• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimden nefret ediyorum

ESMERALDE_83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
1.013
40
118
evet eltimden nefret ediyorum eşimle 6 senelik flörtün sonunda 2 sene önce evlendik.
ama sevgili olduğumuz andan beri kardeşinin o zaman kız arkadaşı şimdi karısı olan bu kadına tahammül edemiyorum.
hayatımıza girdiğinden beri bi güzel günümüz olmadı.eşim benden önce onun ablasıyla birlikteymiş.onun hazımsızlığıyla sürekli arıza çıkarıp durdu.bide ondan önce evlenince iyice kudurdu.
10 senelik ilişkilerinin üzerine 4 ay önce evlendiler.eşim artık oda senin kardeşin iyi geçineceksin dedi neyse dedim herşeyine koşturdum.evini yerleştirdim.ceyiz alış verişine çıktım böle 2 ay iyi geçindik tamam dedim heralde evlenince rahatladı değişti
nerdeeeee meğer alttan alttan kuyumu kazarmış.kayınvalideme beni onuda bana çekştirip durmuş.görümcelerime beni kötülüyomuş sürekli salak ben uyanamadım tabi
ama en son bomba ikimizinde aynı anda hamile kalması oldu.bana içten içte kinlenmiş bigün evine gittiğimde arıza çıkardı bağırdı çağırdı.defol git dedi evimden kocasıda yanında sen git dersen giderim bunu kaale almıyorum dedim kaynıma diyemedi tabi aaa senmisin gitmeyen karnıma bir tekme hamileyim bide tüp bebekle hamile kaldım halimi düşünürsünüz apar topar hastaneye...
kanamayla 15 gün yattım korkudan tuvalete gidemedim.
şimdi aradan
2 ay geçti eşim dahil herkes konuşcaksın artık böyle olmaz diyo ama görünce bile tüylerim diken diken oluyo
napıcam ben yaaaaaaaaa içim soğumadı hala bi dökemedim de nefretimi yüzüne

şaka mı bu yaaa??? anlattıkların o kadar kötüki sanki gerçek hayatta olamazmış gibi. nasıl hamile birinin karnına vurur aklım almıyor. pislik....
eşinde şaka yapıyor galiba??? birkere kendisinin bile konuşmaması lazım sonuçta o kadar zorlukla hamile kalmışsın az kala onun yüzünden düşürüyordun. ben olsam ömür billah konuşmazdım kendisiyle.

evet eltimden nefret ediyorum eşimle 6 senelik flörtün sonunda 2 sene önce evlendik.
ama sevgili olduğumuz andan beri kardeşinin o zaman kız arkadaşı şimdi karısı olan bu kadına tahammül edemiyorum.
hayatımıza girdiğinden beri bi güzel günümüz olmadı.eşim benden önce onun ablasıyla birlikteymiş.onun hazımsızlığıyla sürekli arıza çıkarıp durdu.bide ondan önce evlenince iyice kudurdu.
10 senelik ilişkilerinin üzerine 4 ay önce evlendiler.eşim artık oda senin kardeşin iyi geçineceksin dedi neyse dedim herşeyine koşturdum.evini yerleştirdim.ceyiz alış verişine çıktım böle 2 ay iyi geçindik tamam dedim heralde evlenince rahatladı değişti
nerdeeeee meğer alttan alttan kuyumu kazarmış.kayınvalideme beni onuda bana çekştirip durmuş.görümcelerime beni kötülüyomuş sürekli salak ben uyanamadım tabi
ama en son bomba ikimizinde aynı anda hamile kalması oldu.bana içten içte kinlenmiş bigün evine gittiğimde arıza çıkardı bağırdı çağırdı.defol git dedi evimden kocasıda yanında sen git dersen giderim bunu kaale almıyorum dedim kaynıma diyemedi tabi aaa senmisin gitmeyen karnıma bir tekme hamileyim bide tüp bebekle hamile kaldım halimi düşünürsünüz apar topar hastaneye...
şimdi aradan
2 ay geçti eşim dahil herkes konuşcaksın artık böyle olmaz diyo ama görünce bile tüylerim diken diken oluyo

ben hamile olucam o da benim karnıma vuracak ve çocuğumu düşürme tehlikesi geçiricem eşim ve ailesi barış diye baskı kurcak önce onların ağzının payını veririm sonrada o kadının saçını başını yolarım vallahi ne bu yaaa :53:

senin en önemli varlığına zarar vermeye çalışan bir insanla nasıl konuşacaksın çok saçma bence eşini de ikna et sana bu halinle zarar vermeyi göze alan bir insan daha neler yapar bilinmez bence görüşme ne olursa olsun.Ablasının acısını senden çıkartmak için kim bilir daha neler yapacak.

Yüzüne bile bakma, isteyen istediği ile konuşsun, eşine de bravo bebeğinizi ve eşini tehlikeye atacak şekilde saldıran biri ile dialogunu kesmediği gibi sizinde konuşmanızı istiyor...!!!
Acaba sizin kardeşinizin eşi ona vursaydı gene de konuşur muydu eşiniz???!!!

şimdi aradan

kocasının yanında tekme atıyor size :53:
kocasının eli armut mu topluyor o sırada ?

eltin delimiş cnm.karnında bebek taşıyan bir kadına nasıl tekme atar ya ve sana bu kadınla konuş diyenlerin aklına şaşarım.o çocuğa bişey olsaydı nasıl hesap verecekti.boşver kim ne derse desin konuşma onla , yarası var onun .

Eltinin yüzüne bile bakma, eşine de acilen resti çek
Karısının ve bebeğinin canına kasteden birine hiç mi tepki göstermez insan? Birde bişey olmamış gibi sana onunla konuş diyor. Bugün bunu yapan adam yarın neler yapar. Pek hayır gelmez eşinden de bence

Allah böylelerini ıslah etsin çok çok çok üzüldüm hamile birine karnında can taşıyan birine tekme armak mı..Resmen cinayet bu..yaşayan birine kurşun sıkmak gibi birşey bu...canım benim Allah acımış bebeğine sana ,sorunsuz atlatmışsın..Ama allah büyük bak oda hamile...

eşin destek olsa kafana takma dicem ama böyle biriyle barışma baskısı insanı çok üzer,delirtir haklısın ne diycem bilemedim ama dik dur,tavrını koy eşine bile sakın barışma ,böyleleri iftirada atar namusuna ,yarın bigün çocuğuna amca-yenge olcaklar nasıl güvencen Allah esirgesin.

Bak şuan ezan okunuyor burda,dua ediyorum o insan doğru yolu bulsun ve sende bebeğine sağlıkla kavuş diye..Sabırlar,Dua ile...:16:

oha oha ohaa naptuğını sanıyor bu ya . bence bilerek vurdu senin çocugun olmasın die bide cinsiyet olarak senin erkek onun kız ise ondan da olabilir bence ö.d ama o çatlamştır en güzeli eşinle çok iyi geçin onun önünde şakalar falan yapn iyice çatlatın görümcenle kaynananla elinden geldiği kadar iyi geçin eltini cidden takma bak bebgn de var bişi olur allah korusun sen bu arada eltne bişi yapma şimdi bişi falan olur senden bulurlar onun sana yaptığı oyunu sen ona yap iyi dawran ama kayınnana falan de madem böle biri oyunu ona göre oyna yada salla ama kadın senden özür dileyene kadar konşma bence...

kocasının yanında tekme atıyor size :53:
kocasının eli armut mu topluyor o sırada ?

ee karısının onda sinir krizi geçirdiği için yaptıklarının farkında olmadığını vede kendiside hamile olduğu için depresyonda olduğunu söylüyor ailesine zaten al birini vur ötekine durumu var evlenirken herkes ona evlenme dediği için karısına laf söyletmemeye çalıyor kendince

Allah böylelerini ıslah etsin çok çok çok üzüldüm hamile birine karnında can taşıyan birine tekme armak mı..Resmen cinayet bu..yaşayan birine kurşun sıkmak gibi birşey bu...canım benim Allah acımış bebeğine sana ,sorunsuz atlatmışsın..Ama allah büyük bak oda hamile...

eşin destek olsa kafana takma dicem ama böyle biriyle barışma baskısı insanı çok üzer,delirtir haklısın ne diycem bilemedim ama dik dur,tavrını koy eşine bile sakın barışma ,böyleleri iftirada atar namusuna ,yarın bigün çocuğuna amca-yenge olcaklar nasıl güvencen Allah esirgesin.

Bak şuan ezan okunuyor burda,dua ediyorum o insan doğru yolu bulsun ve sende bebeğine sağlıkla kavuş diye..Sabırlar,Dua ile...:16:

teşekkür ederim inşallah canım
ben bunu kendi aileme bile anlatmadım ortalık karışmasın diye mecbur karşılaşıyoruz kaynanamlarda özel günler olunca onlarda ailemiz parçalanmasın derdinde aman ağzımızın tadı kaçmasın modundalar işte

kocam ailenin en büyük erkeği babasından işini devraldı kendince bu aileyi bir arada ben tutucam diye misyon edindi
sen de karım olarak yanımda olmalısın diyo sevmeni görüşmeni beklemiyorum ama bir araya geldiğinizde gerginlik istemiyorum diyo işte ama resmen çıldırıyorum kadını görünce bu sefer eşime sarıyorum

oha oha ohaa naptuğını sanıyor bu ya . bence bilerek vurdu senin çocugun olmasın die bide cinsiyet olarak senin erkek onun kız ise ondan da olabilir bence ö.d ama o çatlamştır en güzeli eşinle çok iyi geçin onun önünde şakalar falan yapn iyice çatlatın görümcenle kaynananla elinden geldiği kadar iyi geçin eltini cidden takma bak bebgn de var bişi olur allah korusun sen bu arada eltne bişi yapma şimdi bişi falan olur senden bulurlar onun sana yaptığı oyunu sen ona yap iyi dawran ama kayınnana falan de madem böle biri oyunu ona göre oyna yada salla ama kadın senden özür dileyene kadar konşma bence...

zaten kalkıpta ona saldıracak bi yapıda diilim benim sorunum bu zaten azcık eli maşalı olaydım
ben yüzünü bile görmek istemiyorum benden uzak allaha yakın olsun diyorum zaten de iş bende bitmiyo sadece

eltin gerçekten yapılabilecek en büyük hakareti yapmış size..bunun başka adı yok...
ama birşey daha diyeceğim eltini asla haklı görmüyorum bunu en baştan belirteyim..ama birbirinizle konuşma tarzınız saygı sınırını çoktan aşmış..sizde o da iki taraflı artık arada saygı kalmamış.. size gidin evimden dediği anda siz evi terkedip gitseydiniz..bir daha da o eve gitmem diyecek yüzünüz olurdu fazlasıyla hoş bu durumda görüşmemeniz en mantıklısı...

Yüzüne bile bakma, isteyen istediği ile konuşsun, eşine de bravo bebeğinizi ve eşini tehlikeye atacak şekilde saldıran biri ile dialogunu kesmediği gibi sizinde konuşmanızı istiyor...!!!
Acaba sizin kardeşinizin eşi ona vursaydı gene de konuşur muydu eşiniz???!!!

haklısın sonuna kadar da ya ben bu adamı boşıycam bu durumda yada onlar benim bu kadınla bi ilşki kuramıycamı anlıycaklar bu saatten sonra resmen içim bunalıyo gece rüyamda bile ona kinimi kusuyorum artık

ve eşin "konuşacaksın artık" diyo :53: yok daha neler, sakın taviz vermee
peki pişman mı? özür felan mı diledi?
hoş dilese de yüzüne bile bakmam ben olsam :22:

Son düzenleme:
eltin gerçekten yapılabilecek en büyük hakareti yapmış size..bunun başka adı yok...
ama birşey daha diyeceğim eltini asla haklı görmüyorum bunu en baştan belirteyim..ama birbirinizle konuşma tarzınız saygı sınırını çoktan aşmış..sizde o da iki taraflı artık arada saygı kalmamış.. size gidin evimden dediği anda siz evi terkedip gitseydiniz..bir daha da o eve gitmem diyecek yüzünüz olurdu fazlasıyla hoş bu durumda görüşmemeniz en mantıklısı...

zaten benim en büyük eşekliğim bu oldu kalk gitsene ne inat ediyosun dimi
olayı mahalle karısı edasına gelmesini ne bekliyosun işte kocam ben gelene kadar bekle nasıl kovar seni deyince üstüne bide benim inadım binince gelinen sonuç bu malesef ama bunuda hayal edemiyo insan iş bu noktaya gelsin

Back
X