- 8 Ekim 2016
- 91
- 82
- 8
- 37
- Konu Sahibi ranyalya88
-
HaklisnzYuva yikan kadini kiskanmayin,o kadar soyleyeyim. Gerisi bos
Garip bi sekilde kiskaniyorum.15 yaş buyuk benden.ama cok güzel kadin.cok hamarat cok titiz evi ayna gibi.her is gelir elinden.konusmasi filan cok etkileycidr insanlar ona hayran olur.esi de oyle.yere göğe sigdramaz.kv dem gorumcelerim cok sayar cok sever.ben onun gibi titiz hamarat ve bilgin deglm.onun gordugu degeri de asla gormem.ama tum bunlarn yaninda bir yonu var ki onu dusun bu kadin kiskanilmaz diyor.kaynim başkasyla evliyken bununla iliskisi basladi.yani bu eltim yuzunden bir yuva dagildi.yuva yikan kadin yani.4 cocugun babasiz kalmasina neden oldu.ustelik kendi 11 yasndaki kızını da kaynim icin babaanesine birakip evlendi.kizi ondan nefret ediyor ve 4 yil oldu hic görmedi
Biliyorum cok sacma ben kimseyi kiskanmadm hayatmda ama engel olamiyorum.nasıl yenerim bu gereksz duyguyu
Yok kiskanclktan olmuyorum ama kiskandgm doğru. Eksilerini hatrlayip kiskanma diye telkin ediyorum kendimi :)Hazir kiskancliktan ölürken bir de gecmisini dökeyim demissin
Eltinin dogru bir insan olup olmadigini bilemem. Anlattigin konunun ayrintisini bilemem.Yok kiskanclktan olmuyorum ama kiskandgm doğru. Eksilerini hatrlayip kiskanma diye telkin ediyorum kendimi :)
Neden olmayan birseyi paylasayim ki.durustce kiskandgimi soyledm.emin olun herkes bunu söylemez.belki de yaptiklari da olmasa dedignz gibi kiskanclktan olebilrdm ama anlatgim şeyler doğru ve ben bu yönlerini dusununce kiskanilck biri degil diye kendmi frenlemeye calisyorm.o yüzden paylastm o yönünüEltinin dogru bir insan olup olmadigini bilemem. Anlattigin konunun ayrintisini bilemem.
Belkide anlattigin gibi degildir.Oyuzden senin sirf eltini kiskaniyosun diye gecmisini buraya dokmen cok yanlis geldi bana.
Evet ya diyorum ya cok sacma ama elimde değil. Sanirim fazla ilgi gormesi benim gibi silik bir karekter icin kiskanma sebebi olduBu kadını mı kıskandın? Kendini ne kadar küçümsemişsin ya hu!
Evet belki de.bende kendmce iyiym ama tabi ki onun ceyregi bile etmem o konuda.bir de dil hakimiyeti cok kuvvetlidr.her konuda bilgi sahibi oldgndan cok guzel de ifade eder.o yuzden cok pisirk kalırm yanındaÇevrende hamaratlıgı titizliğiyle çok övülen bir kadın ise bilinçaltın bu sebepten kıskanmanı sağlamıştır
Allah uzak etsin aman cok dogru dedinz.evet oncekini sevmezdilerKendinize şunu söyleyin
'Ben ne kadar çirkinsem o benden daha çirkin
Ben ne kadar pissem o benden o kadar pis.
Çünkü ben yuva yıkmadım'
Ayrıca kv görümceler nasıl sevip sayarlar bu kadını ya. Önceki gelin sevilmiyormuş anlaşılan.
Evet cok haklisnz.bu yasadgm hissin tek cozumi aslnda kendimi geliştirmek olacaktr.yoksa bu sacma sapan duyguyla korelrm ancaHer bireyin kendine özgü yetenekleri vardır elbette sizinde çok güzel o kişin yapamadıgı yetenekleriniz vardır yoksa tek tip insan modeli olur benim nacizane fikrim kendinize hobi edinin kitap okuyarak veya el işi yapmaktan zevk aldıgız seylere odaklanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?