- 8 Ekim 2016
- 91
- 82
- 8
- 37
- Konu Sahibi ranyalya88
2.ler cok kiymetli olur derler ya bilmiyorm dogru galiba.asiri ilgi var hem esinden hem ailesinden.ben cok geri plandayim o konuda.belki de bu ilgszlkten dolayi kiskanmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler haklisnz elbet.Kendin ol kimse olmaya çalışma. O öyle biri sen böylesin. Kıskanılacakta birşeyini göremedim. Zamanla sende çok becerikli hamarat olursun bunlar zamanla olur.
Hayir asla iftira degil olani söyledim.herkesin icinde bir kiskanclk var bence.siz hic kiskanmadnz mi?evet bunun sacma bir duygu oldgunu biliyorm belirttim de zaten. Niyetim kimseye iftira atip kiskanclgimi baskilamak degil.sadece bu histen nasıl kurtulurm diye olanlari soyledim.Kıskanç insandan korkarım ben. Kendinizi düzeltmeye çalışın. Umarım kıskançlıģınızdan dolayı eltinize iftira atmamışsınızdır.
Eltinin dogru bir insan olup olmadigini bilemem. Anlattigin konunun ayrintisini bilemem.
Belkide anlattigin gibi degildir.Oyuzden senin sirf eltini kiskaniyosun diye gecmisini buraya dokmen cok yanlis geldi bana.
Evet eşler cok onemli o konuda.kaynim sanırım ona yuva yikan gözüyle bakilmasin diye asiri deger verdgi icin ailesi de oyleEltini kaynın el üstünde tutmasa kimse tutmaz ona o degeri eşi kazandırıyor.
Yuva yıkmışsa da kendi sorunları eden bulur demişler boşver sen.
Hayir yok.Kaynınızdan çocuğu var mı?
Kinadgi sey başına gelmeden olmezmis bir insan derler.ama bu hayatta kinadgm tek sey budur umarim umarim basıma gelmez.yuva yikip üstüne de bir erkek uğruna yavrusunu terkeden birini kiskanmam ozguven eksikgidr yanlistr ama fesat biri degilimdrKınadığınız şey başınıza gelmez umarım. Yaşınız kaç bilmem ama hayat sizin karşınıza neler çıkaracak bakalım. Kıskanmayın , fesat insanlar sizin gibi hep eksi yönlerini düşünüp kendilerini tatmin etmeye çalışır, kıskançlık duygularını bu şekilde bastırmaya çalışır. Ama neticede kadın güzel ve saygı görüyor. Kendinizi dizginleyin
Hayir tabi ki olayin ic yuzu farklidir burda elestiri gelir falan diye dedim. Tabi ki anlattiklarin gercekten yasanmissa kiskanilacak bi tarafi varmi ? Yok ozaman bosver. Etrafinda cok konusuluyosa sende takinti olmustur.Neden olmayan birseyi paylasayim ki.durustce kiskandgimi soyledm.emin olun herkes bunu söylemez.belki de yaptiklari da olmasa dedignz gibi kiskanclktan olebilrdm ama anlatgim şeyler doğru ve ben bu yönlerini dusununce kiskanilck biri degil diye kendmi frenlemeye calisyorm.o yüzden paylastm o yönünü
Bu benim dusuncem. Kiskandigini belirtirken ayrica elestirmesi avutma gibi geldi. Bi insanin ahlaki yönu berbatsa oyle bir kisinin neyini kiskanabilir bir insan. yorumumun icerigi budur zaten.Ne konu sahibinin adı belli ne de eltisinin adı belli. Neresi yanlış?
Kıskançlıkla fesatlık aynı şey değilmidir ki. Aslında sizin ki kıskanmaktan ziyade güzel olan birşeyi beğeniyorsunuz. Hamartlığını, konuşmasını vs. Örnek alabilirsiniz kendinize o kişiyi sizden kaç yaş büyük. Tabi her huyunu değilKinadgi sey başına gelmeden olmezmis bir insan derler.ama bu hayatta kinadgm tek sey budur umarim umarim basıma gelmez.yuva yikip üstüne de bir erkek uğruna yavrusunu terkeden birini kiskanmam ozguven eksikgidr yanlistr ama fesat biri degilimdr
Olduktan sonra bıkar merak etmeyin mükemmel olmaktan(!)Hayir yok.