Merhaba
ben de cok konu acan biri degilim hatta epeydir foruma girmiyordum.ama cok canim sikiliyor.gercekten de tavsiyelere ihtiyacim var.
alemden uzaktayim.12 yildir evliyim .esimin ailesi de uzakta.yanimizda bekar bir kaynim var.
2 sene önce evlendi.ben cok zorluk yasadigim icin eltim zorlanmasin diye elimden geleni yaptim
ama ufacik bir sürtüsmede ortaligi birbirine katti.ben de araya biraz mesafe koydum pek aramadim.
sürekli abuk subuk konusmalarla biraz zaman gecti.bir süre önce kayinvalidemlerin yanina gitmisti.ben de en büyük görümceme biraz ögüt vermesini,esimin yaninda bazi hareketlerinin hos olmadigini (cünkü yanimizda neredeyse kocasinin agzinin icine düsecek) onu uyarmasini rica ettm.ama görümcem beni neredeyse tersledi cünkü elti orada gayet saygili,edepliymis.esim de onlarla gitmisti ve annesi kalp hastasi diye bir sey anlatmamis.ve ben ylanci duruma düstüm.eltim yanimiza döndügünde daha bir soguktu.en sonunda 1,5 senenin sonunda evde esim var.bir tanidik erkek misafir var,kaynim var elti benden mutfakta tartismaya girdi.
sonra da hemen kocasini cagirdi mutfaga .bir sürü laf saydi ben ayip diye icerde esim ve misafir duymasin diye pek bir sey diyemedim.kaynim da sadece tamam canim,oldu canim deyip karisini sakinlestirdi.
1 hafta sonra arkadasim beni cagirdi evine,benim elti de geliyormus megerse.neyse orada yine laf vurmalar falan derken biz kavgaya tutustuk.cünkü arkadaslarimin yaninda bana diyor ki sen beni ve kocami kiskaniyorsun,sen beni cekemiyorsun.herneyse tabi yine hemen esini aradi ama bu arada beni de esimle tehdit etti.istersen esinin yaninda konusalim diye .ben de eve gidince esime dedim hadi beraber evlerine gidelim .gittik
esimin karsisinda diyorki benim kocam senin karinin ne oldugunui anladi.ve öyle basit sacma bir neden anlatti ki ...yazacak birsey bulamiyorum.kocasi herzaman ki gibi cit cikarmadi.
eve geldik gece 2 de kaynim bana mesaj atti yenge bize karisma diye
beynimden vurulmusa döndüm cünkü ben onu kardesim gibi görüp deger vermistim ve karisinin terbiyesizliklerine onun icin katlanmistim.ve inanin bana bir seylerine karismadim.esim dediki annem kalp hastasi bu kavgayi anneme anlatma .ben de anlatmadim
sonra yazin kayinvalidemlerin yanina gittik .kayinvalidem bana karsi tavirli gibiydi. en sonunda ben dayanamadim ve patladim.eltiyle kavga ettik dedim.biliyorum dedi ama bana hic sormuyor neden nicin
anladim ki bana hak vermiyor
bütün tatilim zehir oldu.üstelik elti cok yalanci .söylemedigim seyleri sööyledin diyor.
arkadaslarimin yaninda konustugu seyleri yanlis anladiniz,öyle demek istemedim diyor.
görümcelere yalakalik yapayim diye kirk takla atiyor.ve daha bir sürü sey
ben 37 yasindayim,elti 24
bir saygi görmedigim gibi 12 yillik gelinlik emegim de cöpe gitti.elti 2 yillik iyi gelin oldu.bense kötü oldum
kaynimla aram bozuldu.kaynanamla arama sogukluk girdi,esimle bir sürü kavgalar aettik
sinirlerim cok yiprandi
ben bu kadinla nasil basedecegim lütfen yardimmmm