• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim..

Evet butun fikirlere acigim. Oglum cok yaramaz birakin esime kahvalti hazirlamayi ogluma bile hazirlayamiyorum ben pesindeyim esim hazirliyor yada esim pesinde ben hazirliyorum kv soylemis galiba ona yoksa nerden bilicek. Zoruma gidiyor esimin yaninda beni bi ise yaramaz gostermeye calismasi. Belkide korkuyorum esimi ateslemesinden bak es oyle olunmaz boyle olunur havalarinda cunku.Yaramiyorumdur belkide bi ise ama o soylemesin ona dusmez.

Canım eşine söylemesndn belli fena oldugu
Böyle insanlara asla tahammül edemem
Kendini bakın ben kadınım.oda kadın mı daha eşne kahvaltı ble hazırlamyor?nekadar ayıp karı koca arasndaki özeli ne kimseye anlatilmalı ne de ulu orta söylenmeli.iyi niyetli olsaydi sana tek olunca söylerdi.böyle insanlara da üslubun tam yerinde olmuş.
Sen kimsn burnunu sokuyosun dedikoducu diye de eklerdm

Slm kizlar benimkisi dert sayilmaz sadece yanlis mi yaptim onu merak ediyorum. (...)
Konuya "yanlış mı yaptım" diye girmişsiniz, bir-iki kişi hariç herkes sizi (en azından mesajınızı ve üslubunuzu) yanlış bulmuş. Ama siz fikir istediğiniz konuda sizi haksız bulan herkese çıkış yapmışsınız. O zaman ne diye yanlış mı yaptım diye soruyorsunuz madem yanlış yaptın diyenleri kabul etmeyeceksiniz?

Yanlis yaptugimi soyleyenlere degil iyi okursaniz seviyesiz oldugumu soyleyenlere cikis yaptim. Neyse konunun kapanmasi icin mesaj attim zaten kibarca elestiren destek olanlara tsk ederim diger uyeligimin kapandigi icin burdan yazdm ela235 ben..

Canım eşine söylemesndn belli fena oldugu
Böyle insanlara asla tahammül edemem
Kendini bakın ben kadınım.oda kadın mı daha eşne kahvaltı ble hazırlamyor?nekadar ayıp karı koca arasndaki özeli ne kimseye anlatilmalı ne de ulu orta söylenmeli.iyi niyetli olsaydi sana tek olunca söylerdi.böyle insanlara da üslubun tam yerinde olmuş.
Sen kimsn burnunu sokuyosun dedikoducu diye de eklerdm
Evet tepkimi sert buldu bazilari olabilir bakis acisi ne diyim hepsini degerlendirdim yapici elestirilerin. Tsk ederim

Tüm msjları okuyamadım burdan başka bir arkadaşım benimle aynı yorumu yaptıysa özürdiliyorum .. konunu dikkatlice okudum geçmişte kayınvalide ve eltinlerle tatsızlıklar yaşamışssın anlaşılan suandada bu talihsiz olay yaşanmış.. tepkilerinde sinirlenmende geçmişte unutamadığın kötü olaylarında etkisi olduğunu düşünüyorum ancak sakın bir daha msj atma çünkü haklıyken haksız duruma düşersin gösterir herkese ve derki ben onun iyliğine konuşuyorum o bana neler yazıyor.. o yüzden bir daha mutlaka yüzyüze konuş bu olayda olduğu gibi fırsatın olmazsa tlf aç öyle konuş sakın msj atma ..çünkü bazı kelimeleri söyleyiş tarzın ses tonun önemli yazarken antipatik olursun söylerken o derece olmaz .. birde her ne olursa olsun eşinin ailesine çok sert çıkmamaya çalış çünkü öyle yada böyle aile huzurunu kötü etkiliyor ne yazıkki .. sana kötülük yapanı sen iyiliğinle her zaman insanları utandır .. allah bu kayınvalide elti vs.. den çeken herkesin yardımcısı olsun ..

Tüm msjları okuyamadım burdan başka bir arkadaşım benimle aynı yorumu yaptıysa özürdiliyorum .. konunu dikkatlice okudum geçmişte kayınvalide ve eltinlerle tatsızlıklar yaşamışssın anlaşılan suandada bu talihsiz olay yaşanmış.. tepkilerinde sinirlenmende geçmişte unutamadığın kötü olaylarında etkisi olduğunu düşünüyorum ancak sakın bir daha msj atma çünkü haklıyken haksız duruma düşersin gösterir herkese ve derki ben onun iyliğine konuşuyorum o bana neler yazıyor.. o yüzden bir daha mutlaka yüzyüze konuş bu olayda olduğu gibi fırsatın olmazsa tlf aç öyle konuş sakın msj atma ..çünkü bazı kelimeleri söyleyiş tarzın ses tonun önemli yazarken antipatik olursun söylerken o derece olmaz .. birde her ne olursa olsun eşinin ailesine çok sert çıkmamaya çalış çünkü öyle yada böyle aile huzurunu kötü etkiliyor ne yazıkki .. sana kötülük yapanı sen iyiliğinle her zaman insanları utandır .. allah bu kayınvalide elti vs.. den çeken herkesin yardımcısı olsun ..
Amin canim tsk ederim dikkate alicam soylediklerini

eltinin kaba ve uygunsuz şekilde sana herkesin içinde akıl verdiğini bunun yanlış olduğunu söylüyorsun, ama kendi yazdığın mesajı gayet yerinde buluyorsun...
eltinin sana o şekil söylemesi yanlış olabilir, ama senin yaptığın da hiç gözardı edilecek birşey değil...eltinin yerinde olsam senin yüzüne bakmam birdaha....yabancı biri olsa hadi tamam, haddini bildirmek vs lafları olabilir,,,sabah kalkıp yüzüne mi bakıcam dersin, ama eltin o senin yahu, ömür boyu yüz yüze bakıcaksın, nedir bu kadar ego sendeki, tavan yapmış resmen...
ego da nerden çıktı deme, çok yüksek egon var kusura bakma...
kv si gelininden su bile istemeye çekiniyorsa, bunun nedenini kendine bir sormalısın....
bu kadar ego ile ne kendin huzur bulursun, nede kv elti görümce vs ye huzur verirsin....
bi vicdan muhasebesi yapmalısın en kısa zamanda....
en komik tarafı da eltine lafları saydırıp, ardından aranızda bu konunun kapanmasını istemişsin...
şaka gibi... sen say say onca lafı, sonra kapansın de.... oldu canım....
ben eltinin yerinde olsam bütün ev halkına yazdığın mesajı bildirir, bir daha da senle muhatap olmazdım...
madem işi bu noktaya getirdin, bari özür dile de saygınlığını kazan...insanlara haddini bil demekle saygınlık olmuyor canım, saygılı insan eltinin o cümlesine karşılık tatlı bir dille uyarmaktı.... had bildirmek değil....

Mune konum kapansin lutfen. Hala neden inatla yaziyisonuz anlamiyorum yazmayin artik ne iyi ne kotu zaten bi dahada buraya konu acmam bu ne ya akil aldigim adamlara bak(bazi arkadaslari tenzih ediyorum) egoymus evetvegoluyum varmi otesi cattik ya. Bi mesajla bazilari psikolog kesildi basima

Mune konum kapansin lutfen. Hala neden inatla yaziyisonuz anlamiyorum yazmayin artik ne iyi ne kotu zaten bi dahada buraya konu acmam bu ne ya akil aldigim adamlara bak(bazi arkadaslari tenzih ediyorum) egoymus evetvegoluyum varmi otesi cattik ya. Bi mesajla bazilari psikolog kesildi basima

bu senin konun muo_Oo_O

Back
X