadüfen duydum - ve farketdimki görümcem gercekden onun etkisinde kalmis (tipki benim gibi) konusuyoruz ama eskisi gibi iyi degiliz iki yabanci gibiyiz - bende hamileyim eltimde ben eltimi tebrik etdim hamileligini ögrendigimde ama ben hamile kaldigimda tebrik etmedi. Eltim insanin yüzene gülen arkasinda konusan birisi bende tam tersi biri hakkinda konusmussam mesafeli davranirim daha iki dakika önce hakkinda konusdugum insana nasil güleyim? eltime güvendigim icin gercekden cok pismanim herseyimi anlatdigim icin ama olan oldu kendi düsen aglamaz hesabi benimkisi :KK43:

İşte başkasının dolduruşuna gelirseniz başınıza bunların gelmesi normal.

Unutmayın bir laf var kuma gemisi bile yürürmüş elti gemisi yürümezmiş:KK53:

geçmiş olsun ben çok önemsemem insanların beni sevip sevmemesini, kafama göre takılırım eyvallahım yoktur o yüzden beni çok takıntıya sokmazdı bu durum ama siz önemsiyorsunuz belli ki samimiyetinizi kaybetmeyin eltiniz dediğiniz gibiyse görümcenizi de sokması yakındır herkes görür anyayı konyayı ;)

En güzeli mesafe. Sonra uğraşmıyosun böyle şeylerle :KK14: Zaten en sevmediğim şeydir aile içi dedikodu :KK53:

Git konuş görümcenle..
Bence tek çözüm bu..

Back
X