• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim...

Şu hiçbişey bilmeden yargısız infaz yapanlara da çok sinir oluyorum "haa"(!)

Benim 6 seneye yakındır ilişkim var ve şuan nişanlıyım evet. Eltim diye bahsettiğim kişi de kaynımın 3 senedir hayatında ve aralarında sadece söz var. Kim 10 yıllık gelin kıvamına bürünmüş bi daha düşünün isterseniz?

Bence tam tersine ben nişanlımın tavrında hiçbi şekilde yanlış bi hareket görmüyorum. Beni fitillediği falan da yok, bi laf edecekse kendi çekinmeden eder zaten. Siz kafanızı yormayın yani böyle şeylere.

ah canıııım sız ıkınızde dereyi görmeden pacayı sıvamıssınız. cok guldum ya bende eltım dedıgın kısıyı kaynım dedıgın kısıyle evlı sanıyordum megersem ortada daha hıc bırsey olmadan herkes fazlasıyla gelıngüvey olmus sana tavsıyem sı dıedn cok yuz goz olma bence eltın cok akıllı bı gelın adayı sımdıden mesafeyı koymuskı ılerıde yuz goz olunmasın bence sende eltınınornek al onun gıbı yerını bil biraz

Kız daha sözlüymüş bende evli sandım. Daha ortada sadece söz varken bu kadar yüz göz olmak istemiyordur belki.

Ortada eltilik bile yok daha :1:

Siz nişanlı elti adayınız sözlü elti adayınız diyorum çünkü her ikisinizde evlenince o zaman elti olacaksınız şimdi elti adayı olursunuz.Elti adayınız belkide en doğrusu yapıyordur şimdiden bu kadar yüz göz olmak istemiyordur hatta bencede en iyisini yapıyor mesafeli olmak her zaman iyidir sizde elti adayınız gibi yapın mesafenizi koruyun hem sizin için hem de elti adayınız için daha iyi olur.

Son düzenleme:
Biz nişanlımla çok yakın oturduğumuz için evde "can sıkıntısından"sürekli kayınvalidemlere gidiyorum, o da son derece mutlu zaten bu durumdan. Bunun ağırlıkla hiçbi alakası yok, birlikte güzel vakit geçiriyoruz istediğim kadar girip çıkarım evlerine kimseyi de ilgilendirmez. Sırf bununla antipatik olunuyorsa diyecek başka hiçbi sözüm yok valla.

Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama konu açmışsınız ve yorum yapıyoruz.
Tırnak işaretiyle belirttiğim cümlenizden ötürü eltinize sarmışsınız belli.
Oyalanacak bişeyler bulun derim,bir hobi edinin(ama bu hobi eltiniz olmasın).
Boş vaktinizi daha güzel şeyler için harcayın.
Kitap,elişi,halk eğitim merkezleri vs.

İşte bu konu kadınların çalışması, çalışmıyorsa bile kendine bir hobi bir uğraş edinmesi gerektiğine en güzel örnek. Bunun bir üst basamağı eşine sarmak. Hayat kayınvalide, komşu gezmelerinden ibaret olmamalı. O bana bunu dedi, doğum günümü kutladı kutlamadı, ben kutlasam mı kutlamasam mı? Kendinize bir uğraş edinirseniz bunları takmaya vakit bile bulamazsınız.

Biz nişanlımla çok yakın oturduğumuz için evde can sıkıntısından sürekli kayınvalidemlere gidiyorum, o da son derece mutlu zaten bu durumdan. Bunun ağırlıkla hiçbi alakası yok, birlikte güzel vakit geçiriyoruz istediğim kadar girip çıkarım evlerine kimseyi de ilgilendirmez. Sırf bununla antipatik olunuyorsa diyecek başka hiçbi sözüm yok valla.

Allah muhabbetinizi arttırsın evlenince de sürekli gidersin kaynanana zaten gitmezsen şu saatten sonra laf olur köprüyü geçene kadar mıydı gelinliği derler, merakla bekliyo olucam konularını

Müstakbel elti ya da değil, sizi önemsemeyen birini asla önemsemeyin. Israrla mesaj atmanız , konuşmaya çalışmanız veya arkasından konuşmanız hem onu güldürecek hem de sizi takıntılı yapacaktır.

Daha nişanlıymışsınız:44:

bu ne samimiyet anlamadım. ben evlenmeden bu kadar samimiyete karşıyım.

hele daha evlenmeden kayınvalidem eltim kelimeleri falan bana saçma geliyor.

üstelik eltim dediğiniz kişi de sözlüymüş.

herkesin tarzı kişiliği farklı tabi.

ben senin yerinde olsam bu kadar samimi davranmazdım zaten.

şimdi nişanlısın kayınvaliden ile bir olup eltini çekiştirmek çok eğlenceli

yüzüne gülüp arkadan konuşmayı sevenlerden değildir belki(senin şu an yaptığın tam olarak bu)

bazı insanlar tabiatı gereği soğuktur iletişimde zorluk çekerler

sen evlen ailenin içine gir bakalım kv ile aynı samimiyeti devam ettirebilecekmisin gör

asık suratlıymış soğukmuş kıskançmış e neden onunla yakın olmak için bu kadar çaba?

bayramda aramışsın açmamış,msj atmışsın geri dönmemiş,telini değiştirip haber vermişsin umursamamış hala diyosun ki doğum gününde ne yapsam? istemediğim biri benim de üzerime bu kadar düşse bende sıkılırım.

eltin sana şu msjı veriyor; senden hoşlanmıyorum,muhatap olmak istemiyorum benden uzak dur.bence onu dinle.

Gerçekten günümüz kadınları çok zeki..
Leb demeden leblebiyi anlayıveriyorlar.
Şu iki mesajın altına imzamı atarım..ve bir çok arkadaşın
yorumu çok zekice ve açıklayıcı.

Henüz nişanlısınız,eltiniz 1.sizin resmi eltiniz değil.
Sizi kaale almıyordur belki.
Nişanlılık dönemi cicim dönemidir,k.valideler imzayı attıktan sonra bir anda maske değiştirirler haberiniz ola.
İleride' k.validem bir anda değişti,beni çok bulantıyor'

gibi bir konu açarsanız,hiç ama hiç şaşırmayız..
Neden bu kadar sizi dışlayan biri ile samimi olmaya çalışıyorsunuz?
Ne mesajınıza,ne yüzünüze yorum yapmayan bir kadın karşınızda.
Belkide sizde bir değişiklik sezdi,k.validenizle birlik olup,onun dedikodusunu yaptığınızı düşünüyor ne malum?
Kendinizi cici göstermek sizi yormayacak mı günün birinde?

Lütfen sizi istemeyen bir insan için,daha fazla kendinizi yormayın.
Arkadaşlar söylenebilecek en mantıklı yorumları paylaşmışlar zaten,umarım bundan sonra bakış açınızı yenilersiniz..

Son düzenleme:
senin 6 sene benim 9 sene idi flört sürem, hiçte bu kadar içli dışlı olmadım
bdv'deki biçok konunun özünde bu var bence evlenene kadar herkes melek evlendikten sonra kv önceki samimiyete dayanarak hergün görüşmek istediği gibi girip çıkmak istiyo gelinde artık evliyim evim ayrı hergün gelmesin aramasın sormasın moduna giriyo, bu durumda iki tarafta birbiri için kötü düşünmeye başlıyo, çok iyiydi değişti diyolar halbuki tatlı gelme işini bi öğrense herkes ne güzel olacak, elti adayın en doğrusunu yapıyo,beğenmeyen oğluna almaz kayın adayında seviyo madem kimseye laf düşmez

tek tek hepsini okudum şaşırdım açıkçası 1 sene nişanlı kaldım eltime eltim diyemedim,kaynıma kaynımda diyemedim.Daha evlilik yok bişey yok (tabi olcak inşallah da)bilMem tuhaf geldi çok çabuk gelin güvey olunmuş.Bence eltin (!) çok akıllıca davranıyor.Mesafeli büyük ihtimalle kafası evlenince rahat olucak sen biraz sıkıntı yaşayabilirsin bunlarla uğraşırsan.Mesafe çok önemli yoksa altından kalmamazsın benden söylemesi .

Benim de eltim senin gibi bende senin eltin gibiyim.:)
Ben evimde rahat rahat otururum gezerim,tatilde başka yerlere giderim
Onun evi hep kalabalık misafir teyzeler amcalar hizmet hizmet tek tatili köy
Napıyım onu çok seviyolar çok sıcakmış ben soğukmuşum.
Valla başta zoruma gitti şimdi öyle işime geliyo ki anlatamaamm.
Bunları düşün bence ileriyi :)

Kızlar merhabalar biz eltimle bugüne kadar hiçbi zaman anlaşamadık. Eltim gerçekten kompleksli birisi, sürekli benimle bi rekabet içinde. Benim kayınvalidemle dialoğum çok iyidir, kayınvalidem de ben de çok güleryüzlü, çok konuşkan, insanlarla çok çabuk kaynaşan bi yapımız var o yüzden senelerdir ilk tanıştığımız günden beri aramızdan su sızmadı.

Ama gel gör ki eltim kayınvalidemi bile benden kıskanıyor. Kayınvalidem bugüne kadar eltimle beni hiç ayrı tutmadı ikimizi de eşit tuttu ikimize de aynı davrandı. Zaten öyle olması gerekiyor. Hatta sırf o kıskanmasın huzursuzluk çıkarmasın diye ailece hep beraber oturduğumuzda eltimle daha çok ilgilenir. Ben daha yakın oturduğum icin hergün kayınvalidemle görüşüyorum. Bazen eltim kayınvalidemi arıyor ben o sırada kayınvalideme; "anne benim burda olduğumu söyleme, boşuna kıskanıp huzursuz olmasın üzmesin kendini, boşver" diyorum. Çünkü biliyorum ki ben ne zaman kayınvalidemlerde otursam bana olan nefreti daha da büyüyor. Kızlar kelimelerle anlatmakta yetmez eltim o kadar suratsız o kadar soğuk birisi ki anlatamam size. Çevredeki herkeste bunun farkında. Ne zaman görüşsek suratı asık, kimseyle 2 kelime konuşmaz. Beni her gördüğünde mutlaka bi laf sokar.. Nişanlım da bunun farkında ve o da hiç sevmiyor eltimi. Bana her seferinde diyor ki "şu kadının laflarının altında kalma, sende cevabını ver. o alttan alttan laf sokuyosa sen de aynısını yap." diyor ama ben bilerek susuyorum kaynıma olan saygımdan sevgimden dolayı. Şimdi ben de eltimin bana yaptığı gibi ona laf soksam o konu büyür de büyür bu defa ailede huzursuzluk çıkar.

Kayınvalidem ve kayınpederim de eltimin bu soğukluğundan ve asık suratlılığından şikayetçiler ama "oğlumuz mutluysa bize laf söylemek düşmez" diyorlar.

Ben eltimle yakın olmak isterken, samimiyet kurmak isterken o her geçen gün daha da geri çekti kendini. Bayramda aradım açmadı, mesaj attım bayramın mübarek olsun diye cevap bile vermedi. Numaramı değiştirdim, sonra ona mesaj attım bu benim yeni numaram haberin olsun dedim cevap vermedi. Daha neler neler... Ona o kadar kırgınım ki ve buna rağmen bikez olsun ağzımı açıp hiçbişey söylemedim. Neden benden bu kadar nefret ediyor bilmiyorum. Benim ona hiçbi zararım dokunmadı bugüne kadar.

4 gün sonra doğum günü ama hiç içimden gelmiyor telefon açmak. Bugüne kadar bayram olsun doğum günü olsun bikere bile hiç aksatmadan kutladım ama hiç karşılık alamadım. Bu sefer hiç içimden gelmiyor doğum gününü kutlamak ama şunu çok iyi biliyorum ki kutlamazsam da ortalığı ayağa kaldıracak öyle bi yapısı var çünkü onun...

Sizce ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin...

Selam Arkadasim

Sana bunu yapanlarin, kardeslerin olsaydi daha cok aci cekerdin.
Ben bizzat yasiyorum. Bosver hic takma uzulme. senin iyi niyetini Allah biliyor ve goruyor.
Kendini hic uzme. Kim sana nasil davraniyorsa sende oyle davran..
Tatli canini hic uzme..Hersey olacagina varir..

Ben iki yıllık evliyim
Hiç kimseyle bu kadar kanki canki değilim

Niye bu kadar can atılıyo onu da anlamıyorum
Sonra da yetişin kayınvalidem-eltim vs. bizi eşimle başbaşa bırakmıyo diye konu açılacak muhtemelen
Ama bu duruma onları alıştıran sizsiniz

_ve sonra dedim ki;

Yahu ortada fol yok,yumurta yok...
Köy yok,kasaba yok..
Hiç kimse evli değil,biri nişanlıııı,biri sözlüüüü...

K,validem,kayınım,eltim...gelin güvey misali....:)

Fazla gelin(:1:) güvey olmuşsunuz.. :)

Müstakbel kaynınızın, müstakbel eşi, yani müstakbel eltiniz (ay karışmadı inşallah :1:) gayet, karakteri oturmuş bir insan.
Mıc mıc mıc olup, sevgi pıtırcığı moduna girmemiş; gayet özgüvenli bir insan. :)

Ayrıca hergün kv evinde ne yaptınızı merak ettim :ssz: birde evlenince kvniz hergün size gelince bukadar memnun olucakmısınız acaba alışmış olucak kadın napsın

tek tek hepsini okudum şaşırdım açıkçası 1 sene nişanlı kaldım eltime eltim diyemedim,kaynıma kaynımda diyemedim.Daha evlilik yok bişey yok (tabi olcak inşallah da)bilMem tuhaf geldi çok çabuk gelin güvey olunmuş.Bence eltin (!) çok akıllıca davranıyor.Mesafeli büyük ihtimalle kafası evlenince rahat olucak sen biraz sıkıntı yaşayabilirsin bunlarla uğraşırsan.Mesafe çok önemli yoksa altından kalmamazsın benden söylemesi .

Benim de eltim senin gibi bende senin eltin gibiyim.:)
Ben evimde rahat rahat otururum gezerim,tatilde başka yerlere giderim
Onun evi hep kalabalık misafir teyzeler amcalar hizmet hizmet tek tatili köy
Napıyım onu çok seviyolar çok sıcakmış ben soğukmuşum.
Valla başta zoruma gitti şimdi öyle işime geliyo ki anlatamaamm.
Bunları düşün bence ileriyi :)

bak bu yorum ibretlik :31:

istersen 10 sene çık ve 6 sene nişanlı kal, evli olmakla kesinlikle kıyaslanılamaz!

Konu sahibi kvsinin melek oldugunu yazmis.daha dogrusu kv adayi melekmis ya.nisanliyken benim kvde melekti ve oyle surekli gorusmezdikte.ama evlendikten sonra gercek yuzu cikti ortaya.ayrica eltim eltim demissinde onunda senden kalir yani yok oda sozluymus.bende evli falan sandim onu..

ben olsam bi gram umurumda olmaz asla kutlamam ve derim ki keşke kutlamadım die ortalığı birbirine katsada 2 rezil etsem..

valla kimse babamın kızı ya da oğlu değil ben iyiyimdir ama nereye kadar olacak bu 1,2,3 sonra artık bardak taşar ve veririm odunu valla hiç affetmem..
kaynıma saygımdan-hatırından dolayı böyle yapıyorum demişsin sana saygı nerede..
ben bana saygısı olmayan tek bir allahın kuluna saygı duymam çünkü bana saygısızca davranan birine saygı gösterir sem benimde kendime saygım kalmaz..

ama bence bu durum sizin hoşunuza gidiyor o yüzden sesinizi çıkartmıyorsunuz çünkü aksi taktirde bu kadar altta kalmazdın diye düşünüyorum..

oda mı evli değilmiş şimdi okudum yorumlarıda öyle anladım eee oda güzelmiş valla:9::9::9:

Son düzenleme:
Back
X