• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim

Siz belki ahlaki duygularınıza ters bir insanın begenilmesinden dolayı onu kıskanıyorsunuzdur? O boyle bir sey yapti ama hala seviliyor diye. Ikisinide boşvermek gerekiyor. Yeni evliler sanırım. O yuzden olabilir. Onları umursama daha cok sevsinler onu senin icin daha iyi. Sen kocanla olan mutluluguna bak.

Garip bi sekilde kiskaniyorum.15 yaş buyuk benden.ama cok güzel kadin.cok hamarat cok titiz evi ayna gibi.her is gelir elinden.konusmasi filan cok etkileycidr insanlar ona hayran olur.esi de oyle.yere göğe sigdramaz.kv dem gorumcelerim cok sayar cok sever.ben onun gibi titiz hamarat ve bilgin deglm.onun gordugu degeri de asla gormem.ama tum bunlarn yaninda bir yonu var ki onu dusun bu kadin kiskanilmaz diyor.kaynim başkasyla evliyken bununla iliskisi basladi.yani bu eltim yuzunden bir yuva dagildi.yuva yikan kadin yani.4 cocugun babasiz kalmasina neden oldu.ustelik kendi 11 yasndaki kızını da kaynim icin babaanesine birakip evlendi.kizi ondan nefret ediyor ve 4 yil oldu hic görmedi
Biliyorum cok sacma ben kimseyi kiskanmadm hayatmda ama engel olamiyorum.nasıl yenerim bu gereksz duyguyu

Bence son cümleler kıskançlığı yenmeniz için güzel sebep. Yav evi parlasa bal dök yala olsa ne olur ki?? Kadın yuva yıkmış ve kızını görmüyor. Gerçekten sizdeki gereksiz duygu.

Gene kadın kıskançlığı gene yıkılan yuvanın erkeğe değil kadına mal edilmesi.
Yuva yıkılırken kayniniz ne yapıyordu.
Bırakın allahinızi severseniz. Kadının dedikodusunu yapıyorsunuz.
Tek eksisi evladını birakmadi o kadar.

Dikkat edersenz kaynimi ovmedim.
kaynimla ilgili olumlu birsey demedm.tabi ki o da suclu.ikisi de.zaten cezasni cekiyor 4 evladi da gorusmuyor kendiyle
Ayrica size evli bir erkekle oynasip yuvasini yikmasna sebebiyet veren kadinlar normal masum gelebilir saygi duyarim
Tek eksisi kızını gormemesi de degil.kizini terkedip başka bir sehire bir adam icin gelmesi.tum bunlara rağmen kadini sucsuz bulmanza sasrdim demek ki boyle tip kadinlarin toplumda dislanmamasi tipki çevremdeki gibi ovulup sayilmasi normal.emin olun bunca hakszlga ve igrencligin icinde benim burda kimligi belli olmayan birinin dedikodusunu yapmam cok daha masumane

Evet ya diyorum ya cok sacma ama elimde değil. Sanirim fazla ilgi gormesi benim gibi silik bir karekter icin kiskanma sebebi oldu
Eltinde de ona ilgi gösterenlerde de iş yok. Ben böyle bir kadının yüzüne bile bakmam istersen saf altından olsun. 11 yaşındaki kızının günahını taşıyor boynunda.

Şimdi nasıl yani? 4 çocuk annesiz kaldı ama kv büyük hürmet mi gösteriyor kadına? Bu işte bir yanlış var. Ya kaynının eski eşi çok çok kötü bir kadındı da ondan kurtuldular diye seviniyorlar ya da bu kadın senin anlattığın gibi öyle bir kadın değil.
Ayrıca boşver ya kıskanma taktik al geliştir kendini. Bu daha çok işine yarar.

Şimdi nasıl yani? 4 çocuk annesiz kaldı ama kv büyük hürmet mi gösteriyor kadına? Bu işte bir yanlış var. Ya kaynının eski eşi çok çok kötü bir kadındı da ondan kurtuldular diye seviniyorlar ya da bu kadın senin anlattığın gibi öyle bir kadın değil.
Ayrıca boşver ya kıskanma taktik al geliştir kendini. Bu daha çok işine yarar.
Kaynimin 4 cocugu vardi.bu kadinla gorusup esini aldattgi icin bosandilar eski eltimden.cocuklari da annelerni aldattgi icin babalarni sildiler
Yeni eltinin bir kizi var 11 yasinda.babasi da vefat etmis.kizini babaanesine birakip kaynimla evlendi farkli bi şehirde yasiyor.yillardr kizini da gormedi.kizi da ondan nefret ediyor kendisini biraktgi icin
Kv ler eski eltimi hic sevmezdi bir de ne olursa olsun yanlisina ragmen ogullari kimin yanindaysa o onlar icin degerlidr

Siz belki ahlaki duygularınıza ters bir insanın begenilmesinden dolayı onu kıskanıyorsunuzdur? O boyle bir sey yapti ama hala seviliyor diye. Ikisinide boşvermek gerekiyor. Yeni evliler sanırım. O yuzden olabilir. Onları umursama daha cok sevsinler onu senin icin daha iyi. Sen kocanla olan mutluluguna bak.
Evet o da var.aslnda bu carpikligi da sindiremiyorm.kadinin yaptiklari ortada hem yuva yikmis hem yetim evladini birakmis gelmis bir insanin bu kadar deger gormesi midemi bulandryor.yani sirf tatli dilli oldugundan egolari oksayip etrafa iltfatlar yagdrdgi icin gunahlarinin kapatılıp el ustunde tutulmasi zoruma gitmiyo degil

Tam boyle insanlari seviyorum zayifliklarini saklamak yerine dile getirmekten cozum aramaktan cekinmiyorlar diyordum ki yazi sonunda kadini gommussunuz zayif noktasindan vurmaya calismissiniz gecmisine yonelik gelecek fena kadin yuva yukan terimleriyle icinizi sogutmaya calismissiniz olmamis
Gunah onlari gunahi kalben ne yaptiklarini ne yasadiklarini kimse bilemez yaradan bakar yoluna siz o kadar dusunmeyin derim

Dikkat edersenz kaynimi ovmedim.

kaynimla ilgili olumlu birsey demedm.tabi ki o da suclu.ikisi de.zaten cezasni cekiyor 4 evladi da gorusmuyor kendiyle
Ayrica size evli bir erkekle oynasip yuvasini yikmasna sebebiyet veren kadinlar normal masum gelebilir saygi duyarim
Tek eksisi kızını gormemesi de degil.kizini terkedip başka bir sehire bir adam icin gelmesi.tum bunlara rağmen kadini sucsuz bulmanza sasrdim demek ki boyle tip kadinlarin toplumda dislanmamasi tipki çevremdeki gibi ovulup sayilmasi normal.emin olun bunca hakszlga ve igrencligin icinde benim burda kimligi belli olmayan birinin dedikodusunu yapmam cok daha masumane
Evlilik kurumunda karşılıklı birbirlerine söz veren ve imza atanlar kim? Kadın ve erkek. Yani karı ve koca.
Eeeee kaynınız eşine karşı sözünü tutmamış, eşini aldatmış. Eski eltinize karşı sorumlu olan diğer kadın mı yoksa kocası mı?
İşte bu noktada hep kadınlar olarak diğer kadını tutuyoruz, kocaları affediyoruz ve her daim aldatılıyoruz.
Kaynınız aldatmış. Eski eltiniz her mantıklı insanın yapacağını yapmış ve boşanmış. Bu olayda tüm suç kaynınızın.
Acaba kaynınız toplupdan dışlandı mı veya aileden dışlandı mı? Hayır. Tabiki dışlanmadı. Çünkü o erkek. Yapar sorun değil. Burada neden kaynınızı övdünüz demedim ki ben.
Öbür kadın suçsuz mu? Tabi ki değil. Bu o kadının toplumda itibar görmesi de değildir. Ben suçlu arayacaksam kaynınızı suçlarım nokta.

Yahu sizene kaynın cezasını çekşyormuş zaten 4 çocuğuyla görüşmüyormuş, eltin kızını bırakmış gelmiş bilmemne. Yahu SİZENE size ne??. çekin pis ellerinizi , dilinizi milletin hayatından.böyle eleştiriyorsunuz ya allah başınıza verirse görürsün eleştirmeyi

Evet ya diyorum ya cok sacma ama elimde değil. Sanirim fazla ilgi gormesi benim gibi silik bir karekter icin kiskanma sebebi oldu

o değil de yuva yıkan kadın olarak o kadan nasıl kv ve görümcelerinden saygı görebiliyor? o çocuklar kv.nin torunları değil mi? kim bilir kaynının eski karısı ne durumdadır?? kıskandığın insana bir bak allah aşkına..
bi de kıskançlığın haset boyutuna ulaşmış benden söylemesi..

Kiskanclik nasil kotuluk getiriyor suan giybetin icine dusmussun kendini sev kiyaslama boyle dusuncelerin normale doner

Garip bi sekilde kiskaniyorum.15 yaş buyuk benden.ama cok güzel kadin.cok hamarat cok titiz evi ayna gibi.her is gelir elinden.konusmasi filan cok etkileycidr insanlar ona hayran olur.esi de oyle.yere göğe sigdramaz.kv dem gorumcelerim cok sayar cok sever.ben onun gibi titiz hamarat ve bilgin deglm.onun gordugu degeri de asla gormem.ama tum bunlarn yaninda bir yonu var ki onu dusun bu kadin kiskanilmaz diyor.kaynim başkasyla evliyken bununla iliskisi basladi.yani bu eltim yuzunden bir yuva dagildi.yuva yikan kadin yani.4 cocugun babasiz kalmasina neden oldu.ustelik kendi 11 yasndaki kızını da kaynim icin babaanesine birakip evlendi.kizi ondan nefret ediyor ve 4 yil oldu hic görmedi
Biliyorum cok sacma ben kimseyi kiskanmadm hayatmda ama engel olamiyorum.nasıl yenerim bu gereksz duyguyu
Kıskandığınızı itiraf edebilmeniz de bir erdem bence.Sizin de ondan farklı güzel meziyetleriniz mutlaka vardır bu kıskançlık duygunuzu yenmek için onunla değil kendi hayatınızla daha cok ilgilenin bence. Ayrıca her ne kadar şartlarını bilmesem de evladını bırakan bir kadından söz ediyoruz isterse dünyanın en güzel kadını olsun benim için sıfırdır.Annelik bir yana dünya bir yana.

İşin ilginci yuvayı yıkan kadına kv ve görümcelerinin gösterdiği saygı.Bence hiç özenmeyin iş güç değerli kılmaz insanı edep illa edep!

Back
X