- 11 Ocak 2022
- 615
- 771
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Öğrendi zaten gece yarısı açıklama yapıyor iftira diyorBen dayanamaz gider direkt yüzüne söylerdim arkamdan böyle böyle konuştuğunu duydum diye. Bir az da gülerek laf sokup onun moralini bozup umursamazdım:)
İftira diyor asla kabul etmiyorYokmuş gibi davranacaksın canım, ya da önce neden benim hakkımda konuştum diye sorguya çekeceksin
Kv kp sürekli eşimi arıyor uzatmasınlar bu konuyu diye . Ben köye gitmek istemiyorum bizimle konuşacakmış kp . Eşimle anlaşamıyoruz bu konudaBayramda gidecekseniz tüm ailenin keyfi kaçmasın die , eltiyle merhaba merhaba uzaktan devam edin muhabbet kurmayın
Sen o olduğu için mi gitmek istemiyorsun yoksa genel oraya gitmeyi sevmiyor musunKv kp sürekli eşimi arıyor uzatmasınlar bu konuyu diye . Ben köye gitmek istemiyorum bizimle konuşacakmış kp . Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda
Şu konuyu orda açacaklar ve hepsi şu kafada o sizin aranızı bozmak istedi o yüzden öyle söyledi.sen nasıl buna inanırsınSen o olduğu için mi gitmek istemiyorsun yoksa genel oraya gitmeyi sevmiyor musun
İstemediğiniz şeyi yapmayın . Ama eşiniz karşınızda durup herseyı yokuşa sürecekse de siz biliyorsunuz huyunu ona göre kendınızı koruyun ezdirmeyinKv kp sürekli eşimi arıyor uzatmasınlar bu konuyu diye . Ben köye gitmek istemiyorum bizimle konuşacakmış kp . Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda
Duruyor sürekli uzatma diyorİstemediğiniz şeyi yapmayın . Ama eşiniz karşınızda durup herseyı yokuşa sürecekse de siz biliyorsunuz huyunu ona göre kendınızı koruyun ezdirmeyin
Konuyu sana itiraf eden kadını ara. İllaki mesajlaşmaları falan olmuştur. Onları iste. Kanıt olarak. Sorduklarında şak gösterirsin ben bu kadınla muhattap olmak istemiyorum der yüzüne bile bakmazsın.Şu konuyu orda açacaklar ve hepsi şu kafada o sizin aranızı bozmak istedi o yüzden öyle söyledi.sen nasıl buna inanırsın
O zaman bu iş uzar gider karşınızda durursaDuruyor sürekli uzatma diyor
Evet unutma dediklerini ama uzatmada diyor kafanı çevirirsen daha da konu büyürO zaman bu iş uzar gider karşınızda durursa
Yapamam onu akraba zaten kv aklı çıkıyor malzeme olacağız diyeKonuyu sana itiraf eden kadını ara. İllaki mesajlaşmaları falan olmuştur. Onları iste. Kanıt olarak. Sorduklarında şak gösterirsin ben bu kadınla muhattap olmak istemiyorum der yüzüne bile bakmazsın.
Kötü davranKızlar bizim akraba grubumuz vardı .ama zamanla beni dışladılar davranış şekilleri değişti . Sonra benden oturmaya geldiklerinde içlerinden biriyle benin evimde kavga ettiler sonra o kavga ettikleri kız siz misiniz bana öyle yapan diye herkes hakkında benim için söylenenleri söyledi .Eltim başı çekiyor bu konuda.beni etrafa kötülemiş . Ev yaptırdım kimse gelmiyor meğer herkese o istemiyor evine gelinmesi falan demiş daha neler neler . Kv çıtlattım o yapmaz öyle bi şey kim dediyse aranızı bozmak için dedi dedi .zaten eltimle aram yoktu o ayrı . Ben de kv çıkıştım biraz .ama eltimin davranışları ve kızın anlattıkları çok tutarlı . Yaptı yani biliyorum. Şimdi bayramda köye gidecez arefeden ona nasıl davranayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?